Evroliga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro, moze se Makabiju progledati kroz prste.

Nego, veceras ranije pocinju utakmice, derbi Real-CSKA. Dosadno mi je i hteo bih da se malo okladim, al me mrzi da idem u kladionicu, tj bolestan sam malo i ne ide mi se napolje. Ima li sta online a da je dovoljna samo visa kartica? Trebalo bi probati keca na Real, kvota preko 2.

Imas na partypoker-u i kladzu. A valjda i ove domace kladze (mozzart itd.) nude onlajn kladjenje gde ti je dovoljna VISA...ali to ti jja ne znam 100% reci.
Kec na Real, kvota >2, zvuci dobro. Valja probati. Posalji zenu/devojku, kevu, babu...da odu da ti uplate tiket. :mrgreen:

Jes, pa da me neko od njih isprasi oklagijom jer se kockam. :mrgreen: Salim se. Ima mozzart online kladjenje ali se svejedno moras prvo tamo prijaviti za to. Da vidim sta moze onaj bet365.

Sljaka mi sad jedan od strimova na livetv.ru. Hvala svakako.
Nego, ovo prvo poluvreme podseca na west coast run and gun basket....divljaju i jedni i drugi. Real moze i mora bolje....

Ja ne znam koji k*rac siluju trojke na 15 sekundi pred kraj napada...bez ikakve potrebe. Nije mi jasno. A CSKA bonus ispunio na 5-6 minuta pred kraj cetvrtine....pa jebbote, tada se proigrava centar, vuce se na kos i traze se valjda lagani poeni kroz slobodna bacanja.
S´obzirom kako igraju samo kos minus pred zadnju cetvrtinu je super rezultat. Ocekujem jednog od bradonja da sipa u zadnjoj cetvrtini. :mrgreen:

Bole ih k*rac, imaju ugovor,, svakako igraju EL i sledece godine. To sto su ustvari u milionskom dugu - to nema veze. Drzava garantuje za njih....slicno kao u Srbiji. Igara i hleba...

MIslio sam da će Real ipak dobiti, ali onakav šut za tri je stravičan... Ispucavali su se ko blesavi.

S druge strane, Krijapa je i sa pola noge i trećinom ruke tata. Možda ove godine ipak uzmu EL zbog njega. Red je. ;)

Himki ne igra bas dobro a i sumnjiv su tim ionako, ali Barselona je bas u padu. No, kontam da moraju da pobede.
Efesu je biti il ne biti svaka utakmica do kraja. Cedevita je ocajna, Darusafaka je u proslom kolu odigrala prvu pristojnu kosarkasku utakmicu u ovoj fazi.
PAO je kao favorit u gostima nesrecnoj Malagi.

Bas skrnave utakmice danas, jedino Himki-Barselona i Efes-LOKO ajde...

Zato mi je i bolje sto sam propustio vecinu kladjenja ove sezone. Ne mozes se ni u sta pouzdati kako se igra ove sezone.
Ocekujes da ce Barsa da napadne zestoko posle onog razbijanja Olimpijakosa, a oni gube 20 razlike od run'n'gun Himkija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back