Mecenaa
Domaćin
- Poruka
- 3.085
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je ovo istina, onda je i veci uzas nego sto sam mislila.
Sigurno da jeste, na žalost. Dobra stvar je da policija ima sve što treba da ima.Ako je ovo istina, onda je i veci uzas nego sto sam mislila.
Kamo srece tj. nadam se.Sigurno da jeste, na žalost. Dobra stvar je da policija ima sve što treba da ima.
Naravno da nije istina. Novosti si najgori tabloid, u nivou Pinka i Informera.Ako je ovo istina, onda je i veci uzas nego sto sam mislila.
Istina je još crnja od pinka, informera i novosti zajedno.Naravno da nije istina. Novosti si najgori tabloid, u nivou Pinka i Informera.
Nije ni vazno ko je, ja jutros videh puno mladih u crkvi. I to me raduje.
Dok se god ljudi uzdaju u idole od ljudi a ne u Nesto vise od toga, ovako ce da bude.
Na protestima, mozda, ali da vrse nasilje ili blokiraju bilo sta, tesko.Zašto misliš da ti u crkvi nisu i na protestima?
Na protestima, mozda, ali da vrse nasilje ili blokiraju bio sta, tesko.
Jesu to me i najviše zbunilo.onaj sa sumarskog sto nosi rusku ratnu zastavu recimo stalno.onda sam saznao u rl da ga izbacili iz tzv plenuma i zabranili ulaz na fax.Zašto misliš da ti u crkvi nisu i na protestima?
Pa o tome i pisem. Distancirali su se od njih obicni mladi protestanti i gradjani, a na stranu sto su odbili jos mnoge potencijalne.Pa ok, mali broj ljudi je nasilno. A veliki broj mladih u protestima i studenata u blokadi su vernici.
Jesu to me i najviše zbunilo.onaj sa sumarskog sto nosi rusku ratnu zastavu recimo stalno.onda sam saznao u rl da ga izbacili iz tzv plenuma i zabranili ulaz na fax.
Raspitaj se ne mora da veruješ.
To se u žargonu kaze"korisni id....i"
Gde ćeš većeg neprijatelja od ove vlasti? Ne treba jer većeg nemaSlede odredbe Drezdenskog kongresa koji zapoveda uništenje Srbije uz pomoć svih mogućih neprijatelja. To je njihov program decenijama.