onda nemoj!Britni je bar lepsa od ove!Bliznakinja:Ruzna???ccccc.....no coment!!A Britni je pa lepa..jao necu da se prepirem.britgirl:Ona amy je ruzna ko...mada imaju poneku dobru pesmu(ovaj novi spot)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onda nemoj!Britni je bar lepsa od ove!Bliznakinja:Ruzna???ccccc.....no coment!!A Britni je pa lepa..jao necu da se prepirem.britgirl:Ona amy je ruzna ko...mada imaju poneku dobru pesmu(ovaj novi spot)
britney jedino prodaje svoje telo da bi prodala muziku jer nema pojma s pevanjem za razliku od amy koja nemora da gola peva da bi kupili cd-eve!!!!!!!!!!Bliznakinja:Ruzna???ccccc.....no coment!!A Britni je pa lepa..jao necu da se prepirem.britgirl:Ona amy je ruzna ko...mada imaju poneku dobru pesmu(ovaj novi spot)
Eh...objasni ti to njima...moonspell_89:Vi ste najveci dzovani ako ovu grupu podrazumevate pod metalom,a onu kozu za gothic kraljicu!!
Ahahahaha! Nasa draga nevina Britney! Jao,to me podseti: bila u metalexpressu njena slika sa znakovima pitanja po hm,raznim mestima (od usta pa nanize),a ispod pise GDE JE BRITNEY NEVINA?! Ahahahahaha!britgirl:Slusaj,AMY voli ti koga oces kao sto cu i ja!Ali za tvoje obavestenje,Britni uopste ne pokazuje mnogo telo,a ista pokaze:i ima da pokaze!Nikada neces videti Amy sa golim pupkom,jer je sigurno sva iskompleksirana!Ali to i nije bitno,ona i Evenescense imaju svoj stil i za tebe i mnoge odlicnu muziku!Ja ih ne volim,ali svako ima svoje misljenje
Joj tuko jedna oni su tipican neuspeli bend i ne sviraju nikakvu muziku i nemaju blage sa muzikom!!! :x :x :x :xAMY-LEE:a ko kaze da su evanescence metal bend
ja kazem da nisu-oni su rock bend,mozda nesto kao dark rock
Um, pa ja ih volim, mada ne koliko Nightwish, Nirvanu, Deep Purple, Gunse, etc. ali zar nije ovo, nesto kao njihov debi album, barem to pise jedno par miliona novina na svetu, ali ako lazu, daj mail, hocu da narezem te albume!AMY-LEE:JA SAM SE KOCKALA I DOBRO SAM PROSLA ZNACI CD NIKAD JACI NABAVILA SAM I NJIHOVE STARE PESME I MORAM RECI DA SU ODLICNE
Ritam Nereda:Joj tuko jedna oni su tipican neuspeli bend i ne sviraju nikakvu muziku i nemaju blage sa muzikom!!! :x :x :x :xAMY-LEE:a ko kaze da su evanescence metal bend
ja kazem da nisu-oni su rock bend,mozda nesto kao dark rock
Deep Purple rocks:Um, pa ja ih volim, mada ne koliko Nightwish, Nirvanu, Deep Purple, Gunse, etc. ali zar nije ovo, nesto kao njihov debi album, barem to pise jedno par miliona novina na svetu, ali ako lazu, daj mail, hocu da narezem te albume!AMY-LEE:JA SAM SE KOCKALA I DOBRO SAM PROSLA ZNACI CD NIKAD JACI NABAVILA SAM I NJIHOVE STARE PESME I MORAM RECI DA SU ODLICNE
evo maila: amy_lee_from_evanescence@yahoo.comDeep Purple rocks:Um, pa ja ih volim, mada ne koliko Nightwish, Nirvanu, Deep Purple, Gunse, etc. ali zar nije ovo, nesto kao njihov debi album, barem to pise jedno par miliona novina na svetu, ali ako lazu, daj mail, hocu da narezem te albume!AMY-LEE:JA SAM SE KOCKALA I DOBRO SAM PROSLA ZNACI CD NIKAD JACI NABAVILA SAM I NJIHOVE STARE PESME I MORAM RECI DA SU ODLICNE
Marija ova je 100% fenserka ko nas drug Janjic!!!goblini:Deep Purple rocks:Um, pa ja ih volim, mada ne koliko Nightwish, Nirvanu, Deep Purple, Gunse, etc. ali zar nije ovo, nesto kao njihov debi album, barem to pise jedno par miliona novina na svetu, ali ako lazu, daj mail, hocu da narezem te albume!AMY-LEE:JA SAM SE KOCKALA I DOBRO SAM PROSLA ZNACI CD NIKAD JACI NABAVILA SAM I NJIHOVE STARE PESME I MORAM RECI DA SU ODLICNE
Joj,covece, sve je to lepo,ali Evanescence... Neki ljudi stvarno nemaju ukusa... :wink:
Deep Purple rocks:Pitanje zaaaaaa....kako se ono zvase...
Ritam Nereda?
Jel si meni rekao da sam fenserka? ( Pitam MIRNIM tonom - ne svadja mi se - samo pitam sto )
Sto fenserka? Zar one ne slusaju pop i " rnb " sa MTV-a?
MIRAN ODGOVOR - moze?
Nije uredu da slusas ovo sranje ne znam kako se pise i neinteresira me.VECE KOMERCIJALE NEMA!!!goblini:Deep Purple rocks:Pitanje zaaaaaa....kako se ono zvase...
Ritam Nereda?
Jel si meni rekao da sam fenserka? ( Pitam MIRNIM tonom - ne svadja mi se - samo pitam sto )
Sto fenserka? Zar one ne slusaju pop i " rnb " sa MTV-a?
MIRAN ODGOVOR - moze?
Evo ja cu da odgovorima za nju(ako moze)!
Ona je to tebi samo rekla za Evanescence a ne za ostale bendove koje slusas. Nemoj da se ljutis, sestro! 8)
Pozdrav :wink:
ma slusajte GNR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Deep Purple rocks:OK hvala na tihim odgovorima
NO problemo, pljujte me, ja samo hocu da znam razlog...
I istina je komercijala su - al` i nisu toliko losi - bar ne meni...
SLUSAJTE DEEP PURPLE
U pravu si za to...bas bi rizikovao da ih kupis jer ona jedna pesma moze da prevari...ima nekoliko dobrih pesama , ali to nije TO!. . .:AMY-LEE:EVANESCENCE4EVER!!!
FALLEN je odlican album i vredi kupiti opriginal!
AMY LEE je #1!!!!!
E pa sada toliko rizikovati. . . Mislim ja licno ne bih uzimao original posto necujem sve pesme i da mi se bar pola svidi. Da dam oko 15$ za nesto sto nikad nisam preslusao nego cuo samo jednu pesmu. . . Malo mi je rizik. Jednom sam se igrao tako vise necu.