Evro ide na 110 dinara!

ovo jeste moja zemlja al nije moja drzava

ovu drzavu ne smatram svojom , i u njoj se osecam okupiranim

moja drzava NIKADA:

- ne bi izrucivala srpske generale koji su branili ovu zemlju - srpskim neprijateljima i agresorima
- ne bi pustala pravosnazno osudjene siptarske teroriste koji su ubijali nase gradjane na slobodu
- ne bi nagradjivale dezertere i kukavice za izdaju
- ne bi tretirala borce i patriote kao najgore smece i odbijala da im isplati simbolicne dnevnice i 10 godina nakon kraja rata
- ne bi pljackala sopstveni narod a davala pare agresorima i okupatorima

tako da , stvar je jasna, ovo nije moja drzava, ja ne osecam nikakvu lojalnost ovoj marionetskoj americkoj banana republici , ovom srpskom haitiju ili portoriku . Njenu propast prizeljkujem jednako kao sto bih prizeljkivao propast okupacione vlasti u Srbiji za vreme prvog svetskog rata , i za vreme drugog svetskog rata propast drzavnog aparata okupacione nacisticke tvorevine zvane Nediceva Srbija. Lojalan sam iskljucivo svojoj srpskoj zemlji i srpskom narodu a drzavi cu biti opet jedino kad opet postane srpska a ne kvislinska okupatorska tvorevina
.

Izdajniche :thumbdown:

moja drzava NIKADA:

- ne bi izrucivala srpske generale koji su branili ovu zemlju - srpskim neprijateljima i agresorima
- ne bi pustala pravosnazno osudjene siptarske teroriste koji su ubijali nase gradjane na slobodu
- ne bi tretirala borce i patriote kao najgore smece i odbijala da im isplati simbolicne dnevnice i 10 godina nakon kraja rata

tako da , stvar je jasna, ovo nije moja drzava, ja ne osecam nikakvu lojalnost ovoj marionetskoj americkoj banana republici , ovom srpskom haitiju ili portoriku . Njenu propast prizeljkujem jednako kao sto bih prizeljkivao propast okupacione vlasti u Srbiji za vreme prvog svetskog rata , i za vreme drugog svetskog rata propast drzavnog aparata okupacione nacisticke tvorevine zvane Nediceva Srbija. Lojalan sam iskljucivo svojoj srpskoj zemlji i srpskom narodu a drzavi cu biti opet jedino kad opet postane srpska a ne kvislinska okupatorska tvorevina.

Свака част колега Тикомире :ok: Потписујем :rtfm:

moja drzava NIKADA:

tako da , stvar je jasna, ovo nije moja drzava, ja ne osecam nikakvu lojalnost ovoj marionetskoj americkoj banana republici , ovom srpskom haitiju ili portoriku . Njenu propast prizeljkujem jednako kao sto bih prizeljkivao propast okupacione vlasti u Srbiji za vreme prvog svetskog rata , i za vreme drugog svetskog rata propast drzavnog aparata okupacione nacisticke tvorevine zvane Nediceva Srbija. Lojalan sam iskljucivo svojoj srpskoj zemlji i srpskom narodu a drzavi cu biti opet jedino kad opet postane srpska a ne kvislinska okupatorska tvorevina.

Sramotniče :thumbdown:

Drakulić je izjavio da evro treba da bude oko 100din, znaci mozemo ocekivati uskoro tu cifru.

Tanjug, b92:
...vlasnik kompanije "Ist point" Zoran Drakulić izjavio je da sadašnji kurs dinara nije realan i da bi trebalo da iznosi oko 100 dinara za evro. On je ocenio da se na ovom nivou ne može obezbediti stabilan kurs dinara na duže vreme.

"Ove godine imaćemo malo investicija u Srbiju, što znači da nećemo imati realne izvore prihoda iz kojih bismo mogli da branimo kurs, pa ćemo na duži rok imati promenu kursa koji će ići preko sto dinara", istakao je on.

Back