Evo ko je likvidirao Čiča Dražu

:rotf: hbt , ti totalno zamenio teze ...pa kome se dosudilo za izdaju , do tome koga neki još uvek traže :mrgreen:

Bratac , Srbija je antifašistička zemlja bez obzira što ti i slični tebi pokušavali da kažu i dokažu ...'ajde i trenutna vlast vam ide na ruku potencirajući ovakve teme ali ničija nije do zore gorela pa neće ni ovima , a onda zna se šta sleduje :

Parada antifašista u sred Moskve sa Srbijom kao jednom od učesnica , dabome !:super:

p.s. da je istina ovo o ubistvima i sličnim tričarijama , odakle bi vas onda ovoliko ostalo..razmisli ako imaš čime :mrgreen:

Нађи један пирмер сарадње генерала Драже са нацистима,па онда нешто пиши! Не стављај Недића и Љотића у исти кош са Дражом! Чак ни комунисти их нису повезивали!
Срба је страдало у том рату 1500000 од тога је Тито убио бар 100000! Нађи књиге Војводе Момчила Ђујића и осталих припадника Краљевске Војске у Отаџбини!
Дали ће таквима као што си ти икад бити јасно да се у Србији десила револуција по угледу на ону у Русији где је важило правило"ни један бели несме остати жив!" Четници Драше Михаиловића су убијани зато што нису били комунисти! У Русији 1917. и црвени и бели су се борили против Аустроугара,али су црвени ипак побили све белогардејце и царску породицу Романов из комуњарских разлога!
Комунисти у Србији су нашли сјајно оправдање у томе што су "беле" оптужили за сдарадњу са немцима!
 
Vece zlo od cetnika i ustasa u paketu nije zadesilo Srbiju, to bi trebalo reci.

Ево где нас је довео комунизам.
Прво титини комунисти. За њима Цобе Милошевић, комуниста. И на крају данашња комплет гарнитура, исто комунисти само се префарбали у неке друге боје. Видиш ли континуитет?
 
Дража је био Стаљинов човек и Стаљин је хтео њега да постави на место врховног команданта али га је Тито зауставио.Ово говори досије Мустафе Голубовића који је
обелодањен у јавности.

CK KPJ zaključio da je Mustafa imao zadatak
da sa Staljinom ubije Tita i za vođu pokreta
postavi Dražu Mihailovića

Otvoren dosije Mustafe Golubića
STALJINOVA NAREDBA: DRAŽA UMESTO TITA

http://www.27march.org/main.php?pages_id=243

1thumb_puc%281%29.jpg
 

Back
Top