Евролига 2024-2025

Ја видим да си ти Ултра,сензибилан Навијач и да те овај вечерашњи Пораз баш полупао( и Мене је),где сам стварно мислио да можемо се одлепимо од пратилаца.....
Али да пробам по 3 Пут:
-Да ли Екипа мора још Вечерас назад у БГ. или може остане у жабарији до Петка?
Само то те питам..уколико тако нешто знаш?
Хвала
па могло је да се помисли да кад се погледа табела али они су много сигли форму а ми смо у паду форме, с друге стране никад нам нису лежале екипе типа Асвел, Милано, Виртус и Алба и Жалгирис на страни и мени то није јасно што је тако али је тако сезонама код разних сатсава екипе лошијих и бољих по квалитету и код разних тренера уколико изгубимо сутра сменити Јаниса и довести Сашу Обрадовића, по мени

Још једна победа Партизана, Фенера и још један пораз Реал Мадрида, Барселона успела да исчупа победу у Београду против Макабија

1733435052985.png

па могло је да се помисли да кад се погледа табела али они су много сигли форму а ми смо у паду форме, с друге стране никад нам нису лежале екипе типа Асвел, Милано, Виртус и Алба и Жалгирис на страни и мени то није јасно што је тако али је тако сезонама код разних сатсава екипе лошијих и бољих по квалитету и код разних тренера уколико изгубимо сутра сменити Јаниса и довести Сашу Обрадовића, по мени
Obradovic nije resenje

Vas problem je matori igraci jbg a davidovac lazic mitrovic su kisela voda.

NEDOVIC muci povrede citav zivot sad još i godine dolaze jbg...kalinić takođe u godine... Teodosić deda... Mogu oni ali ni blizu konstantno...
Super su gedraitis mekintajer bolomboj odličan ali nije to dovoljan roster...
Najbolji je petrusev, dobrić jednu sevne u 15...

To je realnost

olimpijakosov trener glup ko kur.ac...

kada su preokrenuli videlo se da sledeca tri napada vazenkov ne moze da se sabere idiot i da brza ko muva bez glave umesto smireno...
furnier takodje videlo se da je van momenta da nije hladan...

oni su mu i usrali do kraja... vazenkov ko debil skace unazad ne gledajuci ni gde se nalazi i ko je uzeo loptu i svom igracu izbija cistu loptu iz ruku..

a ove majmune iz pariza ne da se.re sut za tri...

stace to...

previse se izvlace i pobedjuju presrecno...

Ustase im ubile navijača oni nose njihovu zastavu...
To je mali deo
Па добро то је био навијач АЕК-а а они су (ВВВ и Капија 13) у братским односима годинама уназад, суђење за то убиство још траје главно осумљичени је навијач Панатинаикоса

zvezda ako ne dobije ove nesretnike bolje da se ubiju
пази јесу они губили много утакмица али многе баш тесно у неизвесним потпуно завршницама а имају нешто у себи да могу да се врате у меч ви водисте цео меч па вас добише у задња 2 минута у Београду...

Obradovic nije resenje

Vas problem je matori igraci jbg a davidovac lazic mitrovic su kisela voda.

NEDOVIC muci povrede citav zivot sad još i godine dolaze jbg...kalinić takođe u godine... Teodosić deda... Mogu oni ali ni blizu konstantno...
Super su gedraitis mekintajer bolomboj odličan ali nije to dovoljan roster...
Najbolji je petrusev, dobrić jednu sevne u 15...

To je realnost
Митровић је био врло добар вечерас био фали Болонбој као први центар, овај скор је добар с обзиром на околности, две победе су украдене Каунас и Барселона, али добро као што рекох пре сезоне биће много тешко имати 50% победа то је борба за десето место отприлике и вама и нама то мислим и сад и мислио сам кад сте имали скор 2-8 пред дерби...јесте вам био много лош скор тад али доста утакмица изгубљено тесно

Back