Cackalica21
Iskusan
- Poruka
- 6.004
Inteligentni dizajn u prirodi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti ako se postavis prema BOgu kako treba imas sansu da se sretnes sa svojim djetetom na SUdnjem danu koji moze da bude advokat za tebe da te Bog uvede u RajIsto ko sto sam ja mogao zamrzeti Boga kada sam izgubio dete i to na Petrovdan...
Nije li tvoja priroda razumna, a samim tim i inteligentna?Kako mene zasmejavaju ove priče o inteligentnom dizajnu.![]()
Ne nego vaš izmišljeni lik sa bradom.Nije li tvoja priroda razumna, a samim tim i inteligentna?
Kako mene zasmejavaju ove priče o inteligentnom dizajnu.![]()
Ne nego vaš izmišljeni lik sa bradom.
Ti veruješ.i mene zasmejavaju kad me skakiljaju po tabanima....umjesto smjeskanja donesi kakav dobar protuargument ako mozes.
niko ne vjeruje u lika sa bradom.
Ti veruješ.![]()
Jako smo duhoviti. A vi još više, mislite da nešto može nastati iz ničega.Kako mene zasmejavaju ove priče o inteligentnom dizajnu.![]()
Bolje da verujem da smo nastali iz ničega nego da smo deca incesta.Jako smo duhoviti. A vi još više, mislite da nešto može nastati iz ničega.
Ne znam kako da odgovorim na ovu dozu neslaganja.Bolje da verujem da smo nastali iz ničega nego da smo deca incesta.
To je činjenica. Piše ti u Bibliji. Zaboravila si?Ne znam kako da odgovorim na ovu dozu neslaganja.
Nisam, ali svakako smo svi potekli od istog Oca, našeg Tvorca. Koliko god to nekima smetalo.To je činjenica. Piše ti u Bibliji. Zaboravila si?
Eto. Naravno da nismo jer je to izmišljeni jevrejski Bog koji nema veze sa nama Srbima.Nisam, ali svakako smo svi potekli od istog Oca, našeg Tvorca. Koliko god to nekima smetalo.
Ti svakako ne veruješ ni u "srpske" bogove. Nacija nema nikakve veze sa religijom.Eto. Naravno da nismo jer je to izmišljeni jevrejski Bog koji nema veze sa nama Srbima.
Nema jer je religija stvar izbora, ali bih pre verovao u te stare bogove nego u ovog jevrejskog Boga.Ti svakako ne veruješ ni u "srpske" bogove. Nacija nema nikakve veze sa religijom.
Zašto moraš da naglasiš, jevrejskog Boga? Imaš nešto protiv toga?Nema jer je religija stvar izbora, ali bih pre verovao u te stare bogove nego u ovog jevrejskog Boga.
Ništa efikasno. Ali to jeste Bog koga su jevreji izmislili za sebe.Zašto moraš da naglasiš, jevrejskog Boga? Imaš nešto protiv toga?
Boga niko nije izmislio.Ništa efikasno. Ali to jeste Bog koga su jevreji izmislili za sebe.
Jeste ljudska mašta i Jevreji. To je jevrejski Bog. Jeste baš se samo njima javio i gle čuda baš je njih izabrao za svoj narod na zemlji.Boga niko nije izmislio.
Ono sto je bitno je da Hriscanstvo i Islam smatraju tog Boga za svog, pa se prakticno preneo na ceo svet...Jeste ljudska mašta i Jevreji. To je jevrejski Bog. Jeste baš se samo njima javio i gle čuda baš je njih izabrao za svoj narod na zemlji.
I to je hard core kontradikcije kod hrišćanstva. Progoniti Jevreje koji su im dali njihovu religiju.Ono sto je bitno je da Hriscanstvo i Islam smatraju tog Boga za svog, pa se prakticno preneo na ceo svet...
ono sto je odlucujuce je da je Hriscanstvo progonilo Jevreje zbog toga sto su Rimljani krivicu sa sebe prebacili
na njih...