Срб-ин
Aktivan član
- Poruka
- 1.341
Ако, ако. Само нека иде... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

14:54:19
94,4430
malopre sam bio u menjacnici razmenio 100E da obavim neka tekuca placanja i dobio sam ali bukvalno SVE NOVCANICE GANC NOVE
od 1000 dinara, 50 dinara i 20 dinara svaka je bila BUKVALNO NOVA
Stampaju se pare punom parom.....

14:54:19
94,4430
malopre sam bio u menjacnici razmenio 100E da obavim neka tekuca placanja i dobio sam ali bukvalno SVE NOVCANICE GANC NOVE
od 1000 dinara, 50 dinara i 20 dinara svaka je bila BUKVALNO NOVA
Stampaju se pare punom parom.....

Ili možda si naleteo na redovnu obnovu pohabanih novčanica?![]()

ma da svaki dan obnavljaju novcanice zadnjih 5 meseci
kakva crna obnova stampaju dinare punom parom
verovatno i juce u posti kad sam bio da platim racun za telefon , i kad nisu imali da isplate decije dodatke , i kad sam za kusur dobio ganc nove novcanice od 50 20 i 10 dinara je takodje bila u pitanju "obnova pohabanih novcanica"
a kako te obnove pohabanih novcanica nije bilo unazad 8 godina nego bas sad kad je ekonomska kriza zakucala na vrata i kad drzava srbija tj drzavni trezor pate od hronicne nelikvidnosti![]()
![]()
Meni vishe chudi otkud novi evri. Danas sam kupio 100 jevreja kad ono ganc novi iz shtamparije. Ja se uplashio da nije falsifikat.

ja bih sada rekao neshto, ali nechu.![]()

Od kako je dinar manje više stabilan i kada ima tendenciju rasta, čini mi se (možda i griješim) da je tvoj entuzijazam nekako splasnuo..![]()

naravno da se radujem padu "srbske" valute jer je ista nerealna i precenjena.
od pada dinara izvoznici i proizvodjaci ce imati korist a uvoznici stetu
od sadasnjeg kursa dinara korist imaju samo banke koje daju kredite u evrima i uvoznici
no dzabe se radujete misevi , ovo je neodrzivo na duzi rok![]()
da je odrzivo ne bi ovi vasi lopovi trazili dodatne 2 milijarde evra od MMF-a

Ma, u redu sve to, nego mene čudi, da u vrijeme kada se pošten svet brine kako će preživeti (pošto su plaće zamrznute i svakim danom realno padaju), ti se otvoreno raduješ, kao da se radi o nekoj tuđoj, neprijateljskoj državi, a ne onoj u kojoj živiš...
Samo toliko...![]()
ovo jeste moja zemlja al nije moja drzava
ovu drzavu ne smatram svojom , i u njoj se osecam okupiranim