Evro ide na 110 dinara!

neshto mi na pamet padaju 90te..lude...
opet cu u prodavnicu sa 100000000000000 dinara zbog kupovine zvake ili eventualno hleba....
evo sada sam bash sreo Jelashica....prodaje dedine cipele i stare udzbenike na uglu Kosovske i Palmoticeve i kada ga pitah hoce li euro ispod 90...samo se slatko nasmejao rekavhi "da sam znao da tako dobro lazem i da mi narod tako dobro veruje , upsao bih glumu..."

Čim ti meni objasniš šta može da uradi sa evrima koje drži i slamarici, čuva i ne da nikom:mrgreen:

propali brokercicu, evo ja cu da ti kazem:
1) devizne rezerve zadrzavaju svoju vrednost, za razliku od dinara koje Jelasic besomucno kupuje i kojima vrednost pada iz dana u dan
2) NBS devizne rezerve plasira u strane banke i na njih ostvaruje kamatu, tako uvecavajuci njihovu vrednost

propali brokercicu, evo ja cu da ti kazem:
1) devizne rezerve zadrzavaju svoju vrednost, za razliku od dinara koje Jelasic besomucno kupuje i kojima vrednost pada iz dana u dan
2) NBS devizne rezerve plasira u strane banke i na njih ostvaruje kamatu, tako uvecavajuci njihovu vrednost

BIvši radikalu, a sada naprednjaku
- jel pod obavezno da svaki put pokažeš svoje neznanje?:D nisam broker, to su oni koji izvršavaju naloge klijenata, ali tebi je broker prvi sinonim kad se spomene berz:mrgreen: nemoj da se petljaš ako ne znaš o čemu pričaš:D
- odgovaraš na pitanje koje nisam ni postavio:lol:

Back