Evroliga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treća informacija kaže: Francuzi, Nemci i Poljaci.
Požurio sam možda sa ovim, još je rano, nisam znao da ima toliko varijanti.

Što se B92 tiče, što Vujčinu milo, to mu se snilo, videćemo...

Mala bara a puno krokodila, nerealno mi zvuči da Turci i Rusi (koji sipaju toliko novca i još daju EL), budu ispreskakani.

Anegdota za njega je, kad mu je neko zamerio što nije uradio ne znam šta, on je rekao: "ma beži bre, nisam ti ja Vilijams".

Jedan je od retkih u CZT kog sam od početka respektovao, tako da ne bih da bude uvredljivo, al on je u košarci kao zadnji vezni u fudbalu. Ipak, videlo se i ranije, prošle sezone, da iako nije napadačka klasa, ume da prepozna situaciju i uputi dobar pas iz ničega.

Večeras su pronašli "otvorena vrata" u vidu Bajernovih centara (tj Brajanta), tu ih je Jović izbušio, a kad su osetili krv iskoristili su to do kraja (otvorio se i šut koji je on ispoštovao otvarajući to iz pika). Imao je 9 asistencija do poluvremena.

Е, а кад се сетим да су неки нападали Салета што га је звао у репрезентацију 2014, па као он не може ни у Радничком да игра... Ето, Сале направио играча од њега. ;)

Е, а кад се сетим да су неки нападали Салета што га је звао у репрезентацију 2014, па као он не може ни у Радничком да игра... Ето, Сале направио играча од њега. ;)

Svaka čast za njegov njuh, ali realno ko sme da sumnja u izbor pleja koji napravi jedan Sale Đorđević? :)

Koliko iznenađenja dosad, favoriti baš ne briljiraju.

Cedevita ispade najprijatnije iznenađenje EL dosad, imaju 3/2 skor. Brose ima takođe 3/2, a Strazbur ubedljivo dobija zvučna imena kući.

Makabi i Armani su najveće razočarenje sa 1/4 skorom, plasman dalje im najblaže rečeno visi. Ni PAO, ni Real, nisu mnogo bolji sa samo 2/3... Sumrak velikih imena.

Najlošija ekipa je Dinamo Sasari sa laganih 0/5.

Koliko iznenađenja dosad, favoriti baš ne briljiraju.

Cedevita ispade najprijatnije iznenađenje EL dosad, imaju 3/2 skor. Brose ima takođe 3/2, a Strazbur ubedljivo dobija zvučna imena kući.

Makabi i Armani su najveće razočarenje sa 1/4 skorom, plasman dalje im najblaže rečeno visi. Ni PAO, ni Real, nisu mnogo bolji sa samo 2/3... Sumrak velikih imena.

Najlošija ekipa je Dinamo Sasari sa laganih 0/5.

Boli ih uvo kad imaju A licencu :mrgreen:

Cekaju da se zavrsi ova nebitna sezona pa da krene lova da kaplje.

Veli komentator da je bio prehladjen (temperatura), na klupi ali nije ulazio. Bajern je defanzivno ocajna ekipa, ali svejedno svaka cast sto su ih razbili i bez Bogdanovica i Slukasa, koji su vazni u rotaciji. Pocepali su ih trojkama igrajuci bez beka bukvalno.

Sto se Bogdana tice, on sad vec opasno stagnira, igra neki zestok prosek.

Posle novih poraza favorita, bice interesantno pratiti kako EA7 (1/5), Makabi (1/5) i Real (2/4) planiraju da se izvuku.

Dilejni je za 4min postigao 20 poena, kakav manijak. PAO je odigrao nonšalantno od starta, kao da ih mrzi da žive, pa su stigli i prestigli tu prednost, ali Dilejni ih je uništio. Sami su krivi, ali treba reći da su se u četvrtoj četvrtini posprdale sudije sa njima posred njihovog parketa, verovatno jer su jedini koji javno preispituju svoje učešće u novom formatu EL od sledeće sezone...

Unikaha doživela prvi poraz u Bambergu, razbili su ih ovi... A to znači i da je Makabi u dubokom ofsajdu zajedno sa Sasarijem, teško će oni do TOP16, mada im grupa nije nešto teška koliko su oni jadni. Imaju šanse ako počnu da igraju u skladu s renomeom, promenili su trenera, borili se dobro protiv CSKA. Armani je tek puko, njima se izlazak iz krize ne vidi. PAO i Real su u teškoj situaciji takođe ali sa mnogo boljim šansama nego ovi sa samo jednom pobedom.

Cedevita će imati ozbiljan posao da u Limožu nadoknade kiks iz Zagreba, ali ako to uspeju, verovatno idu dalje. Ovaj naš državni projekt je u nezgodnoj situaciji jer zavise od Strazbura, ali mogu valjda da iznenade Real koji davno nije bio očajniji, kao i Himki (ako je mogao Bajern, mogu i oni). Pobeda nad Bajernom u zadnjem kolu se podrazumeva. Ukoliko planiraju da pobede samo Bajern, onda Strazbur mora sve do kraja do izgubi, za šta su šanse nešto manje od 50% pošto dobro brane domaći teren a čekaju Bajern i Himki.

Biće zanimljiv derbi začelja sledeće nedelje CZT-RMA :hahaha: Očekujem epsko ciganisanje Španaca i sudijsku oružanu pljačku.

Slika sa večerašnje utakmice u Malagi, gde je Unikaha razbila Makabi.

CUw1TGKWsAAtPkh.jpg

Cedevita sigurno gazi ka TOP16 fazi pobedom nad Limožem, a to udaljava EA7 od istog cilja... oni su pobedili Efes igrajući bez Đentilea. Baš čudno, razigrali su se i drugi umesto da sve lopte idu na njega...

Bajern je iznenadio Himki na strani, odigrali su verovatno prvu dobru odbranu ove sezone i dobili nemotivisane "Ruse". Ukoliko Zvezda ne iznenadi sutra Real, a ni Himki naredne nedelje, Bajern i Strazbur će sledeće nedelje igrati meč koji će velikom većinom rešiti pitanje prolaza. Naravno, ima i Real mnogo da radi za prolaz, al ja računam da će biti i silom poterani ako treba...

Zadnja cetvrtina u jeku, oni nisu presli ni 30 poena.

Negativni rekord drzi Krka sa 34 poena.

I eto, to su ti A-licencirani timovi...

Evo predjose 30 poena na 7min pre kraja.

Raspali Turci imaju tri predstavnika u Evroligi. Sa grohotom se smejem i gledam upravo koliko su smesni. Poklon kvota 1,80 bila na PAO, normalno odigrao. :mrgreen:
Darusafaka i Karsijaka, hou jes nou madafaka. :rotf:
Ali Turkish Airlines busi gde burgija ne moze. :lol:

Ovaj, hendikep +8,5 za IDEA Divu mi deluje sasvim o.k., znaci cak i da popuse ne bi trebali popusiti vise od 8 razlike. Tako da sam i to odigrao. :)

- - - - - - - - - -

EDIT: sta tri predstavnika, imaju 4, 5 , koliko ih je jebbote.... strasno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back