Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
U ovo je obsolete tema 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ko je kriv narodu sto se olako zaduzivao i verovao da kurs moze da bude stabilan 20-30 godina?
pa to kod nas nikad nije bilo. Jos za vreme SFRJ smo svakih 10 godina imali one cuvene devalvacije a 80te godine smo i totalno bankrotirali.
i nakon 20 godina možemo zaključit ko je bio uteg a ko žrtva u bivšoj nam državi
btw. 7,2 kune za 1 euro (kao i zadnjih 10-tak godina)
Народна банка Србије продала на девизном тржишту 40 милиона евра
Народна банка Србије је данас на међубанкарском девизном тржишту продала 40 милиона евра, како би у условима повећане тражње за девизама ублажила прекомерну осцилацију курса и обезбедила несметано функционисање девизног тржишта.
sutra kurs 98.56
Boga mi blizu 100 jeste...Realno je ocekivati da ce i dostici stotku.
Uuuuuuuuu jaka drkaa.. pa imamo milijarde bre... moz prodajemo svaki dan 100 miliona![]()
i to racunaj da ce i danas otici najmanje 30-40 miliona na ime intervencije da ne ode preko 100 vec danas.
Super za tebe, Tihi, nego reci mi, šta si danas na skijanju uradio za gladnu decu, jesi li im uplatio ski-pas...ili je bilo ono: ma boli me patka za gladne radnike i njihove klince, idem na još jedan slalom, pa na toplu čokoladu i skup ručak![]()
kouju gladnu decu? ako mislis dal sam platio ski pass - odgovor je jesam , uvek ga placam.
te milijarde kojima se dinkic duva , preko 80% nisu nase , 60% najmanje su obavezni depoziti banaka a ostalo je pozajmljen novac po osnovi repo plasmana i pare pozajmljene od komercijalnih banaka i MMF-a.
ja ne bih nesto bio srecan zbog toga sobzirom da ste stabilnost kursa platili enormnim zaduzivanjem i propascu gomilom domacih firmi.
no vama je lakse odrzavati taj nerealan kurs zato sto imate visok godisnji prihod deviza po osnovi turizma, dok mi to nemamo.
no i opet pored toga vasa ekonomska politika je jednako losa kao i nasa.
hrvatska drzava je jako blizu bankrota . prezaduzeni ste i ne znam kako mozete vratiti kredite.
samo ove godine cini mi se morate vratiti 10 milijardi evra kredita i kamat
posle godinu i tri meseca 100 -ka ala su ga branili ko kosovoDomaća valuta u padu, danas evro vredi 77,65 dinara, ekonomisti predviđaju dalje slabljenje dinara
Domaća valuta poslednjih dana slabi, a zbog smanjenog priliva kapitala i investicija, usled svetske finansijske krize, ekonomisti očekuju da će evro do kraja godine dostići vrednost od 80, a možda i 82 dinara!
Odbrana dinara... Guverner NBS Radovan Jelašić obećao da će sačuvati stabilnost domaće valute
Prema saznanjima Pressa, na međubankarskom trgovanju u petak je vrednost evra prešla 78 dinara, pa je NBS reagovala i prodajom tri miliona evra zaustavila nekontrolisan pad dinara. Po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije evro će danas vredeti 77,65 dinara. Ovo je prvi put od 15. avgusta da evro vredi više od 77 dinara!
Ekonomista Centra za visoke ekonomske studije (CEVES) Duško Vasiljević kaže za Press da bi veće turbulencije na svetskom finansijskom tržištu lako mogle da dovedu do toga da evro vredi 82, pa i 83 dinara.
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=48464§ionId=33
bivsi moderatoru , sa 10 dana moderatorskog staza trebao bi da znas da je trolovanje tema tj pissanje postova koji nemaju blage veze sa temom - kaznjivo pravilnikom podforuma.
Евро 100-тка
Струја +10%
Вртићи +17%
Гориво - сваки други дан +3-4%
Грејање + ???%
То су теме о којима треба говорити, али не овде на форуму битнија је Сребреница, Нато, Косово, Геј парада.... мора се признати властодршци су цареви, баце нам коску око које се толико жестоко кољемо да ни не примећујемо да су нас похебали и једне и друге!