Evro ide na 110 dinara!

Javni rashodi mora da se smanje milom ili silom.Privreda mora biti sto vise rasterecena dazbina i birokratskih stega.
Licno tipujem na nepokretnosti i na devize.Dinar je prestao da bude pravi novac jos daleke 1918.godine.
U manjoj meri proizvodim voce koje inace uvozimo vise od 90%.Prodam bez problema sve sto imam.Sadim i dalje sam a kada mogu platim i nekog nadnicara da mi pomogne.Zivim u gradu pored vaznog magistralnog puta i kilometar dva daleko od autoputa.Trnjaci i napustene parcele pocinju odmah od mesta gde stanujem.
Upropascuju me mladi oko mene.Ne zele da rada nista.Ne veruju ni u sebe ni u Srbiju.Samo sanjaju o nekom rajskom Zapadu.Da su oni drugaciji ziveo bih kao pravi gospodin,jer kada radis nemas cega da se bojis.
Imam probleme i sa bliznjima.Kad nekome nesto das jedva iscupas natrag.Ko ti sta duguje u okviru poslovnih odnosa gleda da ti to neda.A svi dobro trose i rasipaju.Kupuju zlatni nakit i kada duguju.Svi voze kola i provode se a rade samo ako moraju i koliko je bas nuzno.
Proizvodnja psenice je glupost,jer je zarada nikakva.Sto licno radim to gradjanima savetujem i u svojim radovima i sada na internetu.
Povrtarstvo,vocarstvo,stocarstvo,pojedini zanati i mnogo sta drugo donosi odlicne zarade,ali mora mnogo da se rade i uz to osmisljeno i pametno.Kako dinar bude padao svi ti proizvodi i usluge ce se sve vise izvoziti.

Ne pali se, demokrate bi to odma zavalile za procenat :cool:

Poljoprivreda? Pa oru traktorima od pre 50 godina... Industrija? Pa recimo da je nema... Turizam? Jel se ti to zezash sa nama? Tek si pao sa marsa? :hahaha:
Maline,jagode,ribizle,borovnice...povrce ne zahteva neku narocitu mehanizaciju vec veliki rad.Svi ti proizvodi se izvoze bez problema!
Poljoprivrednici sa drugim gradjanima kao akcionari mogu izgraditi niz hladnjaca i fabrika za preradu poljoprivrednih proizvoda.
Turisticke agencije samo da vode strance od festivala na festival(Guca,Egzit .....)kroz Srbiju mogu zgrnuti bogatstva.Normalno,mora se mnogo mozgati i raditi!
Prema jednom engleskom autoru drzavni sluzbenici koji ne veruju u uspeh nekog projekta koji im izloze merodavni otpustaju se sa posla bez razmisljanja.
Ko na javnoj sceni ne nudi resenja i izlaze iz teske situacije,a samo siri defetizam bolje da se javno i ne oglasava.
Od svega je najlakse zagovarati neuspeh,jer se onda i ne mora raditi.

Maline,jagode,ribizle,borovnice...povrce ne zahteva neku narocitu mehanizaciju vec veliki rad.Svi ti proizvodi se izvoze bez problema!
Poljoprivrednici sa drugim gradjanima kao akcionari mogu izgraditi niz hladnjaca i fabrika za preradu poljoprivrednih proizvoda.
Turisticke agencije samo da vode strance od festivala na festival(Guca,Egzit .....)kroz Srbiju mogu zgrnuti bogatstva.Normalno,mora se mnogo mozgati i raditi!
Prema jednom engleskom autoru drzavni sluzbenici koji ne veruju u uspeh nekog projekta koji im izloze merodavni otpustaju se sa posla bez razmisljanja.
Ko na javnoj sceni ne nudi resenja i izlaze iz teske situacije,a samo siri defetizam bolje da se javno i ne oglasava.
Od svega je najlakse zagovarati neuspeh,jer se onda i ne mora raditi.

Свака част! Какав говор! :klap:Одржао је буквицу овом новинару! :super:

Пуно је таквих наших сељака у Србији, који су часни и поштени и радни, и знају како треба да се води и кућа а и држава, за разлику од ових са ташнама и машнама који не знају ни како изгледа парцела (њива) ни шта на њој треба да се сеје и сади :mrgreen:

Radi se o kapitalistickim akcionarskim preduzecima!Ko je govorio o radnim akcijama?
Mozda nekima ne odgovara da Srbija krene ka uspesima?

ne odgovara pravim gazdama ove zemlje - zapadnim fasistima koji su korumpirali srpsku politicku elitu i stavili je pod svoju kontrolu a izgleda i dobar deo srpske pravoslavne crkve.

To mozes da vidis po tome ko ide na one Molitvene dorucke po instrukcije.

Samo da budemo u toku... :)

18.02.2010. Народна банка Србије је данас на међубанкарском девизном тржишту продала десет милиона евра да би подстакла промет и обезбедила несметано функционисање девизног тржишта...

19.02.2010. Народна банка Србије је данас на међубанкарском девизном тржишту продала десет милиона евра да би обезбедила несметано функционисање девизног тржишта...

Back