Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.076
Pa nije zivotinja nego je covek.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A objasni zasto bi bilo za ocekivati???
Sta bi mi to trebali da jedemo ili sisamo posebno od zivotinja???
Zar ne ono sto je ovde na zemlji?
Treba li uvek da komplikujemo?
Zar nije dovoljno to da je svako mleko specificno i prilagodjeno za svaku zivotinju pa i coveka??
Zar nije to nesto zadivljujuce !!!
Ovo je i meni uvek bilo interesantno. Kad pogledamo oblike života na zemlji, imamo: biljke, insekte, ribe, ptice, gmizavce, sisare, papkare, zglavkare.....itd...
E sad, ako je Bog ovu planetu napravio za nas, gde smo mi glavni, a sve ostale životinje su tu da nam služe, kako to da smo mi sisari? Zar ne bi bilo za očekivati da smo nešto potpuno deseto, da ne spadamo ni u jednu od ovih kategorija koje sam naveo?
Ovo je i meni uvek bilo interesantno. Kad pogledamo oblike života na zemlji, imamo: biljke, insekte, ribe, ptice, gmizavce, sisare, papkare, zglavkare.....itd...
E sad, ako je Bog ovu planetu napravio za nas, gde smo mi glavni, a sve ostale životinje su tu da nam služe, kako to da smo mi sisari? Zar ne bi bilo za očekivati da smo nešto potpuno deseto, da ne spadamo ni u jednu od ovih kategorija koje sam naveo?
Zato sto sam stvoren po Bozjem oblicju a zivotinje nisu.Zar bog nije ljubav?Zasto ondak sebe smatras posebnim u odnosu na druga ziva bica?
Zato sto sam stvoren po Bozjem oblicju a zivotinje nisu.![]()
A objasni zasto bi bilo za ocekivati???
Sta bi mi to trebali da jedemo ili sisamo posebno od zivotinja???
Zar ne ono sto je ovde na zemlji?
Treba li uvek da komplikujemo?
Zar nije dovoljno to da je svako mleko specificno i prilagodjeno za svaku zivotinju pa i coveka??
Zar nije to nesto zadivljujuce !!!
Zasto to sto covek sisa ne ide u prilog Stvoritelju nego evoluciji?
Odkud evolucija zna da stvori toliko razlicitih mleka???
Nijedna zivotinja nema mleko kao covek a sve je ipak mleko.
Zar to nije Bozje cudo?
Isto a drugacije.
Svaka zivotinja ima specificno mleko za svoju vrstu.
Cak mleko u prahu koje se pravi za zivotinje nije isto nego specificno za zvaku vrstu.
Za tele je drugo za psa drugo za macku drugo za coveka drugo !!!
Evolucija netačna je jer mi po liku Njegovom stvoreni smo. Pupak imali su da mogu da dišu jer škrge nisu imati mogli. I grehu su se predali i ostavili blagopočinuvši bogomirnost i predali s e
Pupak imali su da mogu da dišu jer škrge nisu imati mogli.
Aha,i neandertalci su stvoreni po Njegovom liku,i crnci i azijati?Ili je samo vazno da imas dve noge i dve ruke i glavu i trup?
Evolucija netačna je jer mi po liku Njegovom stvoreni smo. Pupak imali su da mogu da dišu jer škrge nisu imati mogli. I grehu su se predali i ostavili blagopočinuvši bogomirnost i predali s e
Kad izlaze iz iste fabrike onda mora da budu slicni.
Kada to nebi bioli znacilo bi da nisu od istog Tvorca.
Ili kako bi lobanja zivotinje trebalo da izgleda po vama Trouglasto ili kockasto ili kako da bi zadovoljila vase zahteve???
Mozda ploanato kao moderni TV?
"Genome" what?Pitanje je zašto ti imaš preko 95% isti genom kao i Pan troglodytes?
Au bre sram te bilo...pa zbog tebe i ove izjave sam morao da pomerim dete od tri godine sa poda da bih se pošteno valjao po istom tom podu.... od smeha...Odkud evolucija zna da stvori toliko razlicitih mleka??!
"Genome" what?
Au bre sram te bilo...pa zbog tebe i ove izjave sam morao da pomerim dete od tri godine sa poda da bih se pošteno valjao po istom tom podu.... od smeha...![]()
Pošto se ti Glasniče dobro razumeš u kreacionizam i još bolje u antievolucionizam, moram i tebe da pitam ono što sam pitao jednog tvog sabrata hrišćanina, ali ne iz iste denominacije, ali mi još uvek nije odgovorio.
Pitanje je zašto ti imaš preko 95% isti genom kao i Pan troglodytes?
Aha,i neandertalci su stvoreni po Njegovom liku,i crnci i azijati?Ili je samo vazno da imas dve noge i dve ruke i glavu i trup?
Pošto se ti Glasniče dobro razumeš u kreacionizam i još bolje u antievolucionizam, moram i tebe da pitam ono što sam pitao jednog tvog sabrata hrišćanina, ali ne iz iste denominacije, ali mi još uvek nije odgovorio.
Pitanje je zašto ti imaš preko 95% isti genom kao i Pan troglodytes?
Najvažnije da imaju dovoljno razvijen mozak što se za neke ne bi reklo da imaju.
Zbog degradacije.
p.s. I nasa koža je najsličnija koži svinje pa to ne znači da smo potekli od svinja.
Jesmo li rodjaci banane?
Ne lupetaj.Mi imamo i sa BANANOM isti genom izmedju 50 i 80 %
Jesmo li rodjaci banane?
Ne.
Zasto niko nekaze da smo odjaci sa bananom?
Imamo istog tvorca i od iste zemlje smo.
Slicnost ljudkskog genoma i jedne muve je 75%
Mora da nam je muva predak?
http://www.wissenschaft-im-dialog.d...ereich/manuskripte_scienox/Min_Sen_080526.pdf
Ne iz iste smo radionice i imamo istog tvorca.
http://blog.pro-medienmagazin.de/index.php/2009/11/16/der-mensch-zu-95-eine-banane/
A ipak covek bude uvek covek a majmun, majmun, banana banana, muva, muva ...
Menschen unterscheiden sich nur in 0,1% des genetischen Materials, der Rest der 99,9% ist identisch.
Genetische Ähnlichkeit. Menschen teilen sich 7% der Genen mit E. coli Bakterie, 21% mit Würmer, 90% mit Mäusen und 98% mit Schimpansen.
http://de.geneplanet.com/abc_der_genetik/interessante_fakten
Svaka marka autobobila ima razne modele.
Oni imaju razne modele koji su medjusobno slicni i imaju iste funkcije.
Imaju delove koji imaju istu funkciju ali ipak razni modeli.
Sto govri da poticu od istog tvorca iste fabrike.
Sve knjige sveta su 99.9% posto identicne.
Sve su od papir , kartona i crnog mastila, slova i pravopisa a ipak svaka totalno drugacija.