Евролига 2024-2025

1732112452371.png

Звезда одиграла најлошију утакмицу у сезони, заслужен пораз / победа Партизана Звезда на 5-6 Партизан на 3-8, Звезда чека Бајерн а Партизан Олимпијакос....

1732223561052.png

Звезда одиграла најлошију утакмицу у сезони, заслужен пораз / победа Партизана Звезда на 5-6 Партизан на 3-8, Звезда чека Бајерн а Партизан Олимпијакос....

Pogledajte prilog 1645852
moze ovo da bude dobar poraz ako se shvati da moramo da dovedemo fizicki dominantnog centra, jer nam skacu po 40 puta u napadu.Bas smo tanki na 5 i ne mozemo atletikom da pariramo ovom partizanu

ma pusti njegovo laprdanje to je @Keeper koji kaže da Zvezda nije oštećena u Kaunasu i da je stamota što je ona uopšte u EL 🤡 sad je došao jer su dobili na su pukli ne bi ništa pisao
Čovek je citirao mene pa ću da mu odgovorim.

U kom smislu povukli?
U smislu da je sve više i više uticaja političkih vrhova što se tiče sporta u Srbiji tako da čisto sumnjam da ovde neko nije upleo prste s obzirom da je Partizan imao rezultatsku krizu i da se malo "poravnaju računi".

U smislu da je sve više i više uticaja političkih vrhova što se tiče sporta u Srbiji
то је тако свуда у свету, јер се врте огромне пара у спорту а где су огромне паре ту је увек и политички утицај, што дсе тиче неког утиција са стране да се пусти победа ако на то алудираш од тог нема ништа, једноставно лоша игра, много утакмица матора екипа и просечан тренер не могу да држе контитуитет а и све екипе имају овакве моменте против Бајерна мора много боље иначе од победе неће бити ништа као ни синоћ

Poslednja izmena:
Čovek je citirao mene pa ću da mu odgovorim.

U smislu da je sve više i više uticaja političkih vrhova što se tiče sporta u Srbiji tako da čisto sumnjam da ovde neko nije upleo prste s obzirom da je Partizan imao rezultatsku krizu i da se malo "poravnaju računi".
hahahahaha ma bre dobili na cisto ko suza. Presmesne su mi to price o namestanju.Prvo partizan je preizbiljan tim, to sto igraju lose je dalo laznu sliku da cemo mi sa njima lako.Oni u seriji poraza i zakon verovatnoce je bio na njihovoj strani.Nista strasno izgubio se derbi, bice ove godine mng bitnijih derbija od ovog.A sto se tice pobede, cista ko suza

Back