Jel ce igrati Gordon protiv Buducnosti?u kakvom je stanju fizickom..Ja sam iz Podgorice,idem cesto u bg da gledam utakmice i normalno od 7 me god ovdje uvijek kad igra Partizan..Pustice smecari samo 200 ili 300 karata u prodaji,raspodijele to da bi imali vise navijaca.
Ali brate Kiperu sto mrzis Buducnost ..Bas nmz ocima da ih vidis..Nisi realan sto se njih tice..
Takodje ovi sto ga porede sa Divcem vec sada su budale.
Nemojte da komenatisete nesto kad niste upuceni..Mnogi igraci,pa i Pekmen je zelio da igra za Srbiju.
Najgore mi ke kad ljudi prijacu sta je nekad bilo, ko je kome zvizdao i kada.. I samo se hvatati za nesto sto je proslo. To nema veze sa ovim trinutno, samo trazenje izgovora.
Zvizdati Bogdanu i razumem, igrac je i kapiram.. Ali ovakvo skandiranje za jednog velikog coveka, Srbina, najboljeg naseg trenera i Evrope ikad je samo dokaz koliko ste vi delije bolesne, iskompleksirane, maloumne i koliko patite. Bolest nema granica
Buducnost ima probleme u upravi, samom klubu, privikavanju trenera i sve to utice na igrace i lose igraju.. Ali ja sam siguran da ce uci u formu i da ce igrati jako kvalitetno, moce da se nose i sa zvezdom.
Pa i ja znam likove koji imaju 180 i zakucavaju, ali to radi svaki drugi crnac.. Smesno je porediti nase i njihove predispozicije, jer ih oni imaju bar 3 puta vise..Samo sto kosarka nije kucanje, vec dr stvari.. Ja licno mogu lagano da zakacuvam, pa nikad to nisam volio i radio..Pa nisam siguran da je to oko dopinga tacno.. Mozes ti biti dopingovan kao konj, ali to ti ne znaci da si majstor i da mozes da pogadjas trojke konstantno sa 8 metara preko ruke.. Pa ti amerikanci su u finalu svetskog pogodili mislim 11 trojki iz 15 pokusaja na poluvremenu.
Pa nisam ni mislio na afrikance..Pa mislim da je nas rekord upravo protiv njih. Ja sam igrao u Francuskoj pola god, uglavnom su crnci bili u ligi, a znao sam i da idem cesto na ulicni basket..Tesko je to opisati, objasniti.. To je takva eksplozivnost, prvi korak, brzina, sve je toliko brze i jace.. Secam se prvi mec trcim za plejom od 178,9 u kontri i razmisljam kako cu da ga zalepim, a on kuca sa 2 je i pravim glup faul.
Pazi ja sam samo objektivan, valjda jer sam trenirao toliko dugo, volim kosarku, imam je u malom prstu i postujem svakog ko je kvalitetan igrac, trener i nebitno mi je da li igra za cz ili partizan, posebno kad se radi o reprezentaciji za razliku od drugih.. Ja sam samo naveo primer, jer mi je covek rekao da ce ga bogdan dostici za par god, a on je trenirao tea toliko dugo i zna bolje i od mene i tebe.. Ne hvalim se, samo kazem.. Trenirao je mene i radonjic, rekao da odavno nije videl talentovanijeg igraca od mene, upoznao sam masu starih legendi jugoslovenske kosarke pa ns pricam.. Zato sto sam bio neradnik i nemam pravo, samo sam naveo banalan primer i nisam mislio nista lose u tome..
Druze ti si prvo jedna velika kosarkaska neznalica, koja je puna mrze, blage veze o sportu nema i iskopleksirana ameba..
Pa taj pasutin, kurbanov i ostali rusi sigurno sa tobom ne bi 10 sec proveli.. Samo sam naveo primer, a ti se drzis za njega jer nemas argumente i neznalica si.. Daj mi argument po kome je najveci trener Evrope svih vremena los trener? A izvini ta darusafaka ima budzet od 1,2 miliona ili kao i fener? Totalno si nerealan, neobjektivan i pun kompleksa, to nije dobro za tebe druze jer ces i u zivotu biti takav.
Košarkaška argumentacija na zavidnom nivou.

Stvarno, ko je ovde bolestan, i pati od kompleksa?