carobnodrvo
Aktivan član
- Poruka
- 1.986
Ne, na norveskoj nacionalnoj TV, koja je ovde prenosila.A gde si ti videla taj snimak. Ne nemackom prenosu evrovizije? Koja televizija prenosi u Nemackoj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, na norveskoj nacionalnoj TV, koja je ovde prenosila.A gde si ti videla taj snimak. Ne nemackom prenosu evrovizije? Koja televizija prenosi u Nemackoj?
Ne, na norveskoj nacionalnoj TV, koja je ovde prenosila.
U Norveskoj. Isli su snimci flashmoba iz svih gradova, samo je iz Hamburga islo LIVE, to se vidi na ovom snimku sa You Tube, pogledaj ponovo. U Hamburgu se bilo okupilo 70 000 ljudi.u Srbij ili u Norveskoj?
U Norveskoj. Isli su snimci flashmoba iz svih gradova, samo je iz Hamburga islo LIVE, to se vidi na ovom snimku sa You Tube, pogledaj ponovo. U Hamburgu se bilo okupilo 70 000 ljudi.
Hmmm, i meni je Španac sladak ...liči mi malo na onog pevača MikuValjda zbog kosice
![]()

Ma nije mi vise nista sumnjivo, nego mi je jasno.Da, to je i meni zapalo za oko. Sumnjivo je...

E zato je Spanac zasluzio da bude u samom vrhu! To je bio profesionalizam na delu, covece, milioni ljudi te gledaju, ali ti samo furas svoje!Ja sam se pocepala kada sam odgledala kasnije snimak španije i ovog koji upada na scenu ... Inače čovek se zove Jimmy Jamp i stalno minira utakmice i raznorazna sportska takmičenja ....
I što je meni još veći hit, ni pevač, ni ovi igrači se nisu ni malo zbunili ... nastavili su kao da se ništa ne dešava na sceni![]()

Uuuu, obozavam ovog mrsavog iz Madcon, zove se Tshawe Baqwa, lud je kao struja.MIslim da su oni najvise zasluzili pobedu:

Ma nije mi vise nista sumnjivo, nego mi je jasno.
Pogledaj samo kako su zavrsili svi veliki favoriti na kladionicama, osim Turske koja je bila druga, ali opet sa velikom razlikom bodova.
Azerbejdzan bio ubedljivo prvi celo vreme, zavrsio peti.
Jermenija drzala pozicije od prvog do cetvrtog mesta, zavrsila sedma.
Island bio jedan od vecih favorita, zavrsio devetnaesti.
Svedska vazila za velikog favorita, nije se kvalifikovala.
Izrael bio svo vreme treci, zavrsio cetrnaesti.
IZRAEL JE OSVOJIO SVE TRI NAGRADE Marcel Bezençon , za najbolju pesmu, najboljeg izvodjaca, i najvece umetnicko dostignuce (najoriginalniju kompoziciju)!
http://www.eurovision.tv/page/news...and+slam+in+the+Marcel+Bezen%C3%A7on+Awards
Spanija i Ukrajina su po meni bile fantasticne, a zavrsile katastrofalno. Sta vise reci.![]()
Ukusi su razliciti.Izrael?? To je jedna od 5-6 pesama koje se meni nimalo nisu svidela....![]()

Bogami ako je nista nisi razumeo onda ti engleski i nije bas jaca strana.
Mala ima grub akcenat ali sve se moglo razumeti tako da...mozda nije potpuno do nje...
Ne slazem se ni sa tim da " nema glas". Ajde jos sad kazi da je falsala svaki ton pa da odes u ekstrem onako do kraja.
Sto se tice toga da li je pesma ok ili nije, ne ulazim. Ukusi su u pitanju![]()
tako da, veruj mi.... Engleski mi je bolji nego Srpski.Naravno da nije nista falsirala, jeli nema sta da se falsira. Citavu pesmu je progovorila umesto otpevala. Ajde, uporedi nju sa bilo kojim finalistom Americkog Idola. Nema poredjenja.
Sto se tice mog Engleskog, necu da se prepucavam sada oko toga, ali Zivim u Kanadi, zavrsio sam Koledz i univerzitet ovde i u vezama sam stalno bio sa Kanadjankamatako da, veruj mi.... Engleski mi je bolji nego Srpski.
Ma nije mi vise nista sumnjivo, nego mi je jasno.
Pogledaj samo kako su zavrsili svi veliki favoriti na kladionicama, osim Turske koja je bila druga, ali opet sa velikom razlikom bodova.
Azerbejdzan bio ubedljivo prvi celo vreme, zavrsio peti.
Jermenija drzala pozicije od prvog do cetvrtog mesta, zavrsila sedma.
Island bio jedan od vecih favorita, zavrsio devetnaesti.
Svedska vazila za velikog favorita, nije se kvalifikovala.
Izrael bio svo vreme treci, zavrsio cetrnaesti.
IZRAEL JE OSVOJIO SVE TRI NAGRADE Marcel Bezençon , za najbolju pesmu, najboljeg izvodjaca, i najvece umetnicko dostignuce (najoriginalniju kompoziciju)!
http://www.eurovision.tv/page/news...and+slam+in+the+Marcel+Bezen%C3%A7on+Awards
Spanija i Ukrajina su po meni bile fantasticne, a zavrsile katastrofalno. Sta vise reci.![]()