Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
itekako da vjerujete, vjerujete u evoluciju

Jesi li mozda vidio svojim ocima evolucijski proces milionima godina=

nisi

jesi li vidio tranzicijske fosile u raznim stratama zemlje, nisi

to znaci vjerujes u evoluciju
Идемо наново у круг са старим, најстаријим и најглупљим аргументима.

Јеси ли ти икад у животу видео својим очима ваздух, атом, молекул, гравитациону силу, електромагнетну силу, вакуум? :D

Идемо наново у круг са старим, најстаријим и најглупљим аргументима.

Јеси ли ти икад у животу видео својим очима ваздух, атом, молекул, гравитациону силу, електромагнетну силу, вакуум? :D

Јеси ли ти икад у животу видео својим очима ваздух, атом, молекул, гравитациону силу, електромагнетну силу, вакуум?

jesam, ne samo da sam vidio atom, nego cak mozes da ih pomjeris da napises nesto sa njima, poredas i ko djecije kuglice i napises nesto sa njima.

main-qimg-d98ec49afb9213f3e0f518cb2cb8d8e8

jesam, ne samo da sam vidio atom, nego cak mozes da ih pomjeris da napises nesto sa njima, poredas i ko djecije kuglice i napises nesto sa njima.

main-qimg-d98ec49afb9213f3e0f518cb2cb8d8e8
Својим очима, колега, не с помагалима попут микроскопа.

А, кад се већ служиш тим аргументом, виде ли својим очима ишта што пише у Курану? Виде ли процес стварања, колико год дуго да је трајао?

Својим очима, колега, не с помагалима попут микроскопа.

А, кад се већ служим тим аргументом, виде ли својим очима ишта што пише у Курану?

ako sam vidio sa mikroskopom, kao da sam vidio svojim ocima

pa nisam ja takvog vida da vidim atome pobogu si , boze sacuvaj cudna naroda

Pogledajte teoreticari evolucije kako savest od Boga dana radi.
Dokaz stvaranja.

To u eboluciji nema.
Cemu?
Sve je to prirodni proces.
Eee nije ...

Jovan 8,9A kad oni to čuše, i pokarani budući od svoje savjesti izlažahu jedan za drugijem počevši od starješina do pošljednjijeh; i osta Isus sam i žena stojeći na srijedi.

https://www.facebook.com/1000018696...aywudgpNx2R3y2yb8mEWZpGhHvUydK1vrAKC71pvN7Fl/
Јесте, како да није, доказ до мојега. Чудо како га та савест није спречила да постане војник, него сад кука због траума и пребацује на друге кривицу, они га натерали да пуца и убија, није он својевољно, он је мала маца, добрица и душица права, не би ни мрава згазио. Влада је крива.

Фуј. Требало би да те буде срамота да ово постављаш и још да инсинуираш некакве доказе о стварању и о савести. Ако су убице доказ о савести и стварању, алал вам вера.

🤮

Јесте, како да није, доказ до мојега. Чудо како га та савест није спречила да постане војник, него сад кука због траума и пребацује на друге кривицу, они га натерали да пуца и убија, није он својевољно, он је мала маца, добрица и душица права, не би ни мрава згазио. Влада је крива.

Фуј. Требало би да те буде срамота да ово постављаш и још да инсинуираш некакве доказе о стварању и о савести. Ако су убице доказ о савести и стварању, алал вам вера.

🤮
Pa savest ne moze da te bije i veze.
Kakvi su to neozbiljni zakljucci??
Savest ga je sprecavala ali on joj se protivio.
Ali na kraju ona pobedi.
Savest koja rusi evoluciju.
Jer ona ne postoji po njoj.
Naravno janjicari ne znaju da su po poreklu hriscani...
I nece da priznaju niti misle o tome jer ne bi mogli da budu janjicari onda.

Pa savest ne moze da te bije i veze.
Kakvi su to neozbiljni zakljucci??
Savest ga je sprecavala ali on joj se protivio.
Ali na kraju ona pobedi.
Savest koja rusi evoluciju.
Jer ona ne postoji po njoj.
Naravno janjicari ne znaju da su po poreklu hriscani...
I nece da priznaju niti misle o tome jer ne bi mogli da budu janjicari onda.
Важи. Све јачи од јачих доказа.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back