- Poruka
- 202.360
Da li si ti video ta pera? Da li ih je iko pronašao, ili su svi "dokazi" ove fotografije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledao je Jurrasic park, pa je zaključio da su svi bili veliki.Da li se salis ? Ne znam da li si se potrudio da bar proveris da li je postojalo vise vrsta dinosaurusa ili su postojali samo ogromni

Osim malog problema sa fosilom iz Nemačke, koji još uvek niko nije dobio na ispitivanje. Barem sam takve podatke našao, jer, ipak, nisam neko kome je profesija da se bavi tim pitanjem profesionalno.
Naravno, ne treba zaboraviti ni trenutak kada je Dr Paul Chambers objavio svoju knjigu i pripadnicima verske grupe evolucionista/Darvinista poprilično izmakao čvrsto tlo pod nogama, koje su imali pre toga uz pomoć "naučnih dokaza". Naravno, uz niz stručnjaka koji iznose činjenice da arheopteriks nije nikakava karika koja nedostaje, već je reč o primitivnoj ptici koja ima sve odlike ptica i nema odlike dinosaurusa.
Zapravo, nazivu Dinosaurus i Arheopteriks lithographica je kumovao Ser Ricard Oven jedan od vodecih biologa toga doba i jedan od Darvinovih oponenata. On je poslednja osoba kojoj primerci ne bi bili dostupni, u danasnje vreme fosili arheoptriksa se povremeno izlazu u muzejima i dostupni su javnosti.Osim malog problema sa fosilom iz Nemačke, koji još uvek niko nije dobio na ispitivanje. Barem sam takve podatke našao, jer, ipak, nisam neko kome je profesija da se bavi tim pitanjem profesionalno.
Naravno, ne treba zaboraviti ni trenutak kada je Dr Paul Chambers objavio svoju knjigu i pripadnicima verske grupe evolucionista/Darvinista poprilično izmakao čvrsto tlo pod nogama, koje su imali pre toga uz pomoć "naučnih dokaza". Naravno, uz niz stručnjaka koji iznose činjenice da arheopteriks nije nikakava karika koja nedostaje, već je reč o primitivnoj ptici koja ima sve odlike ptica i nema odlike dinosaurusa.

Dr Paul Chambers je toliko prodrmao naucnu zajednicu da ne mogu da nadjem nista na googlu o njemu, daj link neki.
Koji je to niz strucnjaka ?

Priznati naucnik koje nauke? Sto rece Laza, ne nalazim informacije o coveku pod tim imenom u sferi biologije. Cime je to konkretno uzdrmao evolucioniste, citiraj ga?Kako sad, moj Dr Paul? On je priznati naučnik, zar ja nisam nekakav kreacionista? Gubiš se?![]()
Dr Paul Chambers je toliko prodrmao naucnu zajednicu da ne mogu da nadjem nista na googlu o njemu, daj link neki.
Koji je to niz strucnjaka ?

Dr Paul Chambers je politikolog...![]()

Ne kosi se!Po zakonima prirode, toplota sa toplog tela prelazi na hladno telo dok se temperature ne izjednače. Frižider se kosi sa zakonima prirode!!
Ако је живот кренуо од бактерија и амебе ко је онда створио бактерије и амебе?
Niko ne zna 100% tačno, ali moguće je da je nastala spontano. Evo ovde imaš više informacija http://www.teorijaevolucije.com/abiogeneza.html

TE je posmatrana naucna cinjenica i kao takva se predaje i uci sirom sveta, jaca je svakim novim otkrivenim fosilom i svakim novim genetskim testiranjem![]()

Od kada je to covek savrseni organizam ?
Po pravilo svako ko porice evoluciju mora da lupi neku glupost pre nego sto rasprava i pocne, ti nisi izuzetak.
Sam proces koji bi doveo do toliko velikih promena je posmatran, to je bitno.
Da je DNK savrsen ne bi dolazilo da mutacija koje i omogucuju promenu organizama , sto se tice dokaza da smo nastali od bakterija dokazi su ti da u prvih nekoliko milijardi godina na ovoj planeti su bili samo jednocelijski organizmi , nema fosila kompleksnog zivota.

Наравно да не може одговорити на та питања пошто је читава ТЕ постављена на нелогичним основама и има много рупа. Да је наука не би имала рупа већ тачно утврђене чињенице.
Sposobost prilagodjavanja ima svaka vrsta na planeti, po cemu je tu covek poseban ?
Jeste, sve su samo pretpostavke bez dokaza ali naucnici guraju pricu da imaju dokaze da bi se pravili vazni![]()
O kakvim nelogičnim osnovama govoriš?