Evroliga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ocekivao sam da ce lakse pobediti Barsu, koja nije nista vise do Himki. Al oni tako igraju, koliko im treba.

Barsa ako se ne pokrene sa ovim mrtvim Barcokasom, moze da se posveti lagano ACB sampionatu...

Zvizdati Bogdanu i razumem, igrac je i kapiram.. Ali ovakvo skandiranje za jednog velikog coveka, Srbina, najboljeg naseg trenera i Evrope ikad je samo dokaz koliko ste vi delije bolesne, iskompleksirane, maloumne i koliko patite. Bolest nema granica

Pokušavam da se ponašam korektno, ali to što su skandirali “Željko Turčine, napuši se...” - naglo je skočio adrenalin najtrofejnijem evropskom treneru.- Veći sam Srbin od svih njih! Niko iz Crvene zvezde nije odreagovao, što znači da se slažu sa tim. Bili su moji drugari, ali od večeras nisu. Ovo je bilo horsko skandiranje, dakle unapred pripremljeno. Lako je ovde biti Srbin, budite tamo gde sam ja bio. Na vama je da prenesete šta se dešavalo u dvorani.

Među izveštačima nije bilo nikog ko je čuo takve uvrede upućene Obradoviću, već isključivo Bogdanu Bogdanoviću

http://www.novosti.rs/vesti/sport.2...iko-iz-Zvezde-nije-reagovao-na-Zeljko-Turcine

Toliko o objektivnosti i kompleksima.

Pokušavam da se ponašam korektno, ali to što su skandirali “Željko Turčine, napuši se...” - naglo je skočio adrenalin najtrofejnijem evropskom treneru.- Veći sam Srbin od svih njih! Niko iz Crvene zvezde nije odreagovao, što znači da se slažu sa tim. Bili su moji drugari, ali od večeras nisu. Ovo je bilo horsko skandiranje, dakle unapred pripremljeno. Lako je ovde biti Srbin, budite tamo gde sam ja bio. Na vama je da prenesete šta se dešavalo u dvorani.

Među izveštačima nije bilo nikog ko je čuo takve uvrede upućene Obradoviću, već isključivo Bogdanu Bogdanoviću

http://www.novosti.rs/vesti/sport.2...iko-iz-Zvezde-nije-reagovao-na-Zeljko-Turcine

Toliko o objektivnosti i kompleksima.

Stvarno bih voleo da vidim i čujem taj deo kada su njemu ovo skandirali.
Bilo je pogrdnih skandiranja Bogdanoviću (posebno nakon jedne trojke kada je klimao glavom ka gledalištu) i Kaliniću nešto za janičare.
Kakav god da je Obradović nisam baš zato da mu se pogrdno skandira.Ipak,kako se nije bunio ranije kada su se horski njemu obraćali vređanjem?Možda zato što su nas tada lagano dobijali pa nije bilo potrebe da se obraća novinarima,upravi Zvezde,navijačima...

Stvarno bih voleo da vidim i čujem taj deo kada su njemu ovo skandirali.
Bilo je pogrdnih skandiranja Bogdanoviću (posebno nakon jedne trojke kada je klimao glavom ka gledalištu) i Kaliniću nešto za janičare.
Kakav god da je Obradović nisam baš zato da mu se pogrdno skandira.Ipak,kako se nije bunio ranije kada su se horski njemu obraćali vređanjem?Možda zato što su nas tada lagano dobijali pa nije bilo potrebe da se obraća novinarima,upravi Zvezde,navijačima...

Stvar je u tome što mu i nisu skandirali. Naravno da sad navlači bijes zvezdaša. Kada dođe idući put stvarno će mu to skandirati. Bogdanović je na kraju ispao šmeker.

Najgore mi ke kad ljudi prijacu sta je nekad bilo, ko je kome zvizdao i kada.. I samo se hvatati za nesto sto je proslo. To nema veze sa ovim trinutno, samo trazenje izgovora.Ipak je Zeljko institucija i zaslužuje drugacije ponasanje.. Inace svaka cast zvezdi, mnogo dobra igra i vrhunska odbrana... Udvojili su Bogdana kasnije jos vise i jace, nekad utrojavali i to je to. Nije navijacki, ali ni nekim mojim drugarima koji navijaju za zvezdu ni meni nije jasno kako se Kalinic bavi kosarkom. Ok je da promasis, ali sam da svaki put promasis skoro sve, da oslabis i u odbrani, nemas ulaz, osecaj za igru, asistenciju i bukvalno nista osim sto obracaju paznju na druge i imaju prostora.On u Mzt ne bi mogao da daje 10 + poena

ABA-ligaski skupoceni Armani... z:D

Da mi je znati ko tamo toliko drzi mucenog Repesu koji je prosle sezone pokazao da nema neki visi potencijal od solidnog ABA-ligaskog trenera, i koji se ove sezone potpuno raspao.

Stvar je u tome što mu i nisu skandirali. Naravno da sad navlači bijes zvezdaša. Kada dođe idući put stvarno će mu to skandirati. Bogdanović je na kraju ispao šmeker.

Jesu skandirali su mu , jedino ako ne misliš da Obradović laže?!

Navijači su poznati po najvećim gadosttima i prosto je glupo da Obradović se spusti na te grane i da laže javnost , ali ovde je normalno da je ološ sa tribina važnija od svih naših srpskih zaslužnika , i da se svi proglase za lažove,izdajnike srpskog naroda,...a urlajuća ološ sa tribina je vrh patriotizma koji se za sve pitaju i oni određuju ko je patriota a ko nije.

Bogdanović je ispao budala kao i svi naši igrači ii treneri i uopšte Srbi jer su se pomirili sa time da je pljuvanje ljudi bez imalo razloga sasvim normalna pojava kod Srba , i onda se pitamo zašto nam je sve u qurcu ako ljude koji su zadužili srpski sport i jedini pravi predstavnici Srbije u svetu možemo onako ispljuvati.

Jesu skandirali su mu , jedino ako ne misliš da Obradović laže?!

Navijači su poznati po najvećim gadosttima i prosto je glupo da Obradović se spusti na te grane i da laže javnost , ali ovde je normalno da je ološ sa tribina važnija od svih naših srpskih zaslužnika , i da se svi proglase za lažove,izdajnike srpskog naroda,...a urlajuća ološ sa tribina je vrh patriotizma koji se za sve pitaju i oni određuju ko je patriota a ko nije.

Bogdanović je ispao budala kao i svi naši igrači ii treneri i uopšte Srbi jer su se pomirili sa time da je pljuvanje ljudi bez imalo razloga sasvim normalna pojava kod Srba , i onda se pitamo zašto nam je sve u qurcu ako ljude koji su zadužili srpski sport i jedini pravi predstavnici Srbije u svetu možemo onako ispljuvati.

Pljuvanje protivničkih igrača je sasvim normalna pojava u svim zemljama. Nije nikakav specijalitet Srba i Srbije. Naši navijači su male mace spram turskih. Da ponovim kada je reprezentacija Srbije u pitanju uvijek ću podržati sve njene igrače i trenere. Na klupskom nivou ću pljuvati protivničke igrače. Da mislim da laže. Ili mu je možda i skandirala grupica navijača. Ali ni u kom slučaju cijela hala i ni u kom slučaju organizovano i orkestrirano.

Pljuvanje protivničkih igrača je sasvim normalna pojava u svim zemljama. Nije nikakav specijalitet Srba i Srbije. Naši navijači su male mace spram turskih. Da ponovim kada je reprezentacija Srbije u pitanju uvijek ću podržati sve njene igrače i trenere. Na klupskom nivou ću pljuvati protivničke igrače. Da mislim da laže. Ili mu je možda i skandirala grupica navijača. Ali ni u kom slučaju cijela hala i ni u kom slučaju organizovano i orkestrirano.

Ne može pljuvati i vređati zaslužni ljudi naše zemlje , jer to nije normalno nigde , TAČKA.

Nije normalno bilo koga pljuvarti i vređati a kamoli Obradovića i reprezentativce Srbije.

Ovo je dnop dna , i svi dobro znamo da je to odavno tako kod svih navijača , i nemoj mi govoriti o grupici huligana i da nije orkestrirano kad većina vređanja jeste orkestrirana jer su navijači samo produkt nečijih interesa odavno zato što se sa ološem najlakše manipuliše jer ološ voli biti to što jeswte , ološ.

Ne može pljuvati i vređati zaslužni ljudi naše zemlje , jer to nije normalno nigde , TAČKA.

Nije normalno bilo koga pljuvarti i vređati a kamoli Obradovića i reprezentativce Srbije.

Ovo je dnop dna , i svi dobro znamo da je to odavno tako kod svih navijača , i nemoj mi govoriti o grupici huligana i da nije orkestrirano kad većina vređanja jeste orkestrirana jer su navijači samo produkt nečijih interesa odavno zato što se sa ološem najlakše manipuliše jer ološ voli biti to što jeswte , ološ.

Za čije ja interese radim ako iz Zvornika zapucam na utakmicu u Beograd? I pri tome ne napravim nikakav incident, kupim ulaznicu i još i potrošim nešto para u BG? Da ponovimo nije mu skandirala ni cijela hala ni većina. Kako te nije sramota nazivati ološima porodične ljude koji sa djecom dođu na utakmicu? Da na utakmici je normalno vrijeđati protivničke igrače. Pitaj tog istog Željka kako su ga vrijeđali navijači Olimpijakosa. Pitaj ga pta mu govore u Turskoj. Figa su kad je iz Barselone prešao u Real gađali mobilnim telefonima. Pitaj Iniestu ili Ćavija šta im govore na utakmici sa Realom. A donijeli su Španiji bukvalno sve.

Za čije ja interese radim ako iz Zvornika zapucam na utakmicu u Beograd? I pri tome ne napravim nikakav incident, kupim ulaznicu i još i potrošim nešto para u BG? Da ponovimo nije mu skandirala ni cijela hala ni većina. Kako te nije sramota nazivati ološima porodične ljude koji sa djecom dođu na utakmicu? Da na utakmici je normalno vrijeđati protivničke igrače. Pitaj tog istog Željka kako su ga vrijeđali navijači Olimpijakosa. Pitaj ga pta mu govore u Turskoj. Figa su kad je iz Barselone prešao u Real gađali mobilnim telefonima. Pitaj Iniestu ili Ćavija šta im govore na utakmici sa Realom. A donijeli su Španiji bukvalno sve.

Čuuj porodični ljudi?? , pa u tome i jeste problem kad su ONO nečiji očevi i deca , zato i jesmo tu gde jesmo.
Porodični ljudi sa iskrivljenim faca punim mrržnje i kretenizma.

Ja ti ne mogu pomoći osim ako sam ne pomogneš sebi , jer ovo što pišeš je samo opravdanje, a motivi su različiti , ja mislim da si ti naivac koja nema nimalo skrupula i obraza . jednostavno si žrtva populizma kako patriotskog tako i navijačkog , što mu dođe na isto.

- - - - - - - - - -

Ma neka ga vredjaju u Turskoj i Grckoj kakve to veze ima sa nama? On je covek Srbin i sramota je da ga sopstveni narod vredja po nacionalnoj osnovi.

Tako je
Čuj "Željko Turčine"?!:thumbdown: , pa to kad ti neko kaže u Srbiji onda te zaista mrzi i želi ti zlo , a o poštovanjuu ne treba trošiti reči koliko ga nema ni u mrvicfama kad su u pitanju naši srpski zaslužnici.

Uglavnom jedan veliki FUJ.

Poslednja izmena od moderatora:
Čuuj porodični ljudi?? , pa u tome i jeste problem kad su ONO nečiji očevi i deca , zato i jesmo tu gde jesmo.
Porodični ljudi sa iskrivljenim faca punim mrržnje i kretenizma.

Ja ti ne mogu pomoći osim ako sam ne pomogneš sebi , a motivi su različiti , ja mislim da si ti naivac koja nema nimalo skrupula i obraza . jednostavno si žrtva populizma kako patriotskog tako i navijačkog , što mu dođe na isto.

Ma da ja sam ološ a ti si kulturan i pošten z:lol: E blagoš nama ako si ti reper za normalnost z:lol: Kada si ti zadnji put bio na utakmici? Znaš li ti da se ti isti navijači u velikoj većini i prije i poslije utakmica normalno druže? I da nacionalista sam i time se ponosim. A to što takvima kao ti to smeta mi je još draže z:lol:

Kosmatac nemoj da vredjas korisnike. Imas svoje misljenje ali bez takvih nadimaka to je zabranjeno na ovom forumu.

Nikog ne vređam već samo govorim istinu , i to uz argumente koji su jasni kao dan.

Žao mi je što se neko našao uvređen , ali mi je ujedno drago ako se neko prepoznao i što ga je istina zabolela.

Obradović ne laže , i sve je istina oko navijača i ovih tzv.žrtvi sekundarnog pušenja , jer ako samo jedna grupa vređa a drugi ćute i odobravaju onda sve što govorim je istina.

Ma da ja sam ološ a ti si kulturan i pošten z:lol: E blagoš nama ako si ti reper za normalnost z:lol: Kada si ti zadnji put bio na utakmici? Znaš li ti da se ti isti navijači u velikoj većini i prije i poslije utakmica normalno druže? I da nacionalista sam i time se ponosim. A to što takvima kao ti to smeta mi je još draže z:lol:
Nemoj vise nista da mu objasnjavas,taj je neki sasvim drugi svet (s*rem mu se u humane gradjane) koji sam sebe laze iza monitora i tastature.
Dok ima dozvolu da nas sve naziva olosem,svaka diskusija sa njim je besmislena.

Nemoj vise nista da mu objasnjavas,taj je neki sasvim drugi svet (s*rem mu se u humane gradjane) koji sam sebe laze iza monitora i tastature.
Dok ima dozvolu da nas sve naziva olosem,svaka diskusija sa njim je besmislena.

A izvini Humanitarac molim te , niste vi ološ vi ste jedna fina školovana vaspitana grupa momaka koji ima jedini problem što vole svoj klub i vole svoju Srbiju više nego iko drugi , a to nama gejevima i ostalim izdajnicima ne odgovara , pa hoćemo vad patriote i poštene navijače strpati iza rešetaka i prekidati one veličanstvene atmpsfere gde se na fin i vaspitan način pominju ona đubrad od srpskih repereznativaca i srpskih trenera koji su naravno izdajnici Srbije.

Gde mogu da dam novac u vašu humanitarnu fondaciju , jer kad vas vidim odmah pomislim na humanost.

z:lol:

A izvini Humanitarac molim te , niste vi ološ vi ste jedna fina školovana vaspitana grupa momaka koji ima jedini problem što vole svoj klub i vole svoju Srbiju više nego iko drugi , a to nama gejevima i ostalim izdajnicima ne odgovara , pa hoćemo vad patriote i poštene navijače strpati iza rešetaka i prekidati one veličanstvene atmpsfere gde se na fin i vaspitan način pominju ona đubrad od srpskih repereznativaca i srpskih trenera koji su naravno izdajnici Srbije.

Gde mogu da dam novac u vašu humanitarnu fondaciju , jer kad vas vidim odmah pomislim na humanost.

z:lol:

Ti navijači su mnogo više učinili za Srbiju od npr Čedice. Da sutra zatreba većina bi bez problema išla u rat da brani Srbiju. Što za Čedu i njegove ne bi moglo da se kaže. Nisi ni svjestan koliko puta su donirali sredstva i učestvovali u humanitarnim akcijama. Nisi svjestan koliko puta su nosili pomoć na Kosovo i u Republiku Srpsku. Koliko puta su to uradili Čeda ili Čanak?

Ti navijači su mnogo više učinili za Srbiju od npr Čedice. Da sutra zatreba većina bi bez problema išla u rat da brani Srbiju.

Steta sto je Arkan umro, ne znam ko ce da ih sad vodi po susednim zemljama da brane Srbiju i druge zemlje od bele tehnike, ovaj vas Vucic ili mozda legenda Covke? Zato su vas i osnovali, da bi bili veliki humanitarci i patriote, topovsko meso dok se Arkan, Covke i ostali bogate. Al nema vam pomoci kad ne umete sabrati 2 i 2.

Nego, dobro vas je Zelimir potpalio. Na 3 teme se lozite oko istih stvari. z:D

S obzirom na trenutnu formu, meni je veca pobeda nad CSKA nego nad Fenjerom, koji je u padu forme odredjeno vreme, ali valjda je bitno sto su pobedjeni Turci, Obradovic, Bogdanovic, i ostali izrodi.

Nego, ocajan "derbi" izmedju Makabija i Reala, Makabi je cak imao Real u jednom momentu, ali momci su toliko bezobrazni i glupi da je to neverovatno. Cirkusantska skupina. Real igra u zadnje vreme kao da mora. Nije ni previse cudno, revijalni karakter lige sve vise dolazi do izrazaja.

Efes imao dobijenu utakmicu protiv PAO-a u Atini, ali su sudije poklonile 3 bacanja Majku Dzejmsu za produzetak...

Ti navijači su mnogo više učinili za Srbiju od npr Čedice. Da sutra zatreba većina bi bez problema išla u rat da brani Srbiju. Što za Čedu i njegove ne bi moglo da se kaže. Nisi ni svjestan koliko puta su donirali sredstva i učestvovali u humanitarnim akcijama. Nisi svjestan koliko puta su nosili pomoć na Kosovo i u Republiku Srpsku. Koliko puta su to uradili Čeda ili Čanak?

Izvini molim te zašto ti meni podmećeš Čedu i Čanka?? , jel moguće da si ostao bez argumentata pa se služiš podmetanjem nečeg sa čime nemam nikakve veze i nijednom nisam pomenuo.

Možeš ma nazvati i Turčinom jer kad Obradoivća nazivaju Turčinom onda možeš i ti mene , patrioto i humanitarče.

Ne , opet ti kažem , da pravi patriota i pravi humanitarac se ne ponaša onako i niti može imati veze sa kriminalom , tako da je sve ovo je obiačan paravan.

Navijači su toliko naneli štete Srbima i Srbiji u svakom smislu da mogu imati milion fondacija i sa milijardama eura i braniti Kosovo po hiljadu puta , ali to ne može nadohnaditi štetu i ukaljani obraz nikada.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back