kraljicasrpskihorlova3 Početnik Poruka 20 danas u 00:12 - Evo jedne aktualne teme #1 Ovde iskreno reći te
Lagerta **** ** ****** Supermoderator Poruka 35.273 danas u 00:22 - Evo jedne aktualne teme #2 Anketa nije pravilno postavljena jer su ponuđeni odgovori koji su nejasni što se tiče same teme. Zamolila bih autora teme da izmeni. Hvala.
Anketa nije pravilno postavljena jer su ponuđeni odgovori koji su nejasni što se tiče same teme. Zamolila bih autora teme da izmeni. Hvala.
kraljicasrpskihorlova3 Početnik Poruka 20 danas u 00:26 - Evo jedne aktualne teme #3 Ovo je anketa o trenutnoj temi koja se vrti na tv. Tu sam stavila oni koji podržavaju blokadere oni su za nasilje, rat i haos, zato sam to stavila
Ovo je anketa o trenutnoj temi koja se vrti na tv. Tu sam stavila oni koji podržavaju blokadere oni su za nasilje, rat i haos, zato sam to stavila
kraljicasrpskihorlova3 Početnik Poruka 20 danas u 00:28 - Evo jedne aktualne teme #4 Lagerta: Anketa nije pravilno postavljena jer su ponuđeni odgovori koji su nejasni što se tiče same teme. Zamolila bih autora teme da izmeni. Hvala. Kliknite za proširenje... Objasni mi kako da promenim temu kad ne znam još nova sam tek sam danas došla
Lagerta: Anketa nije pravilno postavljena jer su ponuđeni odgovori koji su nejasni što se tiče same teme. Zamolila bih autora teme da izmeni. Hvala. Kliknite za proširenje... Objasni mi kako da promenim temu kad ne znam još nova sam tek sam danas došla
Lagerta **** ** ****** Supermoderator Poruka 35.273 danas u 01:25 - Evo jedne aktualne teme #5 kraljicasrpskihorlova3: Ovo je anketa o trenutnoj temi koja se vrti na tv. Tu sam stavila oni koji podržavaju blokadere oni su za nasilje, rat i haos, zato sam to stavila Kliknite za proširenje... Izmenjeno. Anketa služi da se neko izjasni a ne da izneseš samo svoje mišljenje. Svoje mišljenje možeš izneti u uvodnom postu.
kraljicasrpskihorlova3: Ovo je anketa o trenutnoj temi koja se vrti na tv. Tu sam stavila oni koji podržavaju blokadere oni su za nasilje, rat i haos, zato sam to stavila Kliknite za proširenje... Izmenjeno. Anketa služi da se neko izjasni a ne da izneseš samo svoje mišljenje. Svoje mišljenje možeš izneti u uvodnom postu.