Evroliga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Velika je muka gledati raspali Makabi. Brose ih bamberguje usred Tel Aviva. Ni hala im nije puna kao sto je bila, samo senka institucije evropske kosarke.

Kakva je ovo bila odbrana u jednom momentu, svi su stajali na vrhu reketa a Meli je sutao za 3, a mogao je da se proseta do kosa.

"Nije više ovaj kao što je nekada bio (kao kada je nekada davno igrala beogradska Igokea sa njima),ovi su težak raspad (nisu kao kada je nekada davno igrala beogradska Igokea sa njima),lako je ove dobiti danas (ali ne i kada je nekada davno igrala beogradska Igokea sa njima),ovi su samo senka institucije evropske košarke (bili su onda kada je nekada davno igrala beogradska Igokea sa njima).
Beogradska Igokea danas živi od premijerovog "pametnog " ulaganja,Šarićevih zaliha,daleke ali srcu bliske ljubavi
Screenshot_5.png
,vatrenih simpatizera (1.500) koji bezrezervno daju podršku svojim ljubimcima ("Ljudi,nemojte da zviždite našim igračima,vikao je Džikić).

Kad je Partizan izbacio Makabi, vec su poceli da posrcu i indijanisu (mada su na foru sa Blatom uzeli posle jednu titulu). Ali ovo je vec totalni raspad poslednje 2 sezone.

Pojacanja DJ Sili iz Radnickog Kragujevac, Cirbes i Kolton jbni Ajverson - sta reci. Svi evroligasi bi da rasipaju jos novaca ali vise nema sta da se kupi. Cak je i milogorski Gomeljski probirljiv, ne moze sebi instant-centra da nadje, iako pare nisu problem. Osim kad trebaju da se isplate plate, 100% a ne 2,5% :whistling:

Kad je Partizan izbacio Makabi, vec su poceli da posrcu i indijanisu (mada su na foru sa Blatom uzeli posle jednu titulu). Ali ovo je vec totalni raspad poslednje 2 sezone.

Pojacanja DJ Sili iz Radnickog Kragujevac, Cirbes i Kolton jbni Ajverson - sta reci. Svi evroligasi bi da rasipaju jos novaca ali vise nema sta da se kupi. Cak je i milogorski Gomeljski probirljiv, ne moze sebi instant-centra da nadje, iako pare nisu problem. Osim kad trebaju da se isplate plate, 100% a ne 2,5% :whistling:
:hahaha:
Odučili ste ih od košarke,ruke im se odsekle i još uvek ih traže :lol:
A i globalno otopljavanje je počelo nakon toga :sad2:

Upravo. I vi se preselili u Zeleznik, a ti poceo da pratis novi sport - kosarku. To je bila ta 1945. godina, kada je kraljeva omladina iz prkosa, na celu sa Covketom, osnovala jedini srbsko cetnicki klub svojim golim rukama.

Velika je muka gledati raspali Makabi. Brose ih bamberguje usred Tel Aviva. Ni hala im nije puna kao sto je bila, samo senka institucije evropske kosarke.

Kakva je ovo bila odbrana u jednom momentu, svi su stajali na vrhu reketa a Meli je sutao za 3, a mogao je da se proseta do kosa.

Може бити да си ти у праву, али Мели је баш покидао овај меч.

Meli veoma dobro igra i drugu sezonu, tako da nema veze sto je sinoc imao lagan posao protiv rekreativaca iz Tel-Aviva. Gledam ovaj Armani, isto simpaticna druzina skupo placenih rekreativaca. Sa druge strane, Zalgiris se bori za sve pare u Madridu.

Odlican Zalgiris do kraja, ali Ajon i na kraju Doncic su resili utakmicu. Doncic ima samo 17 godina i vec je zreo za lagani Rising Star EL... Imao je nekoliko jakih utakmica i pre ove, sad je resio sa 2 trojke iz driblinga. Sta ce biti sa njime kad bude imao 20?

Gledam CSKA juče. Tačno je da ih protežiraju sudije i tačno je da su kupili sve što može da se kupi, ali je milina gledati kako igraju zastrašujuću odbranu bez trčanja. Deluje kao da stoje, a ti im ne možeš ništa.

U poslednjih godinu dana najružnije tiket koji sam pao.

111111111111.jpg

Šilb je prošao, Rivers treba još dva da da.......Osman ide na ulaz, promašuje zicer za 11-ti poen, i onda krivo doskače na zglob, izlazi i ne vraća se na teren.:dash::dash:
Mu.da sam svoja pojeo:dash::dash:

Da je na klupi neki kršten trener, koji neće baciti millione na Barnjanija, nego će to upotrebiti da kupi nekog samo prosečnog igrača sa kvalitetom na obe strane terena, mislim da bi Baskonija mogla do titule.
Zastrašujuća sastav imaju, greota ako ne osvoje nešto.

Da je na klupi neki kršten trener, koji neće baciti millione na Barnjanija, nego će to upotrebiti da kupi nekog samo prosečnog igrača sa kvalitetom na obe strane terena, mislim da bi Baskonija mogla do titule.
Zastrašujuća sastav imaju, greota ako ne osvoje nešto.

Samo se nadam da nisi ozbiljan...haha cus do titule.. Igraju povremeno odlicnu kosarku, za oko vrh.. Uvek mogu da iznenade svakog i pravice iznenadjenja, ali do titule nikad.

Samo se nadam da nisi ozbiljan...haha cus do titule.. Igraju povremeno odlicnu kosarku, za oko vrh.. Uvek mogu da iznenade svakog i pravice iznenadjenja, ali do titule nikad.

Njima prošle godine falila jedna lopta da dodju do finala.......
Ove su još jači, i da imaju samo malkice normlanog trenera, lagano do finala sa CSKA.
Ali dobro, tebi je rekao Pašutin.........:hahaha:

I Fener će VERUJTE MI, do titule! :hahaha::hahaha:
Možda i hoće kada ga proguraju na F4, a Željku daju još desetak dvadeset miliona za pojačanja.
Večeras ga Blat izuo iz cipela, sa realno samo malo iznadprosečnom ekipom.

Danas mi se cini da mi Fenerbahce mozda mogao da iznenadi CSKA u Moskvi, mislim CSKA igra i dalje bez Teodosica i De Koloa, a Fener isto nije nimalo slaba ekipa, cak nesto i ne moze da se kaze da ima slabiji roster od CSKA, u losoj su seriji ali opet i taj niz mora jednom da se prekine.

Takodje kvota 4,40 , vredi pojuriti.

Ako igra bez Teodosića onda je to under za sve pare.
Što bih razmišljao oko pobednika?
I ako je bez Teodosića onda bar probaj Fener i manje, kvota je 8,10

Ja opet mislim da Milano može da iznenadi Barselonu.
I očekujem rovovsku borbu na Pao - Baskonija sa maksimum 130 koševa.
Sinoć sam ispravno osetio Uniksa, ali sam igrao u kombu sa. Zvezdom i više.
Nagjore što sam u Zvezdu i više bio ubedjen pa sam kombinovao sa Borseom i manje.....I naravno, kako to često biva, dodju i Uniks i Brose ali fiks Zvezda i više ne dodje........

Fener i manje , nije losa ideja , mada mozda bolje onda Fener i vise , jer tesko da ce CSKA kod kuce spustiti na mali broj poena, pogtovo sto obe ekipe gaje aj ofanzivni stil kosarke.

Ja mislim da Milano ne moze da iznenadi Barsu, mislim Milano mozda ima talentovan sastav ali previse su "mekani" za tim kao sto je Barsa , koji igra jaku odbranu, uz dosta kontakta, na mali broj poseda........itd, generalno poslednjih godina to je bila boljka svih italijanskih klubova , nekako su previse "mekani" , oslanjaju se uglavnom samo na sut i eventualno po koju solo akciju.

E da Baskonija bi mozda mogla da iznenadi Pao u Atini, Baskonija je bas jaka ove godine , imaju 5,6 NBA igraca, i to ne samo formalno vec 5,6 veoma ozbiljnih NBA igraca, recimo onaj Rodrig Buboa je uzeo titulu sa Dalasom, recimo u plej ofu je protiv Stefa Karija ubacio 40 poena , razbio ga totalno, sad se ponovo vratio na pravi kolosek i verovatno ce vrlo brzo nazad u NBA , ove godine je sigurno medju top 3,4 plejmejkera u Evroligi.
Takodje tu su i Andrea Barnjani (koji je doduse povredjen) , Sejn Larkin , Cejs Badindzer , Pablo Pridjioni, Rafa Luz isto igra dosta dobro kao i Adam Hanga, Jaka Blazic, Sengelia, Ilmani Diop isto pokazuje ozbiljan napredak, Kim Tili, Jihanes Vojtman.........tako da ja ne vidim sto oni nebi i napali titulu u Evroligi.

Mislim da ovako jak tim nisu imali jos od prethodne decenije i one generacije kada su tamo bili : Luis Skola, Andres Nocioni, Pablo Pridjioni, Igor Rakocevic, Marselinjo Uertas, Mirza Teletovic, Vil Mekdonald i ostali, kada su gotovo bili redovni ucesnici fajnal fora , iako nazalost nikad nisu osvojili to takmicenje.
Tako da u poslednjih 10ak godina ovogodisnja ekipa koju imaju je nesto najblize toj generaciji.

Takodje mozda Makabi moze da napravi iznenadjenje protiv Darusafake, mislim i Makabi vec jednom mora da prekine taj negativni niz, protiv CSKA su odigrali sasvim dobro, a Darusafaka jeste dobra ekipa ali daleko od toga da ne moze da se igra sa njima.

Fenjer igra dosta lose, ali sto vise gube vise ce im biti stalo da iscupaju nesto, tako da ne bih iskljucivao "iznenadjenje" u Moskvi, posebno jer ovima ne igra Nando i mozda, ne znam, Teodosic.

Barsa i Armani ce biti plac od utakmice, necu ni gledati, PAO-Baskonija zvuci zanimljivo, obe ekipe igraju fino.

Barselona - Milano je meč dve potpuno različite ekipe.......Baš to što je Milano "mekan" može da predstavlja prolbem za Barselonu, ako ih krene šut...
A već dugo nikako da prokinu...............Verujem da protiv Barse baš mogu, jer su se konačno rešili Djentilea......
To naravno može Barsa da dobije 30 razlike, , ali imam osećaj da neće biti tako......

Ja opet ne vidim kako će da dodje over u meču bez Teodosića i Nanda..Protiv ekipe kojoj u zadnje vreme Kalinić predstavlja važnu opciju u napadu?....Itudis tad maksimalno stegne odbranu, jer mu Teo ne predstavlja rupu u istoj....
A granica je velika.........165 poena.......
Opet ko zna.......Svašta je moguće.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back