Nebojsa.bg
Poznat
- Poruka
- 8.233
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovi ne posustaju
moze ovo da bude dobar poraz ako se shvati da moramo da dovedemo fizicki dominantnog centra, jer nam skacu po 40 puta u napadu.Bas smo tanki na 5 i ne mozemo atletikom da pariramo ovom partizanuЗвезда одиграла најлошију утакмицу у сезони, заслужен пораз / победа Партизана Звезда на 5-6 Партизан на 3-8, Звезда чека Бајерн а Партизан Олимпијакос....
Pogledajte prilog 1645852
U kom smislu povukli?Zaslužena pobeda Partizana ... nema šta .. bolje su odigrali .. e sad .. da li se Zvezda iz nekog njima znanog razloga povukla .. ili šta li je već po sredi, ko će znati ali da su odigrali bolje, jesu ...
ma pusti njegovo laprdanje to je @Keeper koji kaže da Zvezda nije oštećena u Kaunasu i da je stamota što je ona uopšte u EL sad je došao jer su dobili na su pukli ne bi ništa pisaoU kom smislu povukli?
Čovek je citirao mene pa ću da mu odgovorim.ma pusti njegovo laprdanje to je @Keeper koji kaže da Zvezda nije oštećena u Kaunasu i da je stamota što je ona uopšte u EL sad je došao jer su dobili na su pukli ne bi ništa pisao
U smislu da je sve više i više uticaja političkih vrhova što se tiče sporta u Srbiji tako da čisto sumnjam da ovde neko nije upleo prste s obzirom da je Partizan imao rezultatsku krizu i da se malo "poravnaju računi".U kom smislu povukli?
то је тако свуда у свету, јер се врте огромне пара у спорту а где су огромне паре ту је увек и политички утицај, што дсе тиче неког утиција са стране да се пусти победа ако на то алудираш од тог нема ништа, једноставно лоша игра, много утакмица матора екипа и просечан тренер не могу да држе контитуитет а и све екипе имају овакве моменте против Бајерна мора много боље иначе од победе неће бити ништа као ни синоћU smislu da je sve više i više uticaja političkih vrhova što se tiče sporta u Srbiji
hahahahaha ma bre dobili na cisto ko suza. Presmesne su mi to price o namestanju.Prvo partizan je preizbiljan tim, to sto igraju lose je dalo laznu sliku da cemo mi sa njima lako.Oni u seriji poraza i zakon verovatnoce je bio na njihovoj strani.Nista strasno izgubio se derbi, bice ove godine mng bitnijih derbija od ovog.A sto se tice pobede, cista ko suzaČovek je citirao mene pa ću da mu odgovorim.
U smislu da je sve više i više uticaja političkih vrhova što se tiče sporta u Srbiji tako da čisto sumnjam da ovde neko nije upleo prste s obzirom da je Partizan imao rezultatsku krizu i da se malo "poravnaju računi".