DedaStojan
Veoma poznat
- Poruka
- 12.678
I jedno i drugo.
Evolucija i pokusaj ubrzanja evolucije direktnom manipulacijom genetskog materijala.
Evolucija i pokusaj ubrzanja evolucije direktnom manipulacijom genetskog materijala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve i jeste jedna velika slučanost. Znam da se tebi takav odgovor ne sviđa, ali to je istina.
Ne razumeš se u mutacije to je za tebe ipak preteška matematika.
Boga ste stvorili vi u vašoj fantaziji tako da ne postoji "inteligentni dizajn".
Slike koje ti meni daješ samo potvrđuju postojanje evolucije.
ne svidja mi se iz razloga sto je nelogicno a ne sto mi se nesvidja na oko...i sto mi je ceif.Sve i jeste jedna velika slučanost. Znam da se tebi takav odgovor ne sviđa, ali to je istina.
Ne razumeš se u mutacije to je za tebe ipak preteška matematika.
Boga ste stvorili vi u vašoj fantaziji tako da ne postoji "inteligentni dizajn".
Slike koje ti meni daješ samo potvrđuju postoj
anje evolucije.
A ti si se uhvatio za jednog lika iz ljudske mašte kao pijan plote i pričaš takve gluposti da je to žalosno.ne svidja mi se iz razloga sto je nelogicno a ne sto mi se nesvidja na oko...i sto mi je ceif.
meni se nesvidja kad mi neko kaze jarane znas li da je 2+2=5, ovo mi se nesvidja ne zato sto je ruzno za oko nego sto je nelogicno...eh tako isto i sa tvojim svemogucim sluccajnostima koji imaju bozanske osobine.
zasto ovako trabunjas bezveze hajde mi reci???
znas dobro da sam pisao detaljno kako mmutacije nastaju u kakvim okolnostima, i sta se tacno desava....i onda mi ti padnes ovdje sa nebesa da mi kazes kako ja ne razumem sta je mutacija...maa ajdeee breeee
sve gresak za greskom pravis, nije tacno da smo Boga stvorili u fantaziji, jer da jesmo bio bi slucaj ovakav onda
recimo da nemam nikakvih dokaza i samo nadodje u mislili , hajde ipak da mi pocnemo vjerovati u nekog Boga, bez igdje ista, bez ikakvih dokaza koji ce davati piotporu tom vjerovanju.
to je izmisljanje iz fantazije bez pokrica.
Ali covjece ovdje ti vizualne dokaze pokazima , simetrije, boje, imitacije u zivotinjama, sto jasno ukazuje na inteligentno stvaraoca...jer ti i dalje mozes trabunjati da je to samo skup slucajnosti koji nema razuma i i nteligencije ali ipak da su to sucajnosti stvorile, to logicna osoba nikad nece vjerovati, jer taj insekt naprimjer pokaziva znakove kreacije inteligentnog bica , jer se inteligentni dizajn uocava tako sto se vidi pozicioniranje dijelove na tacni pozicijama sa svrhom.
kada objasnis kako slucajnosti mogu 12 tih gore dodirnih tacaka da sihronizovano stvore kroz DNK kodiranje, javi se...a moze ti i dalje trabunjati kako su to sve samo slucajnosti...ali ta prica nije logicna niti pije vode sto se kaze...svako ko imalo logike ce odbaciti to od sebe, ali posto izgleda kod tebe logika nije jaca strana, zato si se uhvatio evolucije ko pijan plota.
Иди ти презентуј тај крунски доказ тамо где треба, да цео свет почев од научне заједнице схвати да та спика није логична, маћори. Јер све нелогичне спике морају се лиферовати, капираш торима? Пис, брате.ta prica nije logicna
Не каже се, јер то не значи ништа. Израз гласи ,,не држи воду", а пошто си технички образован, оставићу ти да сам провалиш зашто се баш тако каже, не би требало да таквом грандиозном интелекту буде тешко да укапира просту ствар која је и деци јасна. Мада...niti pije vode sto se kaze

A ti si se uhvatio za jednog lika iz ljudske mašte kao pijan plote i pričaš takve gluposti da je to žalosno.
Иди ти презентуј тај крунски доказ тамо где треба, да цео свет почев од научне заједнице схвати да та спика није логична, маћори. Јер све нелогичне спике морају се лиферовати, капираш торима? Пис, брате.
Не каже се, јер то не значи ништа. Израз гласи ,,не држи воду", а пошто си технички образован, оставићу ти да сам провалиш зашто се баш тако каже, не би требало да таквом грандиозном интелекту буде тешко да укапира просту ствар која је и деци јасна. Мада...![]()
pa vrlo rado cu prezentirati cim mi se ukaze sansa.Иди ти презентуј тај крунски доказ тамо где треба, да цео свет почев од научне заједнице схвати да та спика није логична, маћори. Јер све нелогичне спике морају се лиферовати, капираш торима? Пис, брате.
Могу да замислим сцену, како бауштелац објашњава стотинама биолога да греше.pa vrlo rado cu prezentirati cim mi se ukaze sansa.

dovedi mi ih pa ces da vidis kako "baustelac" uci biologeМогу да замислим сцену, како бауштелац објашњава стотинама биолога да греше.![]()
Једино што бисмо могли да гледамо је како ти се маса људи смеје у лице док лупеташ.dovedi mi ih pa ces da vidis kako "baustelac" uci biologe
Ne znaš ništa o mutacijama i ti bi da učiš biologe.dovedi mi ih pa ces da vidis kako "baustelac" uci biologe

Ne znaš ništa o mutacijama i ti bi da učiš biologe.![]()
![]()
![]()
![]()
Napisao si gomilu gluposti i neistina.Kazes da ne znam nista o mutacijama a napisao sam tekst ovdje o mutacijama kako dolaze i sta se desava i onda mi kazes da ne znam,i to jos bez ikakvih dokaza bez igdje ista.Ako ne znam nista o mutacijama kako onda da znam pisati tekst iz svoje glave o toj temi?
Napisao si gomilu gluposti i neistina.
Dete u petom razredu osnovne škole ima veće znanje o mutacijama nego ti.puno zujis malo meda dajes.
nastavljamo sa primjerimainteligentnog dizajnaнагађања без трунке доказа.

Čista evolucija.nastavljamo sa primjerima inteligentnog dizajna
![]()
Čista evolucija.
jer evolucija STVARA preko slucajnostiНагађањем без трунке доказа.Kako se uocava inteligentni dizajn?

Ovo što si rekao je neverovatno besmisleno i glupo. Priča o inteligentnom dizajnu je deo ljudske mašte i nije utemeljenja na naučnim činjenicama.moras da bolje argumentujes nego to sto sad radis
znaci po tebi cista slucajnost, je li takojer evolucija STVARA preko slucajnosti