Evroliga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaca je zvezda mnogo trenutno,ali se nadam da kad Partizan popravi formu moze da ih iznenadi u plej ofu..Niko nece da prica koliko je Guduric pao u formi bas kao I prosle god.Najmanji je to problem,ali decko igra amatersku kosarku nekad,toliko naivno I glupo trosi I gubi lopte.Nema osecaj kad ima prostor I sve radi kontra od onoga sto treba.Bice izgleda malo bolja verzija Mitrovica.I njega su dizali u nebesa nekad

Nije on pao u formi, nego nikome osim Barselone nije dao vise od 10-ak i koji poen max. Mnogo toga na slobodna bacanja koja dobija sa zacudjujucim respektom za jednog mladog igraca koji se nije dokazao. A ljudi se primili.

Njega ni ne mozes osmotriti kao igraca jer daleko od toga da je zapravo dobio priliku. On igra oko 15min u proseku. Radonjicu je daleko vazniji kosarkaski analfabeta poput Branka Lazica jer ce da mu rilja, posebno kad je kriterijum takav da on ne leti zbog faulova, a takav je ove sezone cesto. Guduric ce svoju sansu dobiti kao sto je dobio i ovih 15min od prosle sezone - ako se sam nametne Radonjicu, jer ovog zanimaju rezultati, nizovi, rekordi, hajp (covek samo prati vodju svog kluba).

Coki se radonji ne mijesa u posao sigurno niti bilo ko..Guduric bas kao i Mitrovic djeluje super momak,pravi sportista i volio bih da napravi dobru karijeru ali tesko..Bice mozda igrac sa uspehom i klubovima kao sto radi Nedovic,ali nista vise..Posebno ce mu biti teze kada sve budu vise obracali paznju na njega..Sada malo vise obracaju paznje na njega i odmah je limitiran..Previse je predvidljiv,ima fintu posle driblinga sa 2 koraka nazad i onda ide sut i nista osim toga bukvalno da nece da pokaze..Los mu je ulaz,nema brzinu,ali mlad i perspektivan je i moze da napreduje.Simonovic nikad nije igrao nerezonski,uvijek je bio stabilan,bez puno gresaka i isforsiranih i glupih suteva ali je poceo opasno da se glupira i previse je poleteo..Cudi me jer je jako iskusan

Ma jok, Covic nema obicaj da se mesa niusta... Pa po sopstvenim recima, do juce mu se mesao u transfere, a Radonjic je naravno stoicki "trpeo" u zamenu za ubedljivo najjace timove na papiru, budzete i logistiku ovde. I Covic je rekao da je Sofo njegova ideja, a ja sam pricao da su mu i ostali krpiguzi u klubu dovodili i Mekela i kojekoga, eventualno je bek Tompson bio njegova zelja. Jedino mozda ove sezone nije tako, a i lici na to.

Nije on pao u formi, nego nikome osim Barselone nije dao vise od 10-ak i koji poen max. Mnogo toga na slobodna bacanja koja dobija sa zacudjujucim respektom za jednog mladog igraca koji se nije dokazao. A ljudi se primili.

Njega ni ne mozes osmotriti kao igraca jer daleko od toga da je zapravo dobio priliku. On igra oko 15min u proseku. Radonjicu je daleko vazniji kosarkaski analfabeta poput Branka Lazica jer ce da mu rilja, posebno kad je kriterijum takav da on ne leti zbog faulova, a takav je ove sezone cesto. Guduric ce svoju sansu dobiti kao sto je dobio i ovih 15min od prosle sezone - ako se sam nametne Radonjicu, jer ovog zanimaju rezultati, nizovi, rekordi, hajp (covek samo prati vodju svog kluba).

Za vas dovoljno :cool:

To se obrati svom treneru koji je i protiv Mornara mogao da igra sa trecim timom, pokusao da odmori Kuzmica i Jovica ali je zavrsio u tesnacu, preterao sa minutazom za nosioce pa sad Simon kuka kako je umoran, itd. Jos je morala logistika da radi i da se obezbedi 3,4x vise slobodnih jer su igraci Mornara poznati kao grubijani, i sl. Mali klubovi koji pokusavaju preko noci da "naprave istoriju" su optereceni tim rekordima, nizovima, "samo da se ne obrukamo rezultatski" i ostalim...

A da Partizan nije bitan, valjda bi ga gazda, gazdarica, ili vi ovde nekad izvadili iz usta. z;) A Guduricu ne bi mera bila da ga u.se.re trojka o tablu posle presmesne sudijske gurke u onim finalima.

Poslednja izmena:
Ti razumes napisano k'o Marica. z:lol:
Aj, izvali sam zasto Simonovic i ostali nosioci (osim pomenute dvojice) igraju 20+ do 30min protiv jbng Mornara pred mec sa Efesom koji vam je mogao maltene osigurati posao na pola sezone u nikad jacoj Evroligi.

A Zvezda nikad punija besnih talenata...

Ako ja tebe treba da ucim koje sve igrace imate na raspolaganju (Rakicevic, Simanic, Dobric, pa i Guduric koji ne moze da prebaci pola utakmice igre), i ako su tebi pola sata ili skoro pola sata Dzenkinsa, Simonovica, Lazica protiv Mornara zapravo pola utakmice, onda ... jbg. Marica. z:D

I naravno da ce Simon kukavac da se zali na umor protiv Efesa, jer i jeste tako, narocito protiv mnogih atletski dominantnih igraca Efesa.

A ako je Mornar tako bitan, mogu misliti o cemu razmisljaju da se slucajno ne izblamiraju u sezoni pisanja istorije protiv mucenog Partizana lazne institucije. Eno Dejo unapred pravi alibi, ne bi ga cudilo da nesto izgube i u narednim danima. z:D

Poslednja izmena:
Bolje je biti u takmicarskom pogonu tih 20 minuta jer bi ovako to odradili na treningu.Niko nije bio preopterecen.
Dobro,tebi i tvojim vecitim placljivcima je po zelji koga bi ste vi voleli da vidite na terenu kada se juri velika minus razlika.

ovaj mali Luka Doncic je nenormalan... vec sa svojih nepunih 18 godina je prevazisao kvalitet prosecnog odraslog evroligaskog igraca

steta sto je izabrao smesne Slovence... nista sa njima nece uraditi na reprezentativnom nivou

Vidim keeper i još neki jedva dočekali. Ovo je jednom moralo da se desi. Dženkins i Lazić su se rano "napunili" faulovima. Jović i Kuzmić povrijeđeni. Gudurić sinoć katastrofa. U nekim ranijim utakmicama smo imali sreće. Sinoć ne. Bar jedno 5 lopti je bukvalno izašlo iz koša.

Ne znam sta bih da nisam docekao. Poraz je normalan, i ocekivao sam neki "kiks" na domacem parketu (samo zato sto je kuci nije bas normalan), plej-of pozicija se moze ugroziti samo teskom serijom poraza i gubljenjem kuci protiv laksih ili bednih rivala kao sto su Galata, Armani, Uniks.

Mene je samo impresioniralo cuvanje za Mornar i Partizan, a ladjenje protiv Efesa. z:D

Jedan od najuspesnijih predsednika u Evroligi, covek koji od najmanjih budzeta pravi najbolje evropske timove, doktor Nebojsa Covic, u klupskom saopstenju tvrdi da je Crvena zvezda u opasnosti da ne zavrsi takmicenje u Evroligi zbog nezavidne finansijske situacije.

Na stranu sto bi to bila steta i veliko oslabljenje za nikad jacu Evroligu, ne moze a da se ne postavi pitanje o finansijskim aspektima evroligaske organizacije, koja tvrdi da njihova takmicenja igraju samo one ekipe koje imaju zatvorene finansijske konstrukcije, zatvoren budzet, koje realno trose umesto da kupuju vise no sto mogu da otplacuju sto, nazalost, ocito nije slucaj u Crvenoj zvezdi, koja i dalje kupuje igrace iz NBA i drugih evroligasa, a onda kuka kako ne moze da zatvori finansijsku konstrukciju, iako je to navodno uslov da se Evroliga uopste igra.

Ja sam mislio da se sve to TRANSPARENTNO predstavlja, uvek... U svakom slucaju, velika steta, nadam se da do toga nece doci. Drzim fige. z:D

Zavrsice oni svakako uskoro, sledi bambusanje u Moskvi, Madridu, Turskoj......

A na to "bambusanje" ti ćeš da svršiš od sreće, jer eto sdrugog zanimanja u životu nemaš, pa ako nemaš leba da jedeš, ili ti tata i mama daju za slatkiše onda bar da svršavaš na poraze Zvezde?
Koliko je ovde idiota, ne mogu da verujem.
Jesi svršavao na "bambusanje" Reala,CSKA,Baskonije,Fenera zadnjih mesec dana?

Poslednja izmena:
A na to "bambusanje" ti ćeš da svršiš od sreće, jer eto sdrugog zanimanja u životu nemaš, pa ako nemaš leba da jedeš, ili ti tata i mama daju za slatkiše onda bar da svršavaš na poraze Zvezde?
Koliko je ovde idiota, ne mogu da verujem.
Jesi svršavao na "bambusanje" Reala,CSKA,Baskonije,Fenera zadnjih mesec dana?

Navikao je na bambusanje "istitucije" pa misli da tako svi prolaze.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back