big bang
Zainteresovan član
- Poruka
- 302
Индикативни курс на дан 05.11.2008: 85.9309 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

треба бити паметан, јер једна наша револуција може нам бити и последња.

84,560
u 16.15

sucker 
big bang vec postavio kurs za sutra koji ide na skoro 86
http://www.nbs.rs/export/internet/cirilica/40/40_5/indikativni_kurs.html
sucker
![]()

E, bre tihi Jerry, kako ti ne dosadi da se stalno boris za primat u trci za najveceg bolida na krstarici???:???:
odmori malo......ima tu jos pacijenata......jevropa, mita, consigleri, roland , sloboda ......izvinjavam se ostalima koje sam zaboravio.........
sto se evra tice, vec sam ranije pisao da mi nije jasno tvoje radosno poskakivanje na svaki pad dinara, sem , ako si lud po rodjenju, blesav po nasledju , i zloban na mamu.......
mrzi me da pisem infantu kao sto si ti, razloge zbog kojih evro skace , a dinar pada ( u ovom trenutku ) , ali zelim da podsetim sve da je evro bio i 87 , pa pao na 75........big deal
sem toga, pisati o kursu , ne uzimajuci u obzir svetsku ekonomsku krizu i recesiju, moze samo preispoljni idiot.......zlobni mali loozer, koji nema ni evre , ni dinare, pa se raduje bilo cijem gubitku.......onima sto imaju evre, illi sto imaju dinare, ili oboje.......samo na njega , kurs evra , pad dinara ,ne ostavljaju traga.....bez i jednog i drugog, choban veselo i opusteno svira frulu........ovanu predvodniku![]()
big bang vec postavio kurs za sutra koji ide na skoro 86
http://www.nbs.rs/export/internet/cirilica/40/40_5/indikativni_kurs.html
sucker
![]()

Mislio sam da ćeš razumeti da ti postavljam cenu u realnom vremenu, ali ti mi citiraš indikativni kurs
Evo da te obradujem
17:47:18
86,8630
ono sto ti ne kontas jeste da indikativni kurs jeste jkurs u napred tj za 12 sati unapred sto znaci sto bi prodavao euro po 84 i nesto kad mozes da sacekas malo i da ga prodas po 86

како би допринела несметаном функционисању тржишта и уз већи промет утицала на смањење распона између куповних и продајних курсева по којима су банке биле спремне да купују, односно продају девизе.

Индикативни курс на дан 6.11.2008: 86.7145
Bice 87+ do kraja dana ili ce biti malo ispod 87 ako puste 20-30 miliona.
![]()

Kao sto rekoh:
Званични средњи курс за дан 07.11.2008: 86.7984
I 20 miliona manje u trezoru NBS.
Ali ima jos jedna stvar koja me "brine". Dnevni promet na deviznom trzistu zadnjih 5-6 dana je oko 10 puta manji nego sto je bio ranije. Niko ne zeli da prodaje evre ni po ovom kursu.![]()

znaci sutra 86 prodajni kurs a kupovni 87.5 ili 88 cak
ROKAJ SNIMAJ branice Jelasic kurs do poslednjeg eura u kasi a onda idemo preko noci na realnih 12581293 dinara za 1 euro![]()
и настави да реално процењујеш ситуацију
Индикативни курс на дан 6.11.2008: 86.7145
Bice 87+ do kraja dana ili ce biti malo ispod 87 ako puste 20-30 miliona.
![]()