nisliya
Iskusan
- Poruka
- 6.510
Kriv je prodavac koji ga je slagao i prevario i uvalio mu žižljiv pasulj.
pravda za babu !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kriv je prodavac koji ga je slagao i prevario i uvalio mu žižljiv pasulj.
pa da niko nije lud da proda svoje evre kad moze da ih kupi jeftinije od jelasica idiota![]()

Slušaj Tihi da ti ja to s ekonomskog aspekta objasnim kako dinar funkcioniše.
Ti si svecki čovek, biJo si u onaj Egipt i tamo znaš da imaju more, piramide, pesak i tu njihovu bubu - skarabej.
E taj skarabej se kod nas zove balegar iliti gownovalj iliti kotrljan. Kao što i sam znaš, taj kotrljan lepo uzme jedno gowno pa ga valja uzbrdo. I tako on kotrlja malo, pa sklizne, pa on opet gura na gore, pa opet padne i tako dok ga ne popne...
E vidiš, tako i kod nas. Taj dinar je okrugao kao to gowno i taj Jelašić je kao taj kotrljan, pa gura, gura, dok ne izgura... A dinar, kao i gowno - težak, pa se čovek s vremena na vreme oklizne i krene na dole. On brzo dovati, pa ponovo gura gore i tako....
Naravoučenije, dinar prirodno pada, jer sveckaekonomija slabi, a Jelašić je belosvecki hokštapler i izdajnik, pa ga gura i gura da se popne na vrh i uporan je pa će da uspe... Tako da džaba priče kad ga guverner gura. Razumeš?
![]()

Званични средњи курс за дан 28.11.2008: 89.1953

Ti si svecki čovek, biJo si u onaj Egipt i tamo znaš da imaju more, piramide, pesak i tu njihovu bubu - skarabej.
E taj skarabej se kod nas zove balegar iliti gownovalj iliti kotrljan. Kao što i sam znaš, taj kotrljan lepo uzme jedno gowno pa ga valja uzbrdo. I tako on kotrlja malo, pa sklizne, pa on opet gura na gore, pa opet padne i tako dok ga ne popne...
E vidiš, tako i kod nas. Taj dinar je okrugao kao to gowno i taj Jelašić je kao taj kotrljan, pa gura, gura, dok ne izgura... A dinar, kao i gowno - težak, pa se čovek s vremena na vreme oklizne i krene na dole. On brzo dovati, pa ponovo gura gore i tako....
Naravoučenije, dinar prirodno pada, jer sveckaekonomija slabi, a Jelašić je belosvecki hokštapler i izdajnik, pa ga gura i gura da se popne na vrh i uporan je pa će da uspe... Tako da džaba priče kad ga guverner gura. Razumeš?
![]()

jer je deficit srbije mesecni preko milijardu dolara....11:39:08
89,3000
jelasic opasno prodaje od jutros al opet je 89.3
![]()

Дакле ја са из овог ртазумео:
Динар=гов*о
Јалашић=балегар
?????
![]()

malopre 89.5
sad vec mozemo da otkrijemo pravilnost u celoj prici
dinar svaki dan gubi za 1% do 1.5% tj nekih 1 do 1.5 din rema euru dnevno i onda uskace jelasic i ako intervenise sa 30 miliona dinar oslabi za 1 din, ako intervenise sa 50 miliona evra dinar oslabi za 0.5 din , a ako intervenise sa 60-70 miliona kurs ostane kao prethodni dan
jos laze narod preko lista Novosti da te pare koje je on potrosio nisu bacene pare nego je on kupio tim parama dinare, a nece da kaze narodu da te dinare ne moze da pusti u promet opet , jer ako bi to uradio povecala bi se opet dinarska novcana masa i dinar bi opet oslabio i to bi jos pokrenulo i inflaciju![]()