Evro ide na 110 dinara!

Del bankrot Boj se ovde svojevremeno reklamirao kao broker i veliki strucnjak za domacu berzu, danas je verovatno na ulici jer ako je sam sledio savete i prognoze koje je davao ovde na forumu onda je odavno usrao motku.

To ovaj iznad DellBoy starno si broker ili portfolio menadzer? A da malo to proverimo? Sta znaci short, a sta long u finansijama? Sta znaci spread, a sta stradde? Sta znaci call, a sta put? Sta znaci skracenica M&A? :)

Del bankrot Boj se ovde svojevremeno reklamirao kao broker i veliki strucnjak za domacu berzu, danas je verovatno na ulici jer ako je sam sledio savete i prognoze koje je davao ovde na forumu onda je odavno usrao motku. Daj Boze da je stvarno bio samo broker pa je samo sebe zavio u crno.

Chim ima josh para za Internet, verovatno nije na ulici. A mozhda se konektuje sa dial-up?

А онда ћемо сви да се возимо Пунтима по 5.999 ЕУРА и то још старо за ново - Обећо Динкић !!!

Додуше Еуро ће да буде 300 динара, плата, она лажовска, просечна, 150 истих, па вози бато,

За плату купиш 100 л. бензина и Бог да те види ...

Jelašić: Isplativa dinarska štednja
3. februar 2009. | 02:41 | Izvor: Beta, Dnevnik
Novi Sad -- Guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić izjavio je da je za građane i dalje isplativo da štede u dinarima.

---------------------------

:hahaha:

Званични средњи курс за дан 04.02.2009: 93.7285

Mislim da ovo pokazuje da je dinar STABILAN! Vec dve nedelje kurs varira izmedju 92 i 97 dinara za evro! Malo jacha, malo slabi, ali ne prelazi 97. Stavljam mali prst leve ruke da evro do kraja godine nece preci stotku! Sve valute izuzev ruske rublje su se stabilizovale ili jachaju prema vodecim svetskim valutama, pa valjda ce i nash dinar.

Del bankrot Boj se ovde svojevremeno reklamirao kao broker i veliki strucnjak za domacu berzu, danas je verovatno na ulici jer ako je sam sledio savete i prognoze koje je davao ovde na forumu onda je odavno usrao motku. Daj Boze da je stvarno bio samo broker pa je samo sebe zavio u crno.

Nikad nisam rekao da sam broker niti sam se tako reklamirao. Rekoh ti već tvoj je problem što ne razumeš o čemu govorim, a voliš da se petljaš, i misliš da je svako ko ima bilo kakvih dodirnih tačaka sa berzom broker:mrgreen:
E da, i otvorio si par puta belex, pa kao.... pratiš istorijat:lol:
Jel se sećaš kad si omanuo za jedno 200 miliona dinara u dnevnom trgovanju?:lol:

Što se tiče brokera i zavijanja u crno, očigledno je da i dalje ne kapiraš:mrgreen: Broker nikog ne zavija u crno, pa ni sebe. On izvršava naloge klijenata i za izvršeni nalog kuća u kojoj radi naplaćuje od klijenta proviziju.

Šta te još zanima? Pitaj? Nije sramota:mrgreen:

Званични средњи курс за дан 04.02.2009: 93.7285

Mislim da ovo pokazuje da je dinar STABILAN! Vec dve nedelje kurs varira izmedju 92 i 97 dinara za evro! Malo jacha, malo slabi, ali ne prelazi 97. Stavljam mali prst leve ruke da evro do kraja godine nece preci stotku! Sve valute izuzev ruske rublje su se stabilizovale ili jachaju prema vodecim svetskim valutama, pa valjda ce i nash dinar.

Mali prst leve ruke?You will never play piano again:mrgreen:

Back