Evo ko su kljucni blokaderi

Pa i ne postoje ovi treci.
Vecina je protiv SNS-a, no s druge strane SNS drzi kljucne pozicije- tako da se i uz relativno malu podrsku odrzavaju na vlasti.
Itekako postoje i to je ono sto u svojoj zaslepljenosti ne vidite.

Mislite, neko ce da "padne na prvu loptu" bez opreza na blokadere i blokade? Na studente samo zato sto su studenti ili imaju index (ko zna kako dobiven)? Pa nece, a vec nisu ni u (jednoj ili vladajucoj) stranci...to su tu treci, koji se cudom cude i krste svo ovo vreme.

Danas i Vreme uopšte ne prave razliku između samoh vesti (konstatovanja nekih događaja) koje prenose i svojih ideoloških stavova, tj sve ono što se dešava im služi jedino da bi dalje dokazivali ispravnost onoga u šta već od ranije veruju nezavisno od događaja o kojima pišu.
Nemaš ti voucher da sudiš o tome jer nisi ovde na licu mesta.

Ja živim na 80m od Ćacilenda i malo bolje od tebe znam da li oni lažu ili ne lažu kad pišu o Ćacilendu. To je samo jedan banalan primer.

To bi bilo kao da ja odavde sudim o istinitosti vesti iz tvojih lokalnih novina koje pišu o događajima ispred tvog prozora.

Malo je nerealno, složićeš se.

Itekako postoje i to je ono sto u svojoj zaslepljenosti ne vidite.

Mislite, neko ce da "padne na prvu loptu" bez opreza na blokadere i blokade? Na studente samo zato sto su studenti ili imaju index? Pa nece, a vec nisu ni u (jednoj ili vladajucoj) stranci...to su tu treci, koji se cudom cude i krste svo ovo vreme.
Neki ne vide, a neki prosto to NE žele: ovde se piše i o “neutralnim ćacijima”. Tako se nekad baš sve što se nekom ne sviđa proglašavalo za jeres.

Ja živim na 80m od Ćacilenda i malo bolje od tebe znam da li oni lažu ili ne lažu kad pišu o Ćacilendu. To je samo jedan banalan primer.

To bi bilo kao da ja odavde sudim o istinitosti vesti iz tvojih lokalnih novina koje pišu o događajima ispred tvog prozora.

Diskvalifikacija druge strane i nije neki argument.

Izvini, pisanje Informera (i izveštaji sa Pinka) o npr. Ćacilendu nije nešto što uopšte može da ima bilo kakve veze sa objektivnošću Danasa.

Titovi pioniri 2.0 okupljeni oko jugoslovenske grupe “Marks 21” definitivno postoje, imaju ljudi svoj sajt, a dotični je sav ukrašen srpovima i čekićima. Ostalo je demagogija.
Znaci slazes se da sem postojanja ove beznacajne grupe Marks 21 sve ostalo su nebuloze?
I onda se postavlja pitanje, koliko su drugi clanci nebuloze, demagogija i izmisljanje?

Titovi pioniri 2.0 okupljeni oko jugoslovenske grupe “Marks 21” definitivno postoje, imaju ljudi svoj sajt, a dotični je sav ukrašen srpovima i čekićima.
Ovim si sve dokazao.

Aha, kao što si i ti nešto kobajagi "dokazao" rečima da je nečiji sajt "ukrašen srpovima i ćekićima"... (uvek dokazujem u skladu sa nivoom rasprave)

Evo i ovaj - sada tetkin iz Kanade (a nekad "dugokosi levičar koji radi u civilu") ima iste lepe ukrase - šta imaš da mudro izjaviš "glede toga"?

1757286111977.jpeg

A trenutna ekonomska i politicka situacija ce se najbolje resiti proucavanjem sta se dogodilo u 19tom veku?
Naravno da hoće, ništa ne nastaje onako iz ničega, pa nije ni Brozovo beskrajno favorizovanje slovenačke i hrvatske privrede na račun srpske.

Jel da nije bilo Ante Starcevica, ne bi SNS bio korumpiran?
Demagogija koja nije vredna komentara.

Back