EU...?

Ime i prezime dotičnog?

Ne mogu se setiti tacnog imena, mislim da je neki Volter ali nisam siguran, nije provereno, tako da povlacim rec dok ne nadjem izvor. Cuo sam u dokumentarcu nekom, ali evo ti par korisnih linkova na koje sam naisao trazeci.

http://american_almanac.tripod.com/vonhayek.htm

The 1939-45 war years saw the birth of various different strands of Europeanism. A yearning for peace inspired models of a new world government - if freedom survived - more effective than the League of Nations had been after World War I. Failing world government, a United States of Europe might be a more attainable aim. Nor was such thinking confined to idealists - several German and Vichy French planners conceived a post-war order based on a European Economic Area with a single currency and a customs union. It is, however, politically incorrect to mention this latter phenomenon, and the names of Alfred Six, Walther Funk, Werner Daitz and Alphonse de Châteaubriant have been consigned to oblivion. link

http://www.iits.dircon.co.uk/newalliance/nazieu.htm

Istrazi malo rad hitlerovih ekonomista i hitlerovih ideja evrope....

a ti? i ti si ga pratio preko TV-a....samo što su neke stvari, sada poslije 10 godina- jasnije!

Ha, tad nije bilo struje za TV! Šta je to jasnije? Hajde molim te!?
Svako veče sam slušao kako gruvaju haubice, ne dalje od 10 kilometara od moje kuće, kako svaki dan prolaze golobradi mladići u kamionima i kako se moja baka moli za njih da prežive i još smatram da sam odlično prošao kako su neki nayebali. I sad mi se pojave dva balavca iz Banjaluke i Beograda sa krizom identiteta koji nemaju šta drugo da mlate nego o ratu, junacima i nekim neprijateljima.
Momci, i ja sam bio mali tad, ali ja se ne pravim pametan i ne zazivam Srpstvo u pogrešne svrhe. Pamet u glavu i odmeravajte šta će te da kažeta i ne uzimajte olako velike reči.

Ha, tad nije bilo struje za TV! Šta je to jasnije? Hajde molim te!?
Svako veče sam slušao kako gruvaju haubice, ne dalje od 10 kilometara od moje kuće, kako svaki dan prolaze golobradi mladići u kamionima i kako se moja baka moli za njih da prežive i još smatram da sam odlično prošao kako su neki nayebali. I sad mi se pojave dva balavca iz Banjaluke i Beograda sa krizom identiteta koji nemaju šta drugo da mlate nego o ratu, junacima i nekim neprijateljima.
Momci, i ja sam bio mali tad, ali ja se ne pravim pametan i ne zazivam Srpstvo u pogrešne svrhe. Pamet u glavu i odmeravajte šta će te da kažeta i ne uzimajte olako velike reči.

ti si balavac.....bio i ostao...:dash::whistling::think:

Ma nemoj...
A jesi li pročitao možda najnovije vesti koje govore da neće biti preuzimanje misije na KiM od strane Euleksa jer imaju problema u UN da se UNMIK i KFOR povuče i preda misiju EULEKS-u...

Pa zašto ako je sve tako sigurno oko KiM?
Da neće možga na KiM do 2012. da procveta med i mleko i da se stanje toliko poboljša pa će KiM kao nezavisna država koju ne priznaju čak ni sve države EU ući u EU istovremeno sa Srbijom...

Pa naravno da ćemo mi ući pre Kosova u EU i da onda možemo da ih blokiramo dok ne pristanu na ponovne pregovore...

Videcemo sta se ce od euleksa biti, ja sam cuo da ce kasniti nekoliko nedelja i da ce posle stupanja na snagu ustava Kosmeta.

Ako ti pricas o tome da mi prvo udjemo u EU pa iz EU branimo Kosovo, pozdravi se sa njim. A i onaj Janez je rekao da bi za zemlje balkana trebalo dopuniti pristupni ugovor clanom da ne mogu blokirati ulazenje neke druge clanice sa Balkana. Smislice okupatori vec nesto, to je samo naznaka, a i Americi je sve jedno bilo kosovo u EU ili ne, njihov interes nije povezan sa EU, vec bonstilom, drogom i naftom.

Videcemo sta se ce od euleksa biti, ja sam cuo da ce kasniti nekoliko nedelja i da ce posle stupanja na snagu ustava Kosmeta.

Ako ti pricas o tome da mi prvo udjemo u EU pa iz EU branimo Kosovo, pozdravi se sa njim. A i onaj Janez je rekao da bi za zemlje balkana trebalo dopuniti pristupni ugovor clanom da ne mogu blokirati ulazenje neke druge clanice sa Balkana. Smislice okupatori vec nesto, to je samo naznaka, a i Americi je sve jedno bilo kosovo u EU ili ne, njihov interes nije povezan sa EU, vec bonstilom, drogom i naftom.

Boldirano će prvo sprečiti Grčka. Makedonija sa tim imenom neće biti u EU i Grci to neće olako pustiti radi tamo nekog Kosova.

Јел знаш о чему ти причаш или само нако трабуњаш, чисто да кажеш нешто.
Северна Ирска је призната држава и у саставу је Уједињеног Краљевства.
Званично је призната држава, не лупај. Јел знаш шта је ИРА и за шта се она бори....

Да ли ти је познато које године је Грчка ушла у ЕУ?

Није, осим Турске са којом ЕУ лепо сарађује, једног дана примиће је у ЕУ а неће их ни питати за северни део Кипра..... Као ни сада што их не пита и не условљава.....

:dash::dash: На ово немам коментар...... :dash::dash:

Ko tebi drma kavez? Procitaj za Irsku raspravu i vidi sta ti je drugar "evropejac" izjavio, da se "Republika Irska bori za Severnu Irsku iz EU"?!?!? IRA je ugasena.

Grcka je usla 80 i neke pre nastajanja problema sa Makedonijom sto opet tvoj drugar "evropejac" kaze.

A za Tursku si nesto pomesao loncice, ja nisam govorio o ulasku Turske u EU... Ukljuci se u raspravu ali prvo procitaj prvo sve sta neko pise.

Boldirano će prvo sprečiti Grčka. Makedonija sa tim imenom neće biti u EU i Grci to neće olako pustiti radi tamo nekog Kosova.

Ne odnosi se to na Makedoniju nego na kosovo. Slovenac je to rekao misleci za nas. A Makedonija nece uci u EU ako ne prihvati grcki predlog, ali mi nismo u istom polozaju kao Grcka i pri eventualnom pristupu(pu, pu daleko bilo) mogu nam uneti onakav clan ili nesto slicno.

Briselski klimoglavci bi trebali da znaju da je Srbija Evropa i da je pre EU ucrtana ma mapi starog kontinenta. Mi smo postojali i postojacemo i bez njih i mimo njih.

Ko tebi drma kavez? Procitaj za Irsku raspravu i vidi sta ti je drugar "evropejac" izjavio, da se "Republika Irska bori za Severnu Irsku iz EU"?!?!? IRA je ugasena.

Grcka je usla 80 i neke pre nastajanja problema sa Makedonijom sto opet tvoj drugar "evropejac" kaze.

A za Tursku si nesto pomesao loncice, ja nisam govorio o ulasku Turske u EU... Ukljuci se u raspravu ali prvo procitaj prvo sve sta neko pise.

Извини са оваквима не водим полемике........
Мислим да ти требаш да прочиташ неке ствари. Схватио би шта сам писао......
Овако........ Не иде......... :thumbdown::thumbdown:

Back