- Poruka
- 51
upravo tako.
Super ! Ja veoma dobro poznajem sve teorije ! Mozemo da razgovaramo o cemu god zelis 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
upravo tako.
Moji preci su jedna posebna vrsta majmuna koja je bila veoma inteligentna ! Koliko mi se cini , tvoji preci su malo zaostali... Oni i dan danas ne prestaju da govore ljudima da su nastali od majmuna . Moji preci su mene naucili da to skrivam ! Oni nisu zeleli da saznamo da smo postali od majmuna ! :wink:
Super ! Ja veoma dobro poznajem sve teorije ! Mozemo da razgovaramo o cemu god zelis 8-)
ok, sta ti smeta kod teorije velikog praska?
Umorna sam ! Ne mogu vise da razgovaram o teorijama !;-)
Ja nemam pretke ja sam Bog.
Nisi primetio....eee...
Ma aj salim se malo : al moram jos malo
"Moji preci su jedna posebna vrsta majmuna koja je bila veoma inteligentna "
Da mutacije su vrlo zahebana stvar.......
"Koliko mi se cini , tvoji preci su malo zaostali... Oni i dan danas ne prestaju da govore ljudima da su nastali od majmuna "
Tesko da moji preci i dan danas govore...... da smo nasali od majmuna.
"Moji preci su mene naucili da to skrivam ! Oni nisu zeleli da saznamo da smo postali od majmuna ! "
Genijalno! Apsolutno genijalno!
I da ljudi cak ni po evoluciji nisu nastali od ovih majmuna koje mi pozjajemo nego od "majmunolikih" predaka koji su pre toga imali zajednickog pretka sa precima ovih danasnjih majmuna ili tako nesto. Ove majmunske stvari mi stvarno nisu jaca strana.
Ne bih vise razgovarao sa Tobom !
Umorna sam !
jel si ti ONA ili ON?
[/B][/COLOR][/FONT]
beslovesne zivotinje? to je nesto najodvratnije sto sam procitao u skorije vreme... posmatraj nekad macku.. uzgajaj je.. gledaj je kako uci, kako razmislja, kako posmatra i izvodi zakljucke.. to sto ne govori istim jezikom kao i mi ne znaci da nije svesna i da ne ume da razmislja..OK ! Ako su beslovesne zivotinje u stanju da se dosete i da se postaraju za svoj opstanak; i ako riba zna sta treba da izabere a sta da izbegava, sta da kazemo mi koji smo obdareni razumom i pouceni zakonom, pa ipak se vladamo kao da smo beslovesniji od riba ? Ne bih vise razgovarala sa Tobom ! Razmisljaj Ti o postanju i itd...
posmatraj nekad macku.. uzgajaj je.. gledaj je kako uci, kako razmislja, kako posmatra i izvodi zakljucke.. to sto ne govori istim jezikom kao i mi ne znaci da nije svesna i da ne ume da razmislja..
potpisujem...odakako zivim sa mackom uverio sam se da zivotinje poseduju svest i odredjeni stepen inteligencije.....
Iako sam hrišćanin teorija da je neki Čika sa Dugom Bradom napravio Prvo Adama od zemlje a onda Evu od njegovog rebra mi je manje prihvatljiva nego scenario po kome smo nastali postupnom evolucijom od nižih primata.....Svako ko veruje u biblijsku verziju greši jer je to zaista deo biblije koji možemo svstati u bajke.......
Ja imam tri macke ! Ima medju tim beslovesnim bicima i nekih koja zive uredjenim drustvenim zivotom - ako je svojstvo drustvenog zivota u tome da svaka delatnost pojedinca doprinosi zajednickom cilju - kao sto se moze opaziti kod pcela. Jer one zajednicki prebivaju u kosnici, i zajednicki iz nje izlecu, a jedan je posao kojim se zanimaju. Pogledajte samo kako je ona mudro uredila spremiste meda jer istanjuje vosak u tanku opnu i tako slaze casice saca da budu tesno jedna uz drugu da spoj tih malih casica bude potpora celom sacu. Jer svaki od tih otvora nalazi se uz neki drugi, te ih nekakva tanka opna istovremeno razdvaja i spaja. Zatim su celije medjusobno tako poredjane da obrazuju dva ili tri sprata. I pcela pazi da ne nacini casicu tako da ne izlazi na dva kraja saca, kako se tecnost, zbog svoje tezine, ne bi izlila napolje. Imajte i na umu to kako su dostignuca geometrije za premudru pcelu nesto usputno. Jer, sve celije u sacu su sestougaone i ravnostrane, i postavljajuci ih jedna iznad druge pcela ih ne nastavlja u pravoj liniji, da ne bi oslabilo njihovo dance, jer bi se tako oslanjalo na prazninu; nego stranice donjih sestouglova sluze kao oslonac i potpora gornjim dancima, tako da ona bezbedno mogu podneti tezinu koja je u njima, i da svaka casica moze zadrzati vlastitu tecnost.