Insect
Zainteresovan član
- Poruka
- 377
A ovo je povezano sa evolucijom i kreacijom zato sto...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Admin?!
Treba li svi da pocnemo navoditi cifre recimo ukupnog broja vrsta insekata na svetu ili broja celija u jednom organizmu ili broj karika u trofickoj piramidi listopadne sume da bi pricali o evoluciji?! -.-
Gle sad? To nisu nikakvi dokazi! Cime si ih opovrgao? Cime? Nicim, osim svojom vjerom da to tako ne moze biti.I krijes svoju nemoc u onoj oblasti o kojoj nauka jos nista ne zna. Otkud to da ciste matematicko-astronomske podatke ne prihvatas?![]()
Cek da vidim da li sam dobro razumeo. Ti povezujes tvoje postove sa temom na sledeci nacin? U bibliji je pomenut lakat kao mera, recimo u knjizi postanja, pa zatim ako dokazes da kombinujuci brojeve iz biblije, koji ne moraju biti povezani sa laktom, postoji nekakva korelacija sa brojevima iz stvarnog sveta koji su izabrani po sistemu keywords: mesece, zemlja, sunce, piramida, ti smatras da mozes tvrdis da je biblija u celosti istinita i da iz toga sledi da se postanje zapravo i desilo bas tako kako pise u bibliji a ne kako teorija evolucije to kaze. Jesam li dobro razumeo?
Mozda su ti podaci tacni , ali su i dalje daleko od dokaza....
Ja mogu sada da uzmem tamo neku duzinu i da trazim neke duzine i pravim proporcije i da ispadne X*Y=1000-ti deo rastojanja od sunca i slicno (nemoj pogresno da me shvatis da hocu da kazem da je tako i radjeno kod tih tvojih podataka, ali postoji mogucnost)...
Da su ti tvoji podaci dokaz, ne bi imalo o cemu da se raspravlja vise, svi bi morali da prihvate da je svet nastao rukom stvorioca (a ne koincidencijom) jer bi dokaz bio neosporan..
I kao sto rekoh, nauka ce uvek daleko ispred biblije
Upravo tako, a svi znaju koliko je cinjenica i dokaza iz biblije pobila nauka
V. hoće da kaže da su merni brojevi koji se pominju u Bibliji proporcije koje se odnose, pored ostalog, na nebeska tela (zemlja, mesec, sunce) i predstavljaju poruku ljudima o inteligentnoj kreaciji sveta. Na prvi pogled reklo bi se da V. sabira babe i žabe. Međutim nije tako. No, ja neću o tome. Ja ću pitati nešto drugo.Cek da vidim da li sam dobro razumeo. Ti povezujes tvoje postove sa temom na sledeci nacin? U bibliji je pomenut lakat kao mera, recimo u knjizi postanja, pa zatim ako dokazes da kombinujuci brojeve iz biblije, koji ne moraju biti povezani sa laktom, postoji nekakva korelacija sa brojevima iz stvarnog sveta koji su izabrani po sistemu keywords: mesece, zemlja, sunce, piramida, ti smatras da mozes tvrdis da je biblija u celosti istinita i da iz toga sledi da se postanje zapravo i desilo bas tako kako pise u bibliji a ne kako teorija evolucije to kaze. Jesam li dobro razumeo?
http://www.beotel.yu/~gmarjanovic/teslionsrp.pdf
Da li Tesla oborio teoriju relativnosti (teleportacija fotona, talasi nadsvetlosne brzine) kao i Faradejev zakon?
V. hoće da kaže da su merni brojevi koji se pominju u Bibliji proporcije koje se odnose, pored ostalog, na nebeska tela (zemlja, mesec, sunce) i predstavljaju poruku ljudima o inteligentnoj kreaciji sveta. Na prvi pogled reklo bi se da V. sabira babe i žabe. Međutim nije tako. No, ja neću o tome. Ja ću pitati nešto drugo.