Evro ide na 110 dinara!

Требало би Крађана Лажића замолити да више не даје било какве изјаве о изласку из кризе исл., пошто је број и интензитет његових оптимистичких изјава обрнуто сразмеран стабилизацији цена и курса динара према евру!
Мислим да је само питање момента када ће евро прескочити стотку, право питање је када и на којој коти ће се курс стабилизовати.
Што се тиче повећања цене грејања, за које нисам знао колико ће номинално бити, гдин градоначелник је данас изјавио да би обзиром на цену гаса повешање требало бити око 20%, значи да ће се задовољити са тричавих 10%. Људи не знам како Ви (који нисте на мамином и татином буџету), али код мене се ситуација изузетно уозбиљила!

srpskiMonopol.jpg

:mrgreen:

Индикативни курс на дан 03.02.2010: 98.9277

03.02.2010.

Народна банка Србије продала на девизном тржишту 15 милиона евра

Због недовољног промета, а у циљу несметаног функционисања девизног тржшта, Народна банка Србије је данас на међубанкарском девизном тржишту продала 15 милиона евра. На крају данашњег трговања последње котације на тржишту биле су 98,45 динара за евро.

Кабинет гувернера

Званични средњи курс за дан 04.02.2010: 98.7041

Народна банка Србије продала на девизном тржишту 15 милиона евра

Због недовољног промета, а у циљу несметаног функционисања девизног тржшта, Народна банка Србије је данас на међубанкарском девизном тржишту продала 15 милиона евра. На крају данашњег трговања последње котације на тржишту биле су 98,45 динара за евро.

Back