- Poruka
- 2.274
sve skupljeni s koca i konopca
0 zivotnog i radnog iskustva
Вучић је препуно искуства играњем са Србијом, народом и државом.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve skupljeni s koca i konopca
Није ми јасан разлог. Политичар се јавно бори за своје идеје, како другачије може да победи? Опет ми све делује као некакав луди експеримент.Lista je spremna ali se drži u tajnosti.
Razlog je jasan valjda i tebi - da slučajno lista izađe na svetlost dana, momentalno bi Pink, Informer i sličan novinarski otpad krenuli da uriniraju i blate nedužne ljude po partijskom zadatku.
Za razliku od našeg voljenog predsednika koji ima...koliko godina/meseci/dana/sati/minuta/sekundi radnog iskustva?sve skupljeni s koca i konopca
Treba prvo da zavrsi kanalizaciju u Borci.Garant će sutra Vučić da ga uhapsi?
Neće?
Uzete su sve mere predostroznosti- cak i oni koji su sastavljali liste ne znaju ko se nalazi na listi.Lista je spremna ali se drži u tajnosti.
To fizički nije moguće.Istina je još crnja od pinka, informera i novosti zajedno.
Ako nisi primetio- u Srbiji se javno mogu boriti jedino oni koji su clanovi SNS-a.Није ми јасан разлог. Политичар се јавно бори за своје идеје, како другачије може да победи? Опет ми све делује као некакав луди експеримент.
A šta rade ovi što nisu nasilni i protestuju, a većina su?Pa o tome i pisem. Distancirali su se od njih obicni mladi protestanti i gradjani, a na stranu sto su odbili jos mnoge potencijalne.
Sta rade ti ljudi i zasto nastavljaju s nasiljem, ne znam. Mozda jer su finansirani od nekoga da prave nered, drugo objasnjenje nemam.
Pitam se naravno ali mi je jasan i odgovor...protestuju protiv nenormalnog i nasilnog stanja u zemlji, zele da se vrati mir.A šta rade ovi što nisu nasilni i protestuju, a većina su?
Pitaš li se i to i zašto i dalje protestuju?
Običan narod, oni koji ne spadaju u "ustaše, teroriste, bitange, Blokadere, ..."
Biće da traže (već 10 meseci) da institucije rade svoj posao.Pitam se naravno ali mi je jasan i odgovor...protestuju protiv nenormalnog i nasilnog stanja u zemlji, zele da se vrati mir.
I ne samo mir, nego da se vidi da postoje gradjani koji nisu za blokade.
Mislim da zele da ne izgube posao, za ovaj poslednji kontramiting je svaki clan SNS-a bio obavezan da povede jos 2 osobe sa sobom, bilo da se radi o aktivistima ili clanovima porodice, i deca su se takodje racunala.Pitam se naravno ali mi je jasan i odgovor...protestuju protiv nenormalnog i nasilnog stanja u zemlji, zele da se vrati mir.
I ne samo mir, nego da se vidi da postoje gradjani koji nisu za blokade.
Ко не скаче тај је Ћаци је веома дискриминишућа порука где се сви који не мисле као протестанти обележавају са циљем да се понизе... и убедљива већина окупљених скаче... као неко дивље, паганско племе, при том многи од њих гађају јајима и пластичним флашама, куртонима пуним воде итд. Мени то не делује уопште ненасилно, напротив...A šta rade ovi što nisu nasilni i protestuju, a većina su?
Pitaš li se i to i zašto i dalje protestuju?
Običan narod, oni koji ne spadaju u "ustaše, teroriste, bitange, Blokadere, ..."
Pa neka onda idu ispred tih za njih nadleznih institucija, zasto blokiraju svoje fakultet i druge koji zele da uce?Biće da traže (već 10 meseci) da institucije rade svoj posao.
I da se utvrdi na koji način je "kabinet Predsednika republike" učestvovao u svim radnjama oko dodele posla na rekonstrukciji nadstrešnice.
Moguce, znam da zovu pre svega svoje clanove, ali prava bi stvar bila da izadju svi oni koji su "skrajnuti" ovim podelama vec mesecima, a to je koji nisu ni za blokade i blokadere, niti su u vladajucoj stranci. Kad ce da dodje taj dan, ne znam.Mislim da zele da ne izgube posao, za ovaj poslednji kontramiting je svaki clan SNS-a bio obavezan da povede jos 2 osobe sa sobom, bilo da se radi o aktivistima ili clanovima porodice, i deca su se takodje racunala.
Нема ко такве који су убедљива већина да организује, нажалост...Pa neka onda idu ispred tih za njih nadleznih institucija, zasto blokiraju svoje fakultet i druge koji zele da uce?
Zasto blokiraju saobracajnice i obicne ljude?
Moguce, znam da zovu pre svega svoje clanove, ali prava bi stvar bila da izadju svi oni koji su "skrajnuti" ovim podelama vec mesecima, a to je koji nisu ni za blokade i blokadere, niti su u vladajucoj stranci. Kad ce da dodje taj dan, ne znam.
Ja se tako osecam jos od marta, uglavnom ubrzo posle zahuktavanja stvari. Kao da su samo "oni" i "ovi" a neki treci ljudi kao da ne postoje. Koa da za njih nema ni mesta, niti da su vazni u ovoj zemlji. Ili si lobkader i za EU, ili si za "partiju" i bolje da te nema i da umres nego sto trazis ista van ta dva tabora. Nevazni i sporedni, skoro da kao gradjani ne postoje.Нема ко такве који су убедљива већина да организује, нажалост...
Ко их бре јеббе. Довољно сам матор да на прву лопту знам ко ми је близак и са ким могу и шта могу...остали довиђенце, не узбуђујем се, ко ме мање блокира, мање ме иритира...битно је да волиш људе и нећеш погрешити...Ja se tako osecam jos od marta, uglavnom ubrzo posle zahuktavanja stvari. Kao da su samo "oni" i "ovi" a neki treci ljudi kao da ne postoje. Koa da za njih nema ni mesta, niti da su vazni u ovoj zemlji. Ili si lobkader i za EU, ili si za "partiju" i bolje da te nema i da umres nego sto trazis ista van ta dva tabora.
Prema svecu i tropar, ko je potrčao za marskisitima iz tog Marksa 21 uopšte nije za bolje.
ко ме мање блокира, мање ме иритира...
Za te “nepostojeće” su anarhisti i neomarksisti pripremili i one Mariove “posebne metode jahanja”.Ja se tako osecam jos od marta, uglavnom ubrzo posle zahuktavanja stvari. Kao da su samo "oni" i "ovi" a neki treci ljudi kao da ne postoje. Koa da za njih nema ni mesta, niti da su vazni u ovoj zemlji. Ili si lobkader i za EU, ili si za "partiju" i bolje da te nema i da umres nego sto trazis ista van ta dva tabora. Nevazni i sporedni, skoro da kao gradjani ne postoje.
Ma ne vredi komentarisati koliko su (neki) glupi.Za te “nepostojeće” su anarhisti i neomarksisti pripremili i one Mariove “posebne metode jahanja”.
Danas je najbolji dnevni časopis u Srbiji.Da li stvarno veruješ da Danasova ideološka paralelna stvarnost nekako bolje odražava stvarnost?
AV koji posle svaga toleriše i takve agresivne neotitoiste sa srpom i čekićem i zaslužuje sve što mu se dešava. Prema svecu i tropar.,Organizacija košta.
Ko to finansira, zna li se?
Ili ćemo ostati (opet) uskraćeni za taj nebitni podatak?
да ли си озбиљанLista je spremna ali se drži u tajnosti.
Razlog je jasan valjda i tebi - da slučajno lista izađe na svetlost dana, momentalno bi Pink, Informer i sličan novinarski otpad krenuli da uriniraju i blate nedužne ljude po partijskom zadatku.
Danas i Vreme uopšte ne prave razliku između samih vesti (konstatovanja nekih događaja) koje prenose i svojih ideoloških stavova, tj sve ono što se dešava im služi jedino da bi dalje dokazivali ispravnost onoga u šta već od ranije veruju nezavisno od događaja o kojima pišu.Danas je najbolji dnevni časopis u Srbiji.
A kako to znam? Pa znam zato što sam ovde, na licu mesta, gde se piše Danas i gde se dešavaju stvari o kojima piše Danas koje ja gledam svojim očima.
Lako je Informeru da laže o protestima u Beogradu kad ga čitaju neki ćaciji u Surdulici, Žagubici i Kaliforniji.
Pa i ne postoje ovi treci.Ja se tako osecam jos od marta, uglavnom ubrzo posle zahuktavanja stvari. Kao da su samo "oni" i "ovi" a neki treci ljudi kao da ne postoje. Koa da za njih nema ni mesta, niti da su vazni u ovoj zemlji. Ili si lobkader i za EU, ili si za "partiju" i bolje da te nema i da umres nego sto trazis ista van ta dva tabora. Nevazni i sporedni, skoro da kao gradjani ne postoje.
Kolega, ostavi demagogiju onima kojima je to krajnji domet.Citav kabal se ustremio na Srbiju, ustaski nalogodavci samo stancaju naloge- usijao im se Gutenbergov stroj, a predsednik se bavi kanalizacijom u Borci.