Wtf Dule
Iskusan
- Poruka
- 5.224
Nacija koja ne radi ne moze ni da ima para
dzaba kad narod nece da radi jer je lenj.
zato euro nije 10 nego skoro 100 dinara.
nikakva filozofija
NERADNICKA NACIJA !
Ne lupetaj r-2 d-2
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikakva filozofija
NERADNICKA NACIJA !
Ne lupetaj r-2 d-2Narod i te kako hoce da radi kada bi imao uslova da radi bilo shta. A i sada rade shta stignu. Beru voce po plantazama za bedne dnevnice npr.

Naravno da to nije tacno. Ko hoce da radi za njega posla ima. Nego rade nesto na crno pa bi da se slepaju za zdravstveno preko biroa.
Uskoro ce pak i te lazne zdravstvene knjizice biti onemogucene![]()
Kog naroda?![]()
Naravno da to nije tacno. Ko hoce da radi za njega posla ima. Nego rade nesto na crno pa bi da se slepaju za zdravstveno preko biroa.
Uskoro ce pak i te lazne zdravstvene knjizice biti onemogucene![]()

Kog bre posla Droid, de ti zivish batice? Ljudi sa fakultetskim dipolmama cekaju na birou choveche o chemu mi prichamo. Mozda i ima nekih sugavih poslova. Recimo jedan moj ortak( inache ide u vishu skolu) radi op nekad na gradjevini za dodatnu kintu. Ide po zadrugama i kad ga pozovu ode. Ledja mu puknu od srnchenja i radi po ceo dan. A ljudi rade sta stignu jer normalnog posla nema. Bolje i to nego da crknu od gladi.
ma lupa ko maksim po diviziji
pre neki dan sam bas saznao od jedne prijateljice koja je zavrsila fakultet za vaspitace , i bez posla je jako dugo , da je u Krusevcu 160 vaspitacica bez posla na birou . To znaci da 150 njih nema sanse za ceo svoj zivot da nadje posao . I onda ovaj prica kako svako moze da radi ako hoce.
Kog bre posla Droid, de ti zivish batice? Ljudi sa fakultetskim dipolmama cekaju na birou choveche o chemu mi prichamo. Mozda i ima nekih sugavih poslova. Recimo jedan moj ortak( inache ide u vishu skolu) radi op nekad na gradjevini za dodatnu kintu. Ide po zadrugama i kad ga pozovu ode. Ledja mu puknu od srnchenja i radi po ceo dan. A ljudi rade sta stignu jer normalnog posla nema. Bolje i to nego da crknu od gladi.

droid lupas ko nezdrav i nemas veze blage sa zivotom.
A šta je ovde za sreću i radovanje , 'leba ti ????
Što bolesni ljudi neće moći da se leče ili šta ???![]()
nikakva filozofija
NERADNICKA NACIJA !
Ne ne.. ogromna vecina nezaposlenih je polupismena. I to je njihov problem sto nisu hteli da se skoluju. Ja sam statistike skoro i kacio na forumu. Jako je malo skolovanih a nezaposlenih, a imamo i jako malo fakultetlija inace. A ljudi da hoce da rade ne bi sedeli kuci i cekali da im Tadic da neke pare, gledaju spanske serije i puse opusteno a leba nemaju. Znam ih nekoliko takvih nemoj meni da pricas. Sve je to neradnik do neradnika, pa znamo brate kakav smo narod sta se sada lazemo ovde ?
Mnogo ti je dobra argumentacija. Ona samo ukazuje da sam u pravu![]()
ma lupa ko maksim po diviziji
pre neki dan sam bas saznao od jedne prijateljice koja je zavrsila fakultet za vaspitace , i bez posla je jako dugo , da je u Krusevcu 160 vaspitacica bez posla na birou . To znaci da 150 njih nema sanse za ceo svoj zivot da nadje posao . I onda ovaj prica kako svako moze da radi ako hoce.
Ne ne.. ogromna vecina nezaposlenih je polupismena. I to je njihov problem sto nisu hteli da se skoluju. Ja sam statistike skoro i kacio na forumu. Jako je malo skolovanih a nezaposlenih, a imamo i jako malo fakultetlija inace. A ljudi da hoce da rade ne bi sedeli kuci i cekali da im Tadic da neke pare, gledaju spanske serije i puse opusteno a leba nemaju. Znam ih nekoliko takvih nemoj meni da pricas. Sve je to neradnik do neradnika, pa znamo brate kakav smo narod sta se sada lazemo ovde ?
Mnogo ti je dobra argumentacija. Ona samo ukazuje da sam u pravu![]()
Narod nam je vredan i radan. Ima ološa i onih koji preko kojekakvih veza dobiše posao, oni su problem.
lupas. ogroman broj skolovanih ljudi je nezaposlen i ne moze da dodje do posla. naveo sam ti primer 160 vaspitacica na birou u Krusevcu.
Pa imas dalje primer onih doktora iz kragujevca koji rade kao bolnicari jer nema posla za doktore.
Sta tek da pricamo za masinske inzinjere, tehnologe i slicno kad nam je Tadicev rezim unistio skoro svu proizvodnju?
Primera ima koliko hoces.
Pa dobro, ti imash jedan utisak, ja drugi. Ja mnogo vishe vidim i znam ljudi koji bi ubili za kakav-takav posao, jer izbora nemaju. Jednostavno moraju da rade ako hoce da prezive. Generalno ima i dosta neradnika,ali kao shto rekoh izbora nemaju sem ako nemaju neko bogatog rodjaka da im non stop salje pare. A za to je kriv samoupravljacki sistem koji je nashe radnike razmizaio do srzhi. Ko bre josh to uziva dok radi na svetu? Niko! Ali izbora nemash, morash da radish da bi preziveo i u tome je poenta.
Pa kazem, one mislio na one najcrnje fizicke poslove koje ljudi rade i dan danas,ali od toga ne moze da se zivi. I za to muskarci i imaju snage,a za zene ne smem da zamislim![]()

Moja bivša koleginica , inače magistar istorije umetnosti i samohrana majka maloletnog deteta ( heb'ga nije se spoMzorski udala da ceo život živi lagodno i besposleno bez sekunde radnog staža od milostinje nekog baje ) , trenutno radi kao kućna pomoćnica i čistačica kod polupismenog biZmismena , koji je pre par godina pazario viletinu na Dedinju.
I ne bi bio problem što to radi - svaki pošten posao je u redu ali da čujete to iživljavanje i dranje na nju i to na sred ulice da svi čuju i vide , kada je potera da čisti trotoar od nepostojeće prašine...primitivluk i seljadija najgore klase...
Tako da nije istina da narod neće da radi...ima i takvih bolida ali su u manjini i uglavnom su najglasniji .![]()
Moja bivša koleginica , inače magistar istorije umetnosti i samohrana majka maloletnog deteta ( heb'ga nije se spoMzorski udala da ceo život živi lagodno i besposleno bez sekunde radnog staža od milostinje nekog baje ) , trenutno radi kao kućna pomoćnica i čistačica kod polupismenog biZmismena , koji je pre par godina pazario viletinu na Dedinju.
I ne bi bio problem što to radi - svaki pošten posao je u redu ali da čujete to iživljavanje i dranje na nju i to na sred ulice da svi čuju i vide , kada je potera da čisti trotoar od nepostojeće prašine...primitivluk i seljadija najgore klase...
Tako da nije istina da narod neće da radi...ima i takvih bolida ali su u manjini i uglavnom su najglasniji .![]()
je trebalo da zavrsi nuklearnu fiziku pa da zivi u New Yorku ...
QUOTE]
Oooo, amerikanac, kako kod vas , ima li poplava ?![]()
da je narod vredan ne bi srbija bila zagadjena ovolikim deponijama nego bi je ljudi cistili... a ljudi su toliko lenji pa to ne rade.. to je samo jedan primer.
Nove knjige - SF & Fantasy Droid

Hahahahaha istorija umetnosti hahahaha
pa sto nije zavrsila elektrotehniku odmah bih joj nasao posao![]()

Kod tebe crni sine , ne bi se 'leba najela, garantujem...![]()