gde sam nashao?
evo teorija velikog praska. ona je nastala kao uchenje uzeto iz abrahamistichkih religija (koje veruju u nastanak univerzuma), i onda je oko nje krenulo da se formira gomila istrazhivanja koja mogu da potvrde verovanje u veliki prasak kao "verovatno" istinito. iako takvih istrazhivanja ima dosta, teorija stabilnog univerzuma je nishta manje istinita od teorije velikog praska.

Ovaj... hipoteza o stabilnom Univerzumu je odbačena sa otkićem kosmičkog šuma tokom šezdesetih godina XX veka, dok za teoriju Velikog praska još uvek nema kontrirajućih nalaza, stoga je vrlo neobično da izjednačavaš ova dva pristupa.

pa evo teorija opshte relativnosti, potpuno metafichka teorija, koja za razliku od teorije velikog praska nemozhe da se pohvali nikakvim istrazhivanjima koja bi dodala njenoj verodostojnosti, vecj sve ona predvidja, kazhe da "u teoriji mozhe da postoji".

Ovaj... očigledno ne znaš za eksperimentalne potvrde teorije relativnosti i njene praktične primene, inače ne bi tvrdio da ne postoje nikakva istraživanja u vezi njene verodostojnosti.
Koliko ja znam, Majkelson-Morlijev eksperiment je izveden 1887. godine, prvi delovi teorije relativnosti su objavljeni 1905. godine.
Zaista bih voleo da vidim to objašnjenje.za teoriju evolucije prirodnom selekcijom mozhe da se tvrdi da je istinita koliko i teorija evolucije inteligentnim dizajnom, radi se samo o teleoloshkom objashnjenju samog koncepta teorije evolucije.

ili su to reptiloidni vanzemaljci koji mogu da uzmu oblik choveka, i trenutno vladaju svetom xD
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Icke