Evro ide na 110 dinara!

Ne volim ja Tadicevu politiku, samo sto tvoji nista necu uraditi bolje. Nadam se bas za tebe da tvoji pobede (za koga si ustvari??) pa da vidis da nista nece se menjati.

A dinar ce ovih nedelja poceti jacati zato sto stizu rodaci iz inostranstva da spasu srpsku privredu.

Da sam ja vladar Srbije izgledalo bi drugcije, samo bi ja za mojom politikom nikad nebi pobedijo izbore. Jer bi smanjijo administraciju na minimum, i smanijo penzije i povecao starosnu granicu drasticno.

Ne volim ja Tadicevu politiku, samo sto tvoji nista necu uraditi bolje. Nadam se bas za tebe da tvoji pobede (za koga si ustvari??) pa da vidis da nista nece se menjati.

A dinar ce ovih nedelja poceti jacati zato sto stizu rodaci iz inostranstva da spasu srpsku privredu.

Da sam ja vladar Srbije izgledalo bi drugcije, samo bi ja za mojom politikom nikad nebi pobedijo izbore. Jer bi smanjijo administraciju na minimum, i smanijo penzije i povecao starosnu granicu drasticno.

Ja glasao za Tadica. Ne svidja mi se sta se desava i sada cu glasati za opoziciju. NON STOP protiv vlasti... Veruj mi da ce DS posle toga biti bolji.
A onda opet za DS i tako sve u krug!

Ja glasao za Tadica. Ne svidja mi se sta se desava i sada cu glasati za opoziciju. NON STOP protiv vlasti... Veruj mi da ce DS posle toga biti bolji.
A onda opet za DS i tako sve u krug!

U Srbiji niko ko vodi odgovornu politiku nece pobediti ikad izbore.

Kad ne uspevaju odgovorni u nekim drugim zemljama u Srbiji sigurno nece.

Mi smo narod koji se naviko da krade drzavu a o istoj hoce superpomoc za sve i svasta.

Sta je onim idiotima palo sad napamet da povecaju plate i penzije.

Plate u drzavi minus 20 a penzije minus 15 % i to odmah. :rtfm:

U Srbiji niko ko vodi odgovornu politiku nece pobediti ikad izbore.

Kad ne uspevaju odgovorni u nekim drugim zemljama u Srbiji sigurno nece.

Mi smo narod koji se naviko da krade drzavu a o istoj hoce superpomoc za sve i svasta.

Sta je onim idiotima palo sad napamet da povecaju plate i penzije.

Plate u drzavi minus 20 a penzije minus 15 % i to odmah. :rtfm:

Kole, ala si ti prek. Nije fora u platama i penzijama. Ne kažem ja da se time ne bi nešto uštedelo, ali ne i dovoljno, tako da kao rezultat toga možeš samo očekivati nezadovoljstvo naroda kao u Grčkoj.
Baš juče na radiju slušam da je po najnovijim istraživanjima Srbija na zadnjem mestu u regionu po visini primanja građana. Inače, vele da ni to nije prava slika, jer NBS se bori, svakodnevnim bacanjem miliona € iza leđa, da spreči dalji rast kursa evra. Realan kurs je oko 130. Kada bi se dozvolio realan kurs, tek tada bi se videlo koliko male plate i penzije Srbi imaju.
Međutim, istovremeno taj realan kurs bi podstakao izvoz, a izvoz je žila kucavica svake države, , a istovremeno bi smanjio uvoz, te ugrozio tajkunsko carstvo. Čim bi se pokrenuo izvoz, pokrenula bi se i proizvodnja, i prvi šok zbog malih primanja bi se prevazišao, jer bi primanja počela realno da rastu.

Svega toga su svesni i ovi na vlasti, pa zašto ne učine tako i zašto svaki dan traće milione € iz naših deviznih rezervi, jer svaki € koji se proda radi održavanja kursa je bačen u vetar. Odgovor je jednostavan. Služe onima kojima to odgovara, dakle tajkunima, uvozničkom lobiju, a ne narodu, koji ih je doveo na vlast, i kome bi, i jedino njemu, trebali da služe.
Dakle, imamo na delu svesno i namerno uništavanje ekonomije države, i za to bi trebalo (daće Bog) debelo da odgovaraju, kada ih narod gownjivim motkama otera sa vlasti.

Onaj ko zloupotrebi položaj u nekom preduzeću i ošteti ga za neke pare i uništi ga, kada dospe na sud, dobije nekoliko godina robije. Ako bi se pravilno procenjivala šteta koju su ovi načinili državi i narodu, kazne za ove narodne neprijatelje bi morale biti maximalne, dakle 40 godina robije, bez prava na pomilovanje.

u našem gradu nema švajcarca ni za lek, juče sam pokušala da nađem zbog
klinca koji putuje početkom juna i nisam uspela.

Ja ne trazim. Trosim koliko imam (dinara).
789632t.gif

Poslednja izmena:

Back