Evolucija vs Kreacija

Jasno je takodje da se preko 95 % pedera izjasnjava kao ateisti pa po ateistickoj logici generalizacije svi ateisti su ****** ?

и шта ти кажу, генерализујеш, па се нађе кљон који себе једно време представљао као женско да те разувери у ту процентуалну логику:mrgreen:

брате заудара чак и преко монитора

Да ли говориш о апсолутним или релативним износима? Јеси ли ти говорио како је експоненцијални раст становништва доказ нечега? Дакле, 20.000 људи пре миленијума и сада није исто. Но, можда је донекле исти показатељ ако се каже "побијен цео град". Да ли ти је познато ко је побио сваког ко се затекао у граду Јерусалиму 1099?

Можда и јесам атеиста, је ли то битно. За мене постоји само Природа, друга ствар што неке феномене наука не може да објасни. Има за то подфорум НПИМ, твоји другари тамо редовни гости.

Уосталом, не спорим да се у име идеологије убијало много. Апсолутна истина смрди на геноцид. Монотеизам заступа апсолутну истину ДА / НЕ
Колико је било верских ратова између будиста и таоиста? Зашто се нису међусобно истребљивали? Ја знам одговор, хоћеш да ти кажем...

Да ли говориш о апсолутним или релативним износима? Јеси ли ти говорио како је експоненцијални раст становништва доказ нечега? Дакле, 20.000 људи пре миленијума и сада није исто. Но, можда је донекле исти показатељ ако се каже "побијен цео град". Да ли ти је познато ко је побио сваког ко се затекао у граду Јерусалиму 1099?

Можда и јесам атеиста, је ли то битно. За мене постоји само Природа, друга ствар што неке феномене наука не може да објасни. Има за то подфорум НПИМ, твоји другари тамо редовни гости.

Уосталом, не спорим да се у име идеологије убијало много. Апсолутна истина смрди на геноцид. Монотеизам заступа апсолутну истину ДА / НЕ
Колико је било верских ратова између будиста и таоиста? Зашто се нису међусобно истребљивали? Ја знам одговор, хоћеш да ти кажем...

Ponovo pokusavas da izjednacis hriscansku vjeru sa ratovima koje su izopaceni ljudi vodili u ime Boga. Koliko ti treba da shvatis da je to isto kao kada bi neko na osnovu zlocina u Srebrenici rekao da su svi Srbi monstrumi?

Ponovo pokusavas da izjednacis hriscansku vjeru sa ratovima koje su izopaceni ljudi vodili u ime Boga. Koliko ti treba da shvatis da je to isto kao kada bi neko na osnovu zlocina u Srebrenici rekao da su svi Srbi monstrumi?

Ајде да се договоримо једном засвагда.
Ти да признаш да си сам изопачен човек који би водио ратове у име Бога, и да немаш везе са хришћанством. Ја онда повлачим све што сам рекао о хришћанству, па ћу за све вас лажне хришћане да нађем неки други израз. Договорено?
Одакле ми то? Хоћеш да наводим где си све наводио казне пламеном и каменовањем наведене у Старом завету и то са нескривеним задовољством (смајлији сведоче)?
Дакле одлучи се - сам си лажни хришћанин или је хришћанство лажна идеологија :)

А за Сребреницу ме лично заболе.

брате Србине, ти сада желиш мени да кажеш да је исто убити два детета у седмочланој породици и једно дете у петочланој породици због пропорције.

лепо признај да оправдаваш атеистичка зверства монотеизмом и биће све ок.
када ми будеш рекао како знаш апсолутну истину, успоредићу је монотеизмом и атеизмом па ћу ти децидно одговорити са да или не.

када ми будеш рекао како знаш апсолутну истину

Ја ти кажем истину да апсолутне истине нема.
Иначе, та моја истина није ни релативна, ни апсолитна него емпиријска.
Лепо - до сада су они који су заступали апсолутну истину били или измишљене личности или ментално поремећене особе. Нађи ко није био такав.

Poslednja izmena od moderatora:
Ја ти кажем истину да апсолутне истине нема.
Иначе, та моја истина није ни релативна, ни апсолитна него емпиријска.
Лепо - до сада су они који су заступали апсолутну истину били или измишљене личности или ментално поремећене особе. Нађи ко није био такав.
па што булазниш са таквим емпиријским питањем тражеђи децидан одовор када је свима јасно да та апслутна истина ником није јасна, можда само мисли да му је јасна.

Poslednja izmena od moderatora:
Ко је безгрешан нека први баци камен, 'ришћанине.
Ако се у име твоје идеологије није убијало, можеш нешто да приговараш другима.
Рецимо, злочини комуниста? Ма неее... Карл Маркс није причао о гулазима, као што ни Исус Христ није причао о инквизицији. Дакле, те злочине нису починили комунисти.

Ко је безгрешан нека први баци камен, 'ришћанине.
Ако се у име твоје идеологије није убијало, можеш нешто да приговараш другима.
Рецимо, злочини комуниста? Ма неее... Карл Маркс није причао о гулазима, као што ни Исус Христ није причао о инквизицији. Дакле, те злочине нису починили комунисти.

а ово "'ришћанине" треба да ме увреди или пишеш као што се некада писало:hahaha:

да ли ти уопште схваташ поенту ове данашње дискусије?
чисто сумњам
ви атеистичке вехабије почнете да серете па вам ми 'ришћани аргумтовано лупимо шамар са пар једноставних питања, а на крају претварате тему у шараду.
тако то у животу иде ко не разуме једноставну ствар:D

BREAKING NEWS
Pripadnici Hutu milicije priznali da je Darvin odgovoran za njihove zločine
Budžumbura, 32. oktobar 2013, vest-njuz.info

Vekovima smo živeli u hrišćanskom miru i slozi sa našom braćom Tutsima, rekao je Odeson Dijeki našem izveštaču. Živeli smo sa njima u hrišćanskom miru, poštujući jedinu ispravnu religiju koju su nam doneli belgijski kolonizatori. Onda su nas zli učitelji biologije pokvarili, govoreći kako svi potičemo od majmuna i kako samo sposobniji opstaju. Počinili smo strašan genocid, za koga nisu krivi Hutu, a nije kriv niko pojedinašno, već jedino onaj zli hašišar Čarls Darvin. U vreme dominacije hrišćanstvo to se nije moglo ni zamisliti, pogledajmo samo sva dobra dela hrišćanskog kralja Leopolda II u regiji. Za sve su krive te odvratne škole.
Odeson je rekao našem izveštaču da namerava da se prijavi kao zaštićeni svedok na suđenju Čarlsu Darvinu, koji optužen kao idejni podstrekač sveCkog genocida. U toku su pregovori sa tužilaštvom, koje bi trebalo da Odesonu kao cenu svedočenja oprosti onih 200 skalpova što ih nosi oko struka u ličnoj kolekciji.
unground2.jpg

BREAKING NEWS
Pripadnici Hutu milicije priznali da je Darvin odgovoran za njihove zločine
Budžumbura, 32. oktobar 2013, vest-njuz.info

Vekovima smo živeli u hrišćanskom miru i slozi sa našom braćom Tutsima, rekao je Odeson Dijeki našem izveštaču. Živeli smo sa njima u hrišćanskom miru, poštujući jedinu ispravnu religiju koju su nam doneli belgijski kolonizatori. Onda su nas zli učitelji biologije pokvarili, govoreći kako svi potičemo od majmuna i kako samo sposobniji opstaju. Počinili smo strašan genocid, za koga nisu krivi Hutu, a nije kriv niko pojedinašno, već jedino onaj zli hašišar Čarls Darvin. U vreme dominacije hrišćanstvo to se nije moglo ni zamisliti, pogledajmo samo sva dobra dela hrišćanskog kralja Leopolda II u regiji. Za sve su krive te odvratne škole.
Odeson je rekao našem izveštaču da namerava da se prijavi kao zaštićeni svedok na suđenju Čarlsu Darvinu, koji optužen kao idejni podstrekač sveCkog genocida. U toku su pregovori sa tužilaštvom, koje bi trebalo da Odesonu kao cenu svedočenja oprosti onih 200 skalpova što ih nosi oko struka u ličnoj kolekciji.
unground2.jpg

Teško Odesonu ako sud osudi Darvina, pa Darvinovi mafijaši krenu da se svete. :rotf:

Bilo bi lepo pokazati kako ja to izvrćem činjenice i lažem. Inače bi se mpglo pomisliti da ti lažeš.
Ironiju, naravno koristim jer mi je bliska i ide mi od ruke.

Što se tiče adekvatnih odgovora, ovo je tema pod nazivom Evoucija vs. Kreacija. Ti i tvoje društvo mogli biste konačno pokušati da govorite o temi, umesto da pokušavate da se sakrijete iza bezobzirnih napada na istorijske ličnosti u uvreda upućenih ljudima na forumu i ateistima kao grupi. Ne kažem da ovo nemate pravo da radite, jer to već radite. Dvaput mesečno otvori se jedna takva tema gde dajete oduška svojim frustracijama.
Kada je već tako, onda pustite ovu temu da diše. Ne morate svako pitanje na koje ne umete da odgvorite da zatrpate tonama spama. Dosta je da ga prećutite.

Ja cu naravno da potrosim sate dokazujuci nesto tebi i ti ces onda po obicaju da sve to anuliras sa dve recenice koje bi trebale da budu duhovite i da me diskredituju. Nemam ja toliko vremena niti su forumski ateisti toliko znacajni da bih im bilo sta dokazivao.
Svaka tema je zatrovana ateistickim podbadanjem vernika. Ne postoji tema na kojoj su ateisti dozvolili vernicima da u miru raspravljalju o bilo cemu .Cim neko otvori temu tu je copor ateista da vredja , nipodastava i ismeva druge ljude i drugacije poglede na svet i zivot. I onda smo mi vernici frustrirani. .Obrazovani ljudi poput vas bi morali da znaju da probleme koje pokusavate da resite na forumu takvim svojim ponasanjem mozete samo produbiti .Glede vredjanja , samo te gledam kako u svakom postu upucenom meni ima fino upakovanih uvreda .I ti likujes jer ja ne odgovaram na te tvoje gluposti jer verovatno smatras da nisam u stanju ni da ih prepoznam. Jadno je da covek u tvojim godinama nosi toliko besa i gorcine .Jos je jadnije da covek tvojoh godina laze kako bi dokazao nesto ljudima kojima do tvog misljenja i ideologije nije stalo .I na kraju , zasto ti i tovje drustvo odete na neki ateisticki forum i tamo date oduska svojim frustracijama ,tamo nema vernika da protivurece .

Ovo je dobra ilustracija za moju raniju tvrdnju da neobrazovani ljudi ne umeju da koriste formalnu logiku.

Načinio si logičku grešku. Jedno ne sledi iz drugog, a obrazac tvog zaključivanja izgleda ovako:
100% pedera su muškarci. Dakle, svi muškarci su ******.

Izgleda očigledno, ali zbog takve neispravne logike neobrazovani ljudi ne mogu razumeti ni nauku ni naučni metod, pa im naučni rezultat izgleda kao vera ili demagogija.

Pratio sam ateisticku logiku .

Back