Евролига 2024-2025

Абу Даби (Beograd nije imao šansi: Abu Dabi dao 25.000.000 evra za F4, klubovi glasali 11:2) домаћин Ф4 Еврологе

Равнајући се према свему ономе што чини ову прелијепу игру, кретања, схватања Ф4 евролиге је поодавно изгубио сврху.
Имамо лигу од 34 кола гдје су посјете све боље, иду и по 10-15.000 гледалаца по утакмици, у Београду и 20.000+, па имамо 1/4Ф плеј-офа на реи добијене, па онда Ф4 као у америчкој колеџ кошарци и као што се играо у времену ЛШ када евролига није ни постојала.
Једино је разумно било одавно увести да се и полуфинална и финална серија играју на 3 добијене, што би допринијело и популаризацији евролиге и европске кошарке. Ф4 је одавно изгубуио сврху коју је имао.

А сада и нова рђава одлука. Робујући финансијском сегменту тај Ф4 се додјељује земљи и граду гдје је кошарка тек у зачетку, разбибрига за докон свијет, не начин живота као рецимо у Београду. Замислите да се финале ен-би-еја игра рецимо у Абу Дабију. Евтолига мора учити од ен-би-еја, кошарка постоји зарад заљубљеника у ту игру, не зарад клике олигарха- Мора се радити на популаризацији, у дворанама се мора осјетити страст, набој, љубав према самој кошарци.
Разумијем да је циљ ЕЛ ширење, ново тржиште и нова зарада, али то мора имати мјеру, овo је погрешан пут, робујући краткорочним интересима, учиниће штету највише самој евролиги

Нова победа Париза уз то и нове победе Асвеле и Партизана вечерас а нови порази Барселоне и Реал Мадрида

1733262123582.png

Зеведа прилилчно лоше полувееме у Милану. видећемо одбрану у друго, 53 примљена поена је недопустиво
Морам поновим Питање постављено пре 3 Недеље кад смо такође имали недељу дуплог Кола(оба Меча играна у Француској у распону од 2 дана),где си Ти рекао да смо уморни.
Пошто сад такође прекосутра имамо Виртус за 2 дана,да ли Тим мора да иде у Београд или може да направи неку Базу у жабарији..онда неће бити уморни?

Морам поновим Питање постављено пре 3 Недеље кад смо такође имали недељу дуплог Кола(оба Меча играна у Француској у распону од 2 дана),где си Ти рекао да смо уморни.
Пошто сад такође прекосутра имамо Виртус за 2 дана,да ли Тим мора да иде у Београд или може да направи неку Базу у жабарији..онда неће бити уморни?
знао сам да две победе неће бити у Итилалији видећемо да ли ће у петак иједна победа, што је француске тиче Монако је много јача екипа од нас одиграли смо одлично тада то се одразило итекако на Асвел али је то био случај да смо тамо пукли на једну лопту (у Лиону) вечерас оуште нисмо били у мечу Милано је много подигао форму подићиће и Реал биће тешка борба и јако тешко у топ 10 то сам рекао пре почетка и то кажем и сад, много је утакмица реално и то се одражава на све квалитет игре, повреде итд колико је пута било ове сезоне да у двоколу једна екипа разбије некога а у другом се распадне Бајерн нпр кога је све добио против нас није постајао као и ми вечерас Милан и Болоња успели да добију Партизан и БГД и тако даље ево Виртус игра продужетак против Албе кући продужетак, фале нам много Болонбој и Недовић али ако је морало да се изгуби онда је добро да смо поражени вечерас на овај начин с обзиром да иде Болоња за два дана...

знао сам да две победе неће бити у Итилалији видећемо да ли ће у петак иједна победа, што је француске тиче Монако је много јача екипа од нас одиграли смо одлично тада то се одразило итекако на Асвел али је то био случај да смо тамо пукли на једну лопту (у Лиону) вечерас оуште нисмо били у мечу Милано је много подигао форму подићиће и Реал биће тешка борба и јако тешко у топ 10 то сам рекао пре почетка и то кажем и сад, много је утакмица реално и то се одражава на све квалитет игре, повреде итд колико је пута било ове сезоне да у двоколу једна екипа разбије некога а у другом се распадне Бајерн нпр кога је све добио против нас није постајао као и ми вечерас Милан и Болоња успели да добију Партизан и БГД и тако даље ево Виртус игра продужетак против Албе кући продужетак, фале нам много Болонбој и Недовић али ако је морало да се изгуби онда је добро да смо поражени вечерас на овај начин с обзиром да иде Болоња за два дана...
Ја видим да си ти Ултра,сензибилан Навијач и да те овај вечерашњи Пораз баш полупао( и Мене је),где сам стварно мислио да можемо се одлепимо од пратилаца.....
Али да пробам по 3 Пут:
-Да ли Екипа мора још Вечерас назад у БГ. или може остане у жабарији до Петка?
Само то те питам..уколико тако нешто знаш?
Хвала

Back