EVANESCENCE

pa ovako stari albumi se u principu ne mogu kupiti jer ih nema u prodaji a ako se nadju u S.A.D.-u cene su OGROMNE!!!meni je narezala drugarica a ima da se skinu na netu 8) i ne slazem se da su pozeri !!

AMY-LEE:
pa ovako stari albumi se u principu ne mogu kupiti jer ih nema u prodaji a ako se nadju u S.A.D.-u cene su OGROMNE!!!meni je narezala drugarica a ima da se skinu na netu 8) i ne slazem se da su pozeri !!

kako nema starih albuma u prodaji?? Istina je da ih je jako tesko naci, ali ih ima. I bas tim starim albumima cene padaju. Ne znam zasto bi USA bila izuzetak...

Nightwish i Evanescence nemaju veze jedno sa drugim osim sto oba benda imaju prelepe zenske vokale :D
Uvek me pogodi glas pevacice iz Evanescence jer je tako tuzan :(
Omiljene pesme :
1.My immortal
2.Bring me to life
3.Going under
4.Tourniquet (ili kako se vec pise :D )
i ima bar jos dve kojima ne mogu da se setim naziva a mrzi me da idem po omot od cd-a :D

Oni su najjaci bend na celom svetu!!!Amy ima prelep glas,jedino mi se ne svidja to sto pevaju kao da su neki sektasi!!Ali inace EVANESCENCE RULES!!!!!!!!!!!!!

AMY-LEE:
e bliznakinja....jel to znaci da su ratne sekire zakopane......? :D :D hehe :)bas mi drago sto ih gotivis :D
Pa ja necu ni sa kim da se svadjam.Inace Evanescence gotivim od kada sam cula pesmu Bring me to life.Kupila sam njihov CD i ODUSEVILA SE!!!!Pe
angel.gif
ace!

Back