И шта си тиме хтео да кажеш?
Hteo sam da kažem da je Bog konstruisao frižider...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И шта си тиме хтео да кажеш?
Imamo primera kad evolucija ide unazad, izgleda...Ali bitno je da imamo dokaza.
![]()
Da sam dobio evro svaki put kada sam procitao ovo, jutros ne bih morao da ustajem za posao... Da ne bih ponavljali po hiljaditi put na ovoj temi, hajde ti reci sta si sve procitao a da se ne uklapa?

Nemam nameru da trošim vreme i energiju na osobu koja traži lisicu sa perima isl. Informiši se sam u vezi teorije evolucije pa dodji da diskutujemo.
To je analogno Polurifketu, prelaznoj formi između jajne ćelije, spermatozoida i Rifketa.![]()

Može i Polusizif...
Uvek me interesovalo u kom to trenutku oplođena jajna ćelija dobije poluuho, i kada to poluuho postane uho. Taj trenutak, i jedan i drugi, vredelo bi zabeležiti.![]()

Prijatelju jasno je meni sve to, mozda sam malo i preterao ...ali zakon biologije nalaze da se dva ziva organizma ne mogu upariti ako nisu srodne....na primer psi nastaju samo od pasa, macke od macaka, majmuni od majmuna....itd.....

Koliko je za sada poznato, bioloska evolucija ne dozvoljava uparivanje organizma koji nisu srodni. Psi, macke i majmuni su podlozni mutacijama i selektivnim pritscima kao bilo koji drugi orgazam, macka nece postati pas jer evolucija o tome ne govori, ona moze evoluirati u neki oblik podreda Feliformia (mackoliki)... Majmun je primat moze evoluirati u drugu vrstu primata, covek je evoluirao od praistorijskih vrsta majmuna ali je i dalje primat.Prijatelju jasno je meni sve to, mozda sam malo i preterao ...ali zakon biologije nalaze da se dva ziva organizma ne mogu upariti ako nisu srodne....na primer psi nastaju samo od pasa, macke od macaka, majmuni od majmuna....itd.....

Na osnovu kojih dokaza to iznosiš? I zašto su neki primati evoluirali, drugi, treći, pet, deseti... nisu? Ako primat može de evoluira samo u drugog primata, kako je nastao onaj prvi primat, od čega je on evoluirao, od ribe, krokodila ili tice? Gde nam je polugušter, četvrtina hrčak i četvrtina polubradati primat?
U Edemu na istoku...Gde nam je polugušter, četvrtina hrčak i četvrtina polubradati primat?

Dokaze smo iznosili mnogo puta do sad da vise nema smisla. Svi primati su evoluirali na svoj nacin.Na osnovu kojih dokaza to iznosiš? I zašto su neki primati evoluirali, drugi, treći, pet, deseti... nisu?
Potomstvo nasledjuje gene predaka i pri tom dobija nove mutacije (ne obrnuto), tako da su danasnji primati u dalekoj proslosti imali pretke koje ne bi mogli klasifikovati kao primate... ali posto je evolucija postepen proces, mi mozemo govoriti samo okvirno o tome gde npr. od "Euarchonta" ili Primatomorpfa postaje Primat...Ako primat može de evoluira samo u drugog primata, kako je nastao onaj prvi primat, od čega je on evoluirao, od ribe, krokodila ili tice? Gde nam je polugušter, četvrtina hrčak i četvrtina polubradati primat?
bas gledam fascinantne gelada majmune iz etiopije
komuniciraju medjusobno , biljojedi su iako imaju izuzetne ocnjake i jedu samo travu .
- - - - - - - - - -
vrste su se razdvojile pre mnogo miliona godina a ne juce
Znači vaša vera se dešavala nekad, sad je stala i ne radi više?