insanity_13
Iskusan
- Poruka
- 5.746
nisi prokomentarisao kolaps darvinizma![]()
Kad budem pogledao,prokomentarisacu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi prokomentarisao kolaps darvinizma![]()
Ko ih poredi?Msm, ti si pomenuo sat (predmet).
A posebno mi je simpatican deo klipa koji kaze da ziva bica nisu mogla biti stvorena jer mogu da umru, za razliku od casovnika koji ne moze - a stvoren je. Tako bih i ja mogao da tvrdim da je BMW serije 3 zivo bice jer je evoluirao kroz generacije.![]()
Zar nisi rekao da iz postojanja casovnika,zakljucujes da postoji Kreator?
ma vidis da se pozivaju na udzbenike bolesnog sistema, sistema poremecene vrednosti, sistema bez morala i casti, tako da se ja ne bih zamajavao sa njima, argumenti su im copy-paste sa stranih ateisticko-naucnih sajtova, bez ikakvih dokaza samo a priori naglabanja dobro placenih naucnika. Dao sam im link za dokumentarac "kolaps darvinizma", mislis da su ga pogledali?
Mozda.Potrazicu.
Ne moras da se trudis, naucna je cinjenica da ne postoje.
Ovo cinjenicno nije tacno.Mozemo da objasnimo poreklo coveka bez pozivanja na Boga(sto ne znaci da Bog ne postoji).Naravno. Casovnik je moralo napraviti razumno bice kojeg je napravio Tvorac, tako da iz postojanja casovnika, posredno, zakljucujemo da Bog postoji.
Ovo cinjenicno nije tacno.Mozemo da objasnimo poreklo coveka bez pozivanja na Boga(sto ne znaci da Bog ne postoji).
Kad budem pogledao,prokomentarisacu.
Ovo cinjenicno nije tacno.Mozemo da objasnimo poreklo coveka bez pozivanja na Boga(sto ne znaci da Bog ne postoji).

A nisu ni procitali ni one moje citate jer vidim da ih niko ne komentarise.
ne, oni citaju samo ono sto njima odgovara i u sta slepo veruju, bez da razmisle o drugoj teoriji.
imas u dokumentarcu citat koji ide ovako otprilike: "Slucajnost da zivo nastane od nezivog, verovatnoca je jednaka kao da uragan prodje kroz otpad i da napravi boing 747". To kazu tvoji naucnici
![]()
pogledaj sto pre, mozes slobodno od petog minuta, imas tamo raznih citata tvojih evolucionista i raznih naucnika...
to je strani dokumentarac ako vec ne verujes nasim.
Mislis, Bog je bacio klicu iz koje je down the line nastao i covek?
Kao prvo,to je rekao Fred Hojl,fizicar i kosmolog(NE biolog)
Kao drugo,ne postoje "moji" ili "tvoji" naucnici.
I kao trece(a ovo ponavljam vise puta),prirodna selekcija NIJE slucajna.
Znaci ti bi da odvojis TE i prirodnu selekciju????WOW.ne govorimo o prirodnoj selekciji nego o evoluciji i kako je nastala prva celija.
Ajde genije,iznesi te dokaze zasto nesto takos lozeno kao sto je prva celija nije moglo da nastane???Bas me zanima.Ta prva celija je toliko slozena
da sto nauka vise napreduje to naucnici vise uvidjaju da je tako nesto da se dogodi nemoguce.
O tome imas koliko hoces, ali ti to neces da trazis. Da citas o zabludama evolucije (sa naucne strane) isto koliko znas i citas o evoluciji,
mislim da bi promenio misljenje. Niko te ne placa da branis ovu theory impossible
ili mozda gresim.
Ajde iznesi neki DOKAZ za promenu,a pritom da to ne bude kopiranje texta sa nekog sajta.To nije rasprava niti navodjenje bilo kakbih argumenata.To samo pokazuje da nemate pojma o onome sto kritikujete.
Imam osecaj da branis TE, ili bar nesto slicno TE, tipa da imamo zajednickog pretka kao sto je majmun. Nemoj. Vecina covecanstva ne veruje u TE. Zato sto je to glupost. Nemoj da je branis, ako je branis.
Najpre na 6:4 kaze da je prema TE covek nastao od majmuna(sto,kako smo vise puta napomenuli,TE ne tvrdi).

Pa cekaj, kako ne tvrdi?
TE kaze da majmun i covek imaju zajednickog pretka, a ja bih bas voleo da znam sta je taj predak bio ako ne nekakva vrsta majmuna ili u gorem (verovatnijem slucaju) neko bice jos jadnije od majmuna, s obzirom da je majmun njegov evolutivni potomak.

Nizi primati.Ono sto je sigurno jeste da imamo zajednickog pretka(na osnovu genoma i prelaznih formi).Danas se pretkom coveka i majmuna smatra Ardipithecus ramidus.Ne postoji dovoljno fosila na osnovu kojih bismo mogli sa sigurnoscu da utvrdimo ko je nas zajednicki predak.