Nemojmo tako, ova peteri-oleson-koponen-anderson Barselona bi tukla onu sa Pit Majklom, Navarom u zivotnoj formi, Lakom, Bazileom, Lorbekom i ostalima. Nikad jaca Evroliga.
Da je Radonjic vodio Partizan iz 2007-08, on bi drzao na klupi Pekovica jer, bozemoj, protivnik igra sa nizom postavom, moramo da mu se prilagodjavamo. Genije.
Osim ovog kola, nisam pratio razvoj situacije u poslednjih recimo 5-6 kola jer me smorilo, cekam plej-of, al ovde je vidim pitanje samo koji ce od dva instant-projekta proci u TOP8, dal Panteri ili Darusafakavi. Ovi moraju u Nemacku po pobedu, bice im tesko, a nece ni Panterima biti bas toliko lako protiv kosarkaske institucije iz Tatarstana, unapred dobijene utakmice su najteze. Ume Uniks da iznenadi ali fakat je da to rade sve redje i redje, bole ih paja, realno. Tako da su lagan i mekan plen.
I vidim da Fenjeru visi to 4. mesto i prednost domaceg terena, tako da ima i tu borbe izmedju njih, PAO i Efesa.
Ne znam dal Zoc svesno tempira formu za F4 da ispravi propuste iz prosle sezone kad su prasili sve do finala kad su se u.ka.kili, al ne moze njemu Bogdanovic sa povredom da bude najbolji igrac sa 15min na parketu u drugom poluvremenu. Sta je sa Veselim, Dzudoom, Datomeom, Diksonom, koji je to kanal, sta je ono? Kako igraju, ne znam ni kako su 4. na tabeli.