EVANESCENCE

• Začetnik teme Začetnik teme AMY-LEE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Njihova muzika je uglavnom jednostavna.
To je taj new wave ritmicki fazon (mislim na gitarske riffove),dakle nekom se svidja a nekom ne.
Balade sa klavirom (pre svega pesma 'My Immortal') su prelepe i svako ko kaze da to nema veze muzikom nema pojma,a ni ukusa...
Prvo preslusajte album pa onda nesto pricajte.A ne da lupate na osnovu 2 pesme koje ste videli na TV-u...

ninacarica87:
:twisted: :twisted:
Ja sam odusevljena,obozavam ih a Amy Lee je fantasticna.Svaka joj cast.Vidi se da ima cvrst, skolovan glas.Ceo moj zid je oblepljen samo njihovim posterima,a sve pesme su im super!Nijedna grupa nije napravila album a da su im sve pesme super kao sto su oni. :arrow: :arrow:
odmah shvatis kakv je bend kada se njime odushevljava (Ceo moj zid je oblepljen samo njihovim posterima,a sve pesme su im super!Nijedna grupa nije napravila album a da su im sve pesme super kao sto su oni. :arrow: :arrow: [/quote]) devojka koja slusha kristinu agileru i ostala mtv ***!! :twisted: :twisted:
P.S. pogotovo ovo : "Nijedna grupa nije napravila album a da su im sve pesme super kao sto su oni"
tipichi ken**nje

Decko...nesto moze da ti se svidja ili ne,to je stvar ukusa i svako ima pravo na svoj.
A pricati da to sto oni prave nije muzika samo zato sto se tebi ne svidja je smesno...
Postuj tudj ukus...cak i te devojcice koja slusa Kristinu,Britni i sta ti ja znam...
I jos nesto...ne mozes tako gledati na stvari...Po tvojoj logici ja nikada ne bih slusao metal jer ga slusaju svakavi freakovi,sektasi,narkomani i bolesnici.Ne slusam ja muziku zbog nekog,vec zbog sebe.

Shta bre, ko to kaze k'o LP samo sa zenskim vokalom!!!!!!!!!!????????????????
Nije tacno!!! Grupa je dobra ali su ritam i teme ipak drugaciji,a to da su bolji od LP je tvoje mishljenje,ali ne znaci da se Ja,Mike girl,Chezy i Chezy girl slazemo sa tim!!!!!!!!!
Mishljenja i ukusi su ipak drugaciji...

Ja mislim da su EVANESCENCE najbolja grupa pored Linkin Parka i t.A.T.u.(po mom mišljenju).Upravo slušam Going Under,ali ne mogu da izostavim Bring me to life i My immortal.Da li neko sem mene ima njihov CD?

Back