nisliya
Iskusan
- Poruka
- 6.510
Kriv je prodavac koji ga je slagao i prevario i uvalio mu žižljiv pasulj.
pravda za babu !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kriv je prodavac koji ga je slagao i prevario i uvalio mu žižljiv pasulj.
pa da niko nije lud da proda svoje evre kad moze da ih kupi jeftinije od jelasica idiota

Slušaj Tihi da ti ja to s ekonomskog aspekta objasnim kako dinar funkcioniše.
Ti si svecki čovek, biJo si u onaj Egipt i tamo znaš da imaju more, piramide, pesak i tu njihovu bubu - skarabej.
E taj skarabej se kod nas zove balegar iliti gownovalj iliti kotrljan. Kao što i sam znaš, taj kotrljan lepo uzme jedno gowno pa ga valja uzbrdo. I tako on kotrlja malo, pa sklizne, pa on opet gura na gore, pa opet padne i tako dok ga ne popne...
E vidiš, tako i kod nas. Taj dinar je okrugao kao to gowno i taj Jelašić je kao taj kotrljan, pa gura, gura, dok ne izgura... A dinar, kao i gowno - težak, pa se čovek s vremena na vreme oklizne i krene na dole. On brzo dovati, pa ponovo gura gore i tako....
Naravoučenije, dinar prirodno pada, jer sveckaekonomija slabi, a Jelašić je belosvecki hokštapler i izdajnik, pa ga gura i gura da se popne na vrh i uporan je pa će da uspe... Tako da džaba priče kad ga guverner gura. Razumeš?

Званични средњи курс за дан 28.11.2008: 89.1953

Ti si svecki čovek, biJo si u onaj Egipt i tamo znaš da imaju more, piramide, pesak i tu njihovu bubu - skarabej.
E taj skarabej se kod nas zove balegar iliti gownovalj iliti kotrljan. Kao što i sam znaš, taj kotrljan lepo uzme jedno gowno pa ga valja uzbrdo. I tako on kotrlja malo, pa sklizne, pa on opet gura na gore, pa opet padne i tako dok ga ne popne...
E vidiš, tako i kod nas. Taj dinar je okrugao kao to gowno i taj Jelašić je kao taj kotrljan, pa gura, gura, dok ne izgura... A dinar, kao i gowno - težak, pa se čovek s vremena na vreme oklizne i krene na dole. On brzo dovati, pa ponovo gura gore i tako....
Naravoučenije, dinar prirodno pada, jer sveckaekonomija slabi, a Jelašić je belosvecki hokštapler i izdajnik, pa ga gura i gura da se popne na vrh i uporan je pa će da uspe... Tako da džaba priče kad ga guverner gura. Razumeš?

jer je deficit srbije mesecni preko milijardu dolara....
 jer je deficit srbije mesecni preko milijardu dolara....11:39:08
89,3000
jelasic opasno prodaje od jutros al opet je 89.3

Дакле ја са из овог ртазумео:
Динар=гов*о
Јалашић=балегар
?????

malopre 89.5
sad vec mozemo da otkrijemo pravilnost u celoj prici
dinar svaki dan gubi za 1% do 1.5% tj nekih 1 do 1.5 din rema euru dnevno i onda uskace jelasic i ako intervenise sa 30 miliona dinar oslabi za 1 din, ako intervenise sa 50 miliona evra dinar oslabi za 0.5 din , a ako intervenise sa 60-70 miliona kurs ostane kao prethodni dan
jos laze narod preko lista Novosti da te pare koje je on potrosio nisu bacene pare nego je on kupio tim parama dinare, a nece da kaze narodu da te dinare ne moze da pusti u promet opet , jer ako bi to uradio povecala bi se opet dinarska novcana masa i dinar bi opet oslabio i to bi jos pokrenulo i inflaciju