Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Život nije slučajnost. Uslovi su bili sjajni za razvoj bakterija i arheja. Bilo bi čudo da se nije pojavio. Ništa nije slučajno. Ni evolucija nije slučajnost. Jedinke to same, sa namerom rade, ali toga nisu svesne. Ipak se ti drži tvoje dogme i vere, ovako proste stvari su kvantna fizika za tebe. Glup si ti za ovo. Mani se.
Glup je za to?
119737898_10222606390123669_3463260291617038326_o.jpg

Život nije slučajnost. Uslovi su bili sjajni za razvoj bakterija i arheja. Bilo bi čudo da se nije pojavio. Ništa nije slučajno. Ni evolucija nije slučajnost. Jedinke to same, sa namerom rade, ali toga nisu svesne. Ipak se ti drži tvoje dogme i vere, ovako proste stvari su kvantna fizika za tebe. Glup si ti za ovo. Mani se.
Auuu opet ponavljam preispitaj ono u sto verujes jer ovo nauka ne uci. Ako nesto nije slucajnost onda je vodjeno, sto znaci stvaratelj 😁😁😁

Mozda bi vi trebali preispitati u kakve gluposti verujete. Niste nista posebni, nevernika je bilo i pre 2000 godina ali ih vecina ljudi ukljucujuci filozofe nisu uzimali za ozbiljno 😁😁😁
Pa baš su filozofi bili ateisti. Preispitao sam ja to puno puta. Možda nismo posebni, ali vladamo. Vernici se ne fermaju ni dva posto. Vladavini oličenja zla, crkve, je došao kraj. Pomiri se sa tim.

Ti ne poznajes ono sto propagiras po ovom forumu 😁😁😁

prvo nauci sta propagiraju oni tvoji ateisticki idoli pa onda dodji da ubedjujes druge...
Naravno, skroz si u pravu. Dao si mi puno dokaza, ubedio si me. Kad imam toliko realnih dokaza o evoluciji, i ni jedan za kreacionizam, da smatram naučnu činjenicu tačnom?! Svašta, koja još budala veruje u postojeće stvari!? Treba da verujem u boga, veštice, vračare, vampire itd...to je normalna stvar. Stvarno mi nisu jasni normalni ljudi! Bože sačuvaj me od ovih nevernika cccccc

Naravno, samo što to nisu smeli da kažu. Posebno grčki, predsokratski filozofi. Ljudi su išli u hramove reda radi, nikog nije bilo briga za te budalaštine. Zato se druga budalaština, zlo poznato pod imenom hrišćanstvo, brzo raširilo.
Opet pricas o stvarima koje ne poznajes 😁😁😁

Ti znas da su isli u hramove eto da sr prave i to jos pre Hriscanstva 😂😂😂... nije razumno da ateista mrzi Boga u koga kao neveruje, kao ti recimo

Da li si ti konzumirao nesto od jutros? Kako mogu bioloski i hemijski procesi da naprave savrsene sisteme poput danasnjih? To nije moguce.
Šta je ovde savršeno majke ti??? Mi smo zrno peska od plaže vrsta koje su postojale. Ne znam šta je ovde savršeno. Non stop prirodne katastrofe, smrti, izumiranja. I tebi je to savršeno?! Pa da je život savršen onda evolucija i prirodna selekcija ne bi postojala! Da li poznaješ nekog čoveka koji je savršen?!

Naravno, skroz si u pravu. Dao si mi puno dokaza, ubedio si me. Kad imam toliko realnih dokaza o evoluciji, i ni jedan za kreacionizam, da smatram naučnu činjenicu tačnom?! Svašta, koja još budala veruje u postojeće stvari!? Treba da verujem u boga, veštice, vračare, vampire itd...to je normalna stvar. Stvarno mi nisu jasni normalni ljudi! Bože sačuvaj me od ovih nevernika cccccc
Ti verujes u abiogenezu, veliki prasak itd a ovamo se rugas ljudima koji veruju da tvorac mora postojati 😁

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back