Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inteligentni dizajn u prirodi

15591474_357200314657746_9095551040614460922_o.jpg

15418309_354716211572823_509951909166544668_o.jpg

15493380_354705788240532_4525234103146420679_o.jpg

ovaj prirodni motor u bakterijama je rak rana evolucije i ateista
motor.jpg

i sad mi trebamo da vjerujemo da su slucajnosti stvorile oko 40 dijelova motora , sastavile ga kao puzle na svoje pozicije, kodirale ga kodovima u DNK
rotor, stator, kvacilo, mjenjac, propele, koristi fruktozu kao gorivo

Ovo vam je vizualizacija inteligentnog dizajna, ocit dokaza Bozanske kreacije, jer za ovakve stvari nas um po automatizmu trazi inteligentnog kreatora, jer slucajnosti nemaju moc planiranja, kreiranja, sastavljanja, sihronizovanja, kodiranja itd

Isto ko sto sam ja mogao zamrzeti Boga kada sam izgubio dete i to na Petrovdan...
Ti ako se postavis prema BOgu kako treba imas sansu da se sretnes sa svojim djetetom na SUdnjem danu koji moze da bude advokat za tebe da te Bog uvede u Raj

Dijete koje umre, biti posrednik svojim roditeljima na Sudnjem danu.

Prenosi Taberani sa ispravnim senedom(lancem prenosioca) od Hubejbe da je ona bila kod Aise r.a. kada je dosao Muhammed i rekao da roditeljima kojim umre troje djece koja nisu dostigla zrelost, na Sudnji dan ce biti dovedena pred Rajska vrata i reci ce im se: -Udjite u Raj, a ona(djeca)ce reci: -Kada udju nasi roditelji uci cemo i mi, pa ce im se reci udjite u Raj vi i roditelji vasi.
Prenosi Muslim u svom “Sahihu” od Ebu Hasana da je rekao: -Umrla su mi dva sina pa rekoh Ebi Hurejri r.a., cuo sam od Muhammed hadis koji smo prepricavali, i koji nas je smirivao u slucajevima kada nekom umre dijete! Da, rece mu Ebu Hurejre, to je hadis “Njihova djeca su kao skitnice Rajske, jedno od njih ce se pribliziti svom roditelju – ili je rekao svojim roditeljima – pa ce ga uhvatiti za kraj njegove odjece ili ruke kao sto uhvatam sada kraj ove odjece, i nece se od njega rastaviti, dok ga Allah zajedno s njim ne uvede u Raj”.

znaci ti bolje od mene znas u sta ja vjerujem? ma ajdeee breeeee...ovaj svijet je poludio skroz

prvo
Vjerujem u Boga Stvoritelja

Drugo
Bog nema bradu, niti je uopste covjek, njemu nema nista slicno.....a to sto si se ti navukao na nekakve crtane slike bradatog starog covjkea koji predstavlja Boga je sprdancije i zahebancije, to je tvoja zabuda...i zabluda svakog onog ko to pomisli uospste.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back