Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.628
danasnja trgovina se zavrsila sa kursom evra od 103.83 dinara. sutra ce biti veselo i interesantno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
danasnja trgovina se zavrsila sa kursom evra od 103.83 dinara. sutra ce biti veselo i interesantno.
danas sam pre par sati podigao na bankomatu 10tak hiljada dinara. novcanice su sve bile ganc ganc nove, nekoristene, jos je farba sveza na njima, u serijskim brojevima jedan za drugim.
sto znaci da je moj izvor bio tacan - dinar slabi zbog stampanja novca.
Ne volim ja Tadicevu politiku, samo sto tvoji nista necu uraditi bolje. Nadam se bas za tebe da tvoji pobede (za koga si ustvari??) pa da vidis da nista nece se menjati.
A dinar ce ovih nedelja poceti jacati zato sto stizu rodaci iz inostranstva da spasu srpsku privredu.
Da sam ja vladar Srbije izgledalo bi drugcije, samo bi ja za mojom politikom nikad nebi pobedijo izbore. Jer bi smanjijo administraciju na minimum, i smanijo penzije i povecao starosnu granicu drasticno.
Ja glasao za Tadica. Ne svidja mi se sta se desava i sada cu glasati za opoziciju. NON STOP protiv vlasti... Veruj mi da ce DS posle toga biti bolji.
A onda opet za DS i tako sve u krug!
jutros smo poceli bas ostro
08:26:39
103,3980
U Srbiji niko ko vodi odgovornu politiku nece pobediti ikad izbore.
Kad ne uspevaju odgovorni u nekim drugim zemljama u Srbiji sigurno nece.
Mi smo narod koji se naviko da krade drzavu a o istoj hoce superpomoc za sve i svasta.
Sta je onim idiotima palo sad napamet da povecaju plate i penzije.
Plate u drzavi minus 20 a penzije minus 15 % i to odmah.![]()
Pa nije smesno...![]()
E, baš jeste smešno. Smešno je kako i pored svega ima budala koje obožavaju Instituciju i njegov režim.
Kako me neodoljivo podsećate na one koi su i pored svega godinama obožavali Slobu.
Aj' zaobidji me, vazi?
Bice uskoro i do 105.
(Ekonomisti kazu i do 110)
da ekonomisti su predlagali da se slobodno formira kurs prema evru,najbolje je
da uvedemo evro kao zvaničnu monetu i tada bi se sve sredilo,samo me čudi
da niko ne spominje skok dolara koji je prešao 82 d/1$.
Skok dolara je relativna stvar i desava se usled pada evra.
Zato pocinju ljudi da traze "svajcarce".
u našem gradu nema švajcarca ni za lek, juče sam pokušala da nađem zbog
klinca koji putuje početkom juna i nisam uspela.
Za ovo su vam krivi grci i rusi koje još uvijek gledate kao bogove, rusi nam uništavaju dinar a ne ekonomisti.