dinar ce jula opet da bude oko 80
JUPI!!!!sada mi je lakshe...samo neka mi josh neko objasni ,kako docekati/prebroditi ovaj interesantni period zivota do tog jula???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a srbija ce da kolonizuje mars
kako da ne![]()
i ajde ti sad genije objasni nam sta moze Jelasic da uradi sa tim dinarima![]()

Čim ti meni objasniš šta može da uradi sa evrima koje drži i slamarici, čuva i ne da nikom![]()

Čim ti meni objasniš šta može da uradi sa evrima koje drži i slamarici, čuva i ne da nikom![]()
propali brokercicu, evo ja cu da ti kazem:
1) devizne rezerve zadrzavaju svoju vrednost, za razliku od dinara koje Jelasic besomucno kupuje i kojima vrednost pada iz dana u dan
2) NBS devizne rezerve plasira u strane banke i na njih ostvaruje kamatu, tako uvecavajuci njihovu vrednost

pametno razmisljanjeDa imam jedno 50000 evra, promenio bi ih u dinare i orochio na godinu dana.![]()
Da imam jedno 50000 evra, promenio bi ih u dinare i orochio na godinu dana.![]()
JUPI!!!!sada mi je lakshe...samo neka mi josh neko objasni ,kako docekati/prebroditi ovaj interesantni period zivota do tog jula???

Do Jula evro ostaje na 90![]()
ко ти реко?Do Jula evro ostaje na 90![]()
ко ти реко?
propali brokercicu, evo ja cu da ti kazem:
1) devizne rezerve zadrzavaju svoju vrednost, za razliku od dinara koje Jelasic besomucno kupuje i kojima vrednost pada iz dana u dan
2) NBS devizne rezerve plasira u strane banke i na njih ostvaruje kamatu, tako uvecavajuci njihovu vrednost
nemoj da se petljaš ako ne znaš o čemu pričaš