Evolucija vs Kreacija

neko ko je u stanju da lupi kako danas postoji čovek koji je u stanju da sklopi prostoproširenu rečenicu a da ne zna šta je mb sasvim odgovara mom opisu gore. ne znam čemu se čudiš, to je elementarna dedukcija.

a tvoja pogođenost mojim pretposravkama mi ih potvrđuje.

Pa takvi ljudi postoje, svidelo se to tebi ili ne... kao što postoje i ljudi koji ne znaju da rečenica počinje velikim slovom, što je slučaj sa tobom. :lol: A s' obrizom da ti ne umeš da vodiš normalan razgovor, bez vređenja i omalovažavanja, sa tobom nema svrhe raspravljati. Stoga :bye:.

I otkud tebi to da bi mene moglo da pogodi bilo šta što neko poput tebe kaže. :zcepanje:

Pa takvi ljudi postoje, svidelo se to tebi ili ne... kao što postoje i ljudi koji ne znaju da rečenica počinje velikim slovom, što je slučaj sa tobom. :lol: A s' obrizom da ti ne umeš da vodiš normalan razgovor, bez vređenja i omalovažavanja, sa tobom nema svrhe raspravljati. Stoga :bye:.

ako je za tebe viđenje normalnog razgovora scena gde se smerni vernici poturaju vama bad boy/girl ateistima na neko sajber nabadanje i podjebavanje (u šta više nego verujem posle tvoje izjave kako si ovde radi zebancije) onda da, nećeš sa mnom imati tu vrstu normalnog razgovora, tako da te ne bih dalje zadržavao. a ova primedba o velikim slovima - čista patetika pokušaja.:lol:

I otkud tebi to da bi mene moglo da pogodi bilo šta što neko poput tebe kaže. :zcepanje:

otuda što se polomi da dokažeš suprotno.

а пази сад ово НИГДЕ НЕ ПИШЕ ДА ЈЕ КАИН ПОЗНАО МАЈКУ видиш ли у тој мојој књизи:D
јеси ли прочитао шта је Бог рекао каину кад је убио брата а:D
Pa ne piše, ali vidiš i sam da je Jeva jedina žena. E sad ako ti misliš da je Jeva od rođenja Kajina do momenta kada je postao poznač rodila i nekoliko Kajinovih sestara, onda postoji mogućnost da je sestrapoznač a ne mamapoznač. A tvoj predak Sit je sigurno sestrapoznač jer to je potvrdio i Sluga Božiji, a on mnogo zna čim je tu blizu Njega.

Znači ovako: Kain je poznao mamu Jevu (piše Jeva u mojoj Bibliji, verovatno je neki pogrešan prevod) i ona mu rodila Enoha, a, citat:"A Adam opet pozna ženu svoju, i ona rodi sina, i nadje mu ime Sit, jer mi, reče, Bog dade drugog sina za Avelja, kojeg ubi Kajin"; "I Situ se rodi sin, kojemu nadjene ime Enos....". Ti tvrdiš da Sit nije poznao mamu Jevu nego neku svoju sestru, zar ne?
da to sam napisao

E pa baš bih voleo da mi objasniš vezu između kreacionističkog koncepta i pobožnosti od pre nekoliko stotina godina.
Iz kreacionističkog pogleda, gde se veruje u Boga, da je svet stvoren savršen, a da ga greh čini sve nesavršenijim, je logično ovo današnje nemoralno stanje, a nazad nekoliko stotina godina mnogo bolje stanje. Dakle, kreacionistički koncept objašnjava zašto dolazi do degradacije, i dan danas, a evolucionistički koncept na to nema odgovor jer se kosi sa samim njihovim konceptom.

Вероватно вас не би занимало да је Владета Јеротић у емисији Агапе управо говорио о помирењу два концепта.
И да, причао је о милионима година...

Moram crtati!
Kazem da je covek zivotinja,ali zivotinje su bolja bica od coveka!
Svest kod coveka nije donela samo pozitivno,vec i negativno.Njegova gordost i osornost,ni jedna zivotinja ne poseduje.Zato su zivotinje bolja bica od coveka.
Meni bar ne moraš. ;)
Kažem da je konj životinja, ali životinje su bolja bića od konja... :lol:
Pa ako imamo svest onda ne možemo biti životinje. To je ono što nas drastično deli od njih i što direktno pokopava celu evoluciju.

Umeš li ti išta pametno da napišeš, sem neke nebuloze i neke nazovi "autoritete"...

Чему такав тон, кад ти се нисам лично обратио?
Знам ја да за тебе ниједан православац није ауторитет.
Пази, нема више цитата оног Американца у твом потпису...

Чему такав тон, кад ти се нисам лично обратио?
Знам ја да за тебе ниједан православац није ауторитет.
Пази, нема више цитата оног Американца у твом потпису...
Pa ne, čisto sam konstatovao da se mnogo pozivaš na "autoritete"...i da te to čini mnogo neozbijnim...znam da je mala šansa da ovo dospe do tvog mozga al' eto napisah.
Pa zar treba da stvaram autoritete? Čemu me to vodi? Ja sledim istinu...da li će ona izaći iz usta nekog neznabošca, pravoslavca, pagana, katolika, crnca, belca..me savršeno ne zanima, bitna je istina. Ovo je stav koji je u potpunosti suprotan od tvoga.
Pa da, ti si video amerikanca...a ne istinu koju je on rekao...Tipično od tebe.

Pa ne, čisto sam konstatovao da se mnogo pozivaš na "autoritete"...i da te to čini mnogo neozbijnim...znam da je mala šansa da ovo dospe do tvog mozga al' eto napisah.
Pa zar treba da stvaram autoritete? Čemu me to vodi? Ja sledim istinu...da li će ona izaći iz usta nekog neznabošca, pravoslavca, pagana, katolika, crnca, belca..me savršeno ne zanima, bitna je istina. Ovo je stav koji je u potpunosti suprotan od tvoga.
Zapravo... ti se takođe pozivaš na autoritete, jedino tvoji autoriteti su skupljeni s koca i konopca. :lol:

Јака озбиљност од стране некога ко верује да је Земља равна плоча.
А са оним Американцем сам се сложио, веровао ти или не. Зато сам и запамтио шта рече. Библија је у контрадикцији самном и још некима. Не знам зашто онда мисионариш, шириш "истину".

Јака озбиљност од стране некога ко верује да је Земља равна плоча.
А са оним Американцем сам се сложио, веровао ти или не. Зато сам и запамтио шта рече. Библија је у контрадикцији самном и још некима. Не знам зашто онда мисионариш, шириш "истину".
Kakva crna ravna ploča..ala si prolupao.
Pa širim je onima koji je traže, ne takvim kao ti koji je izbegavaju.

Back