E sada si me stavio na velike muke. Moram da konsultujem tvoju Knjigu. Samo malo strpljenja.
Idem po Knjigu.
E pazi ovako, ja ću da navodim a ti ih broj:
(P)rva (k)njiga (M)ojsijeva , 2: 7 "I stvori Gospod bog čovjeka od praha zemaljskog, i dunu mu u nos duh životni; i posta čovjek duša živa."
PkM, 2: 22 "I Gospod Bog stvori ženu od rebra koje uze Adamu , i dovede je k Adamu"
PkM, 4: 1 "Iza toga Adam pozna jevu, ženu svoju, i ona zatrudnje i rodi Kajina, i reče:dobih čovjeka od Gospoda."
Brojiš li, Сале? Sada ih je troje.
PkM, 4: 2 "I rodi opet brata njegova Avelja. I Avelj posta pastir a Kajin ratar."
PkM,4: 8 "Posle govoraše Kajin s Aveljem bratom svojim. Ali kad bijahu u polju, skoči Kajin na Aveljabrata svojega i ubi ga."
Brojiš li? Evo opet ih je troje: Jeva, Adam i Kajin.
PkM 4:17 "I pozna Kajin ženu svoju, a ona zatrudnje i rodi Enoha...."
Evo Kajin je poznao Jevu jer je jedina žena.
PkM 4: 25 "A Adam opet pozna ženu svoju, i ona rodi sina, i nadje mu ima Sit, jer mi, reče, Bog dade drugog sina za Avelja, kojega ubi Kajin."
PkM 4: 26 "I Situ se rodi sin, kojemu nadjene ime Enos. Tada se poče prizivati ime gospodnje."
Koju je ženu poznao Sit do Jevu, ili neku sestru koja je Jeva rodila pre Sita.
A ono 4:17 "I pozna Kajin ženu svoju...", i, 4:25 "A Adam opet pozna ženu svoju...", nagoveštava da između Avelja i Kajina Adam nije ni jednom poznao ženu svoju do pre rođenja Sita. Znači da je Jeva opet zaglavila i sa Sitom. Ali dobro, moguće je da je tu bilo i neke ženske dece, pa je Sit poznao neku svoju sestru.