EU...?

Извини са оваквима не водим полемике........
Мислим да ти требаш да прочиташ неке ствари. Схватио би шта сам писао......
Овако........ Не иде......... :thumbdown::thumbdown:

Evo izvinjavam se, volim konstruktivnu raspravu, ajde mi ponovi sta si hteo da kazes, nesto se nismo razumeli.

a vojvoda, sjedi tamo u Haagu, a opet bolje sve zna od cijelog DSa, na čelu sa BoTom!

aha zna da se glupira samo,vidis da je poludeo nacisto od kad je otisao tamo,mada je i pre toga bio lud,a tebe sam pitao sta se prsis ovde posto si iz Banjaluke a tamo unistiteljsko-izolacionisticke snage imaju 1-2%?

ja vidim da je on obican balavander koji nema pojima o zivotu,a ja odlicno znam sta hocu a to je JAKA I STABILNA SRBIJA U EU,a tebe sam nesto pitao i nisam dobio odgovor!

O ovome ti pricam. Ne znas nista van Tadicevih reci.

Boris_Tadic_election_logo.png

A moderatoru sto mi obrisa poruku... :D

aha zna da se glupira samo,vidis da je poludeo nacisto od kad je otisao tamo,mada je i pre toga bio lud,a tebe sam pitao sta se prsis ovde posto si iz Banjaluke a tamo unistiteljsko-izolacionisticke snage imaju 1-2%?

nije baš 1-2%.....:dash:
kakve ja veze imam sa tim snagama? i ko su oni uopšte???:dontunderstand::whistling:

Evo izvinjavam se, volim konstruktivnu raspravu, ajde mi ponovi sta si hteo da kazes, nesto se nismo razumeli.

Све је већ речено.
А и искрено мрзи ме да поново пишем све. Имаш пост па читај. Док не схватиш (ништа лоше ;)).

За оно што сам погрешио извинио сам се, а за оно што сам остало рекао са ''еуропејцем'' сложили смо се. Као и са тобом углавном.......:ok:

Извини са оваквима не водим полемике........
Мислим да ти требаш да прочиташ неке ствари. Схватио би шта сам писао......
Овако........ Не иде......... :thumbdown::thumbdown:

Jeste nekulturan, ali je u pravu....

Za EU Kosovo je nazavisno, bez obzira što ga par članica nisu priznale......I poređenje sa Kiprom i Severnom Irskom je besmisleno.......

Jer kao što Turci, ne mogu da računaju na nezavisnost dela Kipra koji kontrolišu, tako ni Irci da će uspostaviti svoju vlast na celom ostrvu (mada oni i imaju šansu, ako London izgubi interes za taj deo).....

Ta priča je jasna i ne treba zamućivati......

Poslednja izmena:
a koje su to zemlje EU starije od Srbije?

Hajde, bar se koncentriši na komentare drugih. Gde sam ja poredio starost Srbije i ostalih članica EU? Ja sam poredio starost EU i njenih članica ukazujući na apsurdnost argumenta koji je iznešen pre toga.

Inače, da ti je poznato za šta se borio čovek na tvom avataru, ne bi ti palo na pamet da budalu i lajavca kao što je Šešelj nazoveš vojvodom.

Za EU Kosovo je nazavisno, bez obzira što ga par članica nisu priznale......I poređenje sa Kiprom i Severnom Irskom je besmisleno.......

Jer kao što Turci, ne mogu da računaju na nezavisnost dela Kipra koji kontrolišu, tako ni Irci da će uspostaviti svoju vlast na celom ostrvu.....

Слажем се..... У потпуности...... То је и поента целе ове ''бесмислене'' приче.... :ok::rotf:

Hajde, bar se koncentriši na komentare drugih. Gde sam ja poredio starost Srbije i ostalih članica EU? Ja sam poredio starost EU i njenih članica ukazujući na apsurdnost argumenta koji je iznešen pre toga.

Inače, da ti je poznato za šta se borio čovek na tvom avataru, ne bi ti palo na pamet da budalu i lajavca kao što je Šešelj nazoveš vojvodom.

pa to mu ja pricam,stavio na avatar coveka koji je ubijao sopstveni narod :dash::dash:

Osnivac EU je sin osnivaca fasisticke partije u Nemackoj.

ne postoji osnivach eu,
vec 6 drzava koje su potpisale pre vec 60 i kusur godina ugovore o stvaranju razlicitih organizacija iz kojih '92 nastaje eu.

a za nekog idejnog tvorca, mada je pogresan termin, ili za oca ideje evrozajednice se uzima zan mone, i shuman. francuzi

zivo me zanima prica o sinu osnivaca fasisticke partije

Све је већ речено.
А и искрено мрзи ме да поново пишем све. Имаш пост па читај. Док не схватиш (ништа лоше ;)).

За оно што сам погрешио извинио сам се, а за оно што сам остало рекао са ''еуропејцем'' сложили смо се. Као и са тобом углавном.......:ok:

Poenta onoga sto sam ja u prvom postu hteo da kazem je da se situacija oko Kipra, sev. Irske i oko imena Makedonije ne moze porediti sa nasom situacijom. Kipar ne priznaje nijedna clanica EU, sev. Irska je deo VB i to sto u ustavu Republike Irske pise da je sev. Irska njen deo, mogu da okace macku o rep jer je ceo svet priznaje kao deo VB, a Grcka je usla u EU pre pojave problema oko imena Makedonije.

Ps: Ne bih voleo da mislis da sam neki zadrti debil, ali ocigledno ne razumem tvoju reakciju na moj prvi post.

Jer kao što Turci, ne mogu da računaju na nezavisnost dela Kipra koji kontrolišu, tako ni Irci da će uspostaviti svoju vlast na celom ostrvu (mada oni i imaju šansu, ako London izgubi interes za taj deo).....

Nisam nekulturan, majku li vam.... :D Vidis da me je covek isprozivao bez razloga, pa mi izlete. A i nije neka uvreda... :D :D

Back