sa turneje u italiji 2 pobede bi bilo vrh, 1 pobeda bi bila ok, i dobar rezultat a dva poraza bi vec bio problem
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sa turneje u italiji 2 pobede bi bilo vrh, 1 pobeda bi bila ok, i dobar rezultat a dva poraza bi vec bio problem
Zaboravio si da dodaš i poraz FeneraНова победа Париза уз то и нове победе Асвеле и Партизана вечерас а нови порази Барселоне и Реал Мадрида
Pogledajte prilog 1652078
on nije toliko upečatljivoZaboravio si da dodaš i poraz Fenera
Морам поновим Питање постављено пре 3 Недеље кад смо такође имали недељу дуплог Кола(оба Меча играна у Француској у распону од 2 дана),где си Ти рекао да смо уморни.Зеведа прилилчно лоше полувееме у Милану. видећемо одбрану у друго, 53 примљена поена је недопустиво
знао сам да две победе неће бити у Итилалији видећемо да ли ће у петак иједна победа, што је француске тиче Монако је много јача екипа од нас одиграли смо одлично тада то се одразило итекако на Асвел али је то био случај да смо тамо пукли на једну лопту (у Лиону) вечерас оуште нисмо били у мечу Милано је много подигао форму подићиће и Реал биће тешка борба и јако тешко у топ 10 то сам рекао пре почетка и то кажем и сад, много је утакмица реално и то се одражава на све квалитет игре, повреде итд колико је пута било ове сезоне да у двоколу једна екипа разбије некога а у другом се распадне Бајерн нпр кога је све добио против нас није постајао као и ми вечерас Милан и Болоња успели да добију Партизан и БГД и тако даље ево Виртус игра продужетак против Албе кући продужетак, фале нам много Болонбој и Недовић али ако је морало да се изгуби онда је добро да смо поражени вечерас на овај начин с обзиром да иде Болоња за два дана...Морам поновим Питање постављено пре 3 Недеље кад смо такође имали недељу дуплог Кола(оба Меча играна у Француској у распону од 2 дана),где си Ти рекао да смо уморни.
Пошто сад такође прекосутра имамо Виртус за 2 дана,да ли Тим мора да иде у Београд или може да направи неку Базу у жабарији..онда неће бити уморни?
Ја видим да си ти Ултра,сензибилан Навијач и да те овај вечерашњи Пораз баш полупао( и Мене је),где сам стварно мислио да можемо се одлепимо од пратилаца.....знао сам да две победе неће бити у Итилалији видећемо да ли ће у петак иједна победа, што је француске тиче Монако је много јача екипа од нас одиграли смо одлично тада то се одразило итекако на Асвел али је то био случај да смо тамо пукли на једну лопту (у Лиону) вечерас оуште нисмо били у мечу Милано је много подигао форму подићиће и Реал биће тешка борба и јако тешко у топ 10 то сам рекао пре почетка и то кажем и сад, много је утакмица реално и то се одражава на све квалитет игре, повреде итд колико је пута било ове сезоне да у двоколу једна екипа разбије некога а у другом се распадне Бајерн нпр кога је све добио против нас није постајао као и ми вечерас Милан и Болоња успели да добију Партизан и БГД и тако даље ево Виртус игра продужетак против Албе кући продужетак, фале нам много Болонбој и Недовић али ако је морало да се изгуби онда је добро да смо поражени вечерас на овај начин с обзиром да иде Болоња за два дана...