Evro ide na 110 dinara!

Da, bas te.:hahaha1:

Samo je ovog meseca isplaceno 11 i nikad vise do sada, zato sto je 10 bio ponedeljak, a ponedeljkom se ne isplacuju penzije.

Po Tihom je trebalo da isplate 7 ili 8-og.:hahaha:

Znam da pare lezu na racun cak i dan ranije ako su 10-i i 25-i nedelja.

Ako su ovog meseca kasnile za jedan dan, to znaci da Dragutinovicka slabo puni budzet, tako da je to jos jedan dokaz da ovakav budzet ne moze da podmiri ovaj protocni bojler od PIO fonda. Ali sva sreca imamo u vladi Krkobabica koji misli na penzionere; sada ce on da izboksuje neko povecanje za ovu godinu, jbes sto ce budzet i drzava da propadnu, vazno da penzioneri dobiju svoj deo:super:

Znam da pare lezu na racun cak i dan ranije ako su 10-i i 25-i nedelja.

Ako su ovog meseca kasnile za jedan dan, to znaci da Dragutinovicka slabo puni budzet, tako da je to jos jedan dokaz da ovakav budzet ne moze da podmiri ovaj protocni bojler od PIO fonda. Ali sva sreca imamo u vladi Krkobabica koji misli na penzionere; sada ce on da izboksuje neko povecanje za ovu godinu, jbes sto ce budzet i drzava da propadnu, vazno da penzioneri dobiju svoj deo:super:

Ne znam da li si me dobro razumeo, ali nikad se penzije nisu isplacivale ponedeljkom. Uvek su u tom slucaju kasnile 1 dan.:ok:

E, sad, ova sumnja jeste opravdana da Dragutinovicka jedva puni budzet, to sam i ja pomislila, ali do skoro (do njihove vlasti) penzije su isplacivane 11. i 26-og.

Slabljenje dinara jaca istinsku privredu Srbije.
Ko smo mi da jedemo banane i drugo juzno kada nam se prohte i da letujemo po celom svetu?
Sta mi to uopste izvozimo,pa da se razmecemo?
Ja znam da smo decenijama uspesni jedino u izvozu ljudi,uglavnom mladih i skolovanih i u koje smo najvise ulozili.Da nije njihovih doznaka veliki deo naroda bi ziveo u bedi.
To sto nam mladost odlazi vec stotinak godina je dokaz nase nesposobnosti i glupe politike.

Званични средњи курс за дан 25.05.2010: 102.5068

24.05.2010.

Народна банка Србије продала 20 милиона евра на девизном тржишту :super:

Народна банка Србије продала је данас на међубанкарском девизном тржишту 20 милиона евра, како би спречила прекомерну дневну осцилацију курса.

Кабинет гувернера

Званични средњи курс за дан 26.05.2010: 103.1139 :eek:

25.05.2010.

Народна банка Србије продала 20 милиона евра на девизном тржишту

Народна банка Србије продала је данас на међубанкарском девизном тржишту 20 милиона евра, како би спречила прекомерну дневну осцилацију курса.

Кабинет гувернера

Ode preko 103... :mrgreen:

Званични средњи курс за дан 26.05.2010: 103.1139 :eek:

25.05.2010.

Народна банка Србије продала 20 милиона евра на девизном тржишту

Кабинет гувернера

Ode preko 103... :mrgreen:

Ovo se ne zaustavlja vise ..103 citaj 105!

Back