EVROPA ILI KOSOVO

• Začetnik teme Začetnik teme kuvar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
WEISHAUPT agde je CRNA GORA 814 godine?ima li je na nekoj mapi sveta iz tog perioda?koja crna gora u XVII veku?sta je tad cinila CG dva brda i jedna reka jel?

na mapi evrope izradjena za cara franacke karla velikog i svetog rimskog cara koji nisu izradili srbi vec uceni ljudi franacke crna gora NE POSTOJI.srbija se na toj mapi prostire od bosne pa sve do sredozemnog mora zauzimajuci celu grcku.na toj mapi ispisano je da srpska plemena zive na teritotiji danasnje granice poljske i nemacke i u centralnoj evropi.dakle,ko je kad postojao?po toj tvojoj teoriji isti si kao siptari koji pisu da su imali drzavu jos pre 2000 godina koja se zvala dardanija,tako i ti Crnogorac,hvalis se glupostima.

Prva srpska država u istoriji bila je Zeta. Ja sam Zećanin. Inače, nisam govorio o srednjovekovnim već o modernim državama. XVI ili XVII vek. Crna Gora postoji na mapama. Srbija tek od 1804. Naravno sve je to splet istorijskih okolnosti i ne treba biti subjektivan.

Ma sta ima Montgomeri da odlucuje koliko ce jos godina Kosovo biti problem Srbije, i ko ce da izdrzi da mu 500 god. bude nestabilan region i drzava?
Mi cemo da odlucimo jos koliko ce godina Kosovo biti "problem"!
P.S. Kosovo je zauvek Srbija!

косово нормално .
то је стара србија
то се некада звало дарданија , а друге наше покрајине звале су се илирија и тракија
европа је тада била пуна дивљака , а зета се јавља тек касније под тим именом.

Odustajanje od evropskih integracija i izolacija sigurno neće vratiti Kosovo,ali možda u tom slučaju Vojvodina dobije krila.

Рибице, ако овако безобразно наставиш има да ти пошаљем једног радикала ти се испишки у теглу да знаш...а он пије пиво, па ти види како ћеш да преживиш...

Рибице, ако овако безобразно наставиш има да ти пошаљем једног радикала ти се испишки у теглу да знаш...а он пије пиво, па ти види како ћеш да преживиш...

Na AMERICKOM MOTORU, kupljenim AMERICKIM NOVCEM, na AMERICKOJ ZEMLI sa AMERICKOM ZASTAVOM na lijevoj strani motorcikla.
Pravi - Hell Riser and Beer Drinker.

Već nekoliko puta mi pominješ radikala koji pije pivo i piški u teglu..Je li to neka tvoja fekalna fiksacija?

Na AMERICKOM MOTORU, kupljenim AMERICKIM NOVCEM, na AMERICKOJ ZEMLI sa AMERICKOM ZASTAVOM na lijevoj strani motorcikla.
Pravi - Hell Riser and Beer Drinker.

Ти си 'рват и ти никако све и да хоћеш никада нећеш а и не можеш да разумеш шта то значи СРПСКИ ПАРАДОКС.......:lol:

Naravno da sam Zećanin, imam prezime sa keltskom osnovom. I pusti ljude da se sami izjasne šta su. Jugoslaviju više nemate, dakle ne možete nikoga više primoravati ni na šta.

E ovo je nesto novo , do danas sam mislio da sam o Zecanima cuo svasta ali eto iskrsnu "Zecanin" sa "Keltskom osnovom" sta god da je.
Ajde da pogadjamo mozda bude zabavno:
Zecanin u kilt-u (Skotska suknja):rotf::rotf::rotf::rotf:

Back