Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.752
yelasic opet zatvorio berzu sat ranije izgleda 
16:58:19
89,4970

89,4970
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

yelasic opet zatvorio berzu sat ranije izgleda
89,4970

Mnogo. Sto ga jednom ne digne na 200 ali da tu i ostane. Ovako kao fol nesto radi a kurs i dalje skace![]()

28.11.2008.
Народна банка продала на девизном тржишту 15 милиона евра
Народна банка Србије продала је данас на девизном тржишту 15 милиона евра, пре свега да би утицала на повећање ликвидности међубанкарског девизног тржишта. У преподневној трговини формиран је индикативни курс од 89.4605 динара за евро.
Кабинет гувернера

izgleda da nisam bio u pravu
17:40:13
89,8040
ipak nije berza bila zatvorena nego nestalo deviza![]()

sutrasnji kurs 89.4 do 89.5 a u ponedeljak napadamo kotu 90![]()

Bice stotka do Nove Godine.![]()

nece evro biti visi od 95 dinara do nove godine
a sto se ti sekiras zbog toga?
na budzetu si?![]()
čekala sam da izjure profesora koji je tražio da se kupe njegova knjiga i CD po nenormalnim cenama a sad kad je otišao mrzi me da se bavim time, ostavila sam ga za jun da sa njim završim.
posle18.12.2008.evro ...80 dindzi....

... pa nije ni jelasic glup...posle18.12.2008.evro ...80 dindzi....
![]()
nema od toga nista. jelasic nema para da odrzava sadasnji kurs a kamloli da ga napumpa na 80

kako stvari stoje, izgleda da cemo da dobijemo novog guvernera. i novu koalicionu upadicu![]()

nema od toga nista. jelasic nema para da odrzava sadasnji kurs a kamloli da ga napumpa na 80

Chovek je hteo da kazhe da ce gasterbajteri oboriti evro kad dodju za praznike.
nemaju gasterbajteri para da obore evro.
gasterbajteri mogu da donesu najvise 300-400 miliona a srpski deficit je preko milijardu mesecno stim sto je u decembru i veci od proseka....
a drugo i na zapadu je recesija pa ni gasterbajteri nemaju toliko para za trosak - kao pre. tj imaju nikad manje.